- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fury71
aktív tag
Igen, annak fehér volt a szigetelése, de tettem fel képeket is ide korábban. Az enyém is bejáratós még, de már most jól szól. Nekem a tere is megfelelő, mivel úgysem hallgatok hangosan zenét a hangereje is jó. A mélyei is kielégítőek. Igaz nem hallottam korábban a Piston 2-t.
-
fury71
aktív tag
Én a Banggood-ról rendeltem és 2 hét alatt megjött. Amúgy korábban az ebay-ről nekem jött a hamis piston 3.
-
fury71
aktív tag
Hali!
Úgy néz ki én belefutottam egy hamis Piston 3-ba. E-bay-ről rendeltem és tegnap megjött. Kibontáskor fel sem fel sem tűnt, de mikor bedugtam a telóba, hát majd el sírtam magam. A tere nagyon szűk, lapos erőlen hangzás, a mély hangok szinte teljes hiánya, középtartomány sziszeg, magas még úgy ahogy van.Mintha Sokol rádiót hallgatnék. Mi van? Ez a különösen ajánlott füles?
Na ekkor utánanéztem a dolgoknak és a jack elválasztó sávok az eredetin feketék, az enyémen fehérek mint a Piston 2-n.
A QR kód beolvasása után bejött egy termék ellenorzó oldal. Az ott talált kínai szöveg google fordítása valami ilyesmi:
"Sajnos, mi nem ellenőrizte !
Korábban már validált 155 alkalommal , megvásárolhatja nem eredeti"
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Epic Games
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest