- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
mardal84 #5389 üzenetére
Helló,
nekem is volt egy 4A-m és hasonló volt a jelensége.
3G-re vagy 4G-re kapcsolva nem tudott csatlakozni a hálózathoz, pedig elérhető volt a hálózat.
Ugyanaz a sim, ugyanott más telefonban simán csatlakozott 3G- és 4G-n is.
Én beküldtem garanciában szervizbe és kaptam érte egy utalványt.
Azt pedig épp egy 5A-ra váltom be...
Üdv -
szp1
addikt
válasz
mardal84 #3753 üzenetére
Azért kérdeztem a szolgáltatót, mert nálam is volt olyan, hogy nem akart roaming után felcsatlakozni a telenorra, csak miután manuálisan kiválasztottam . Utána ment automatikusan is egy újraindítást követően. Mondjuk ez nekem új, mert eddig csak szolgáltatói telefonjaim voltak ( ez az első független, egyébként redmi 3S ) és soha nem volt ilyen gondom.
Valószínűleg nálad az lesz, amit gyulaszu kollega írt.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
mardal84 #3753 üzenetére
Szerintem nálatok is pont ugyanaz lehet, mint nálam itthon.
Igaz mi is Horvátországban üdültünk, de szerintem mégis inkább a vodafone a közös pontunk...
A lefedettségi térkép alapján 4G/LTE-nek kellene lenni ahol lakom, de ehhez képest jó ha 2G-vel tudok csatlakozni, hogy egyáltalán elérhető legyek.
Bejelentettem az ügyfélszolgálaton és pont ma jött ki egy levél, hogy elismerik a hibát és próbálják elhárítani
Az LTE lefedettségi térkép lópikulát sem ér
Ja és még annyit, hogy a Preferált 4G-re sem érdemes kapcsolni a telefont, mert ahol nincs 4G ott annyira belemerül a telefon a kapcsolódási kísérletbe, hogy közben nem is elérhető és az akkut is sokkal jobban fogyasztja. -
namegin
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest