- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1490 üzenetére
Mert nem saját.
-
makoss
veterán
válasz
Viktor0610 #1430 üzenetére
Ebben nem értünk egyet, mert ha nincs a cikkben az, hogy hamisítják, és még ráadásul igen sokan, sokat, ez igencsak a kedves vásárló, olvasó félrevezetése!
A cikk javításra szorul!
... de ha meg nem hamisítvány akkor nem szóltam semmit, akkor csak simán kivágom a kukába, mert semmit nem ér. -
makoss
veterán
válasz
Viktor0610 #1423 üzenetére
Akkor jön elő a mélye amikor már annyira benyomom a fülembe, hogy már fáj!
Ez így ebben a formában nem füles!(#1424) Keem1: Ha hamisítvány ha nem, f*s. Nem tudom mi az eredeti jelölése, de az tuti, hogy a hangminőségét tekintve a prohardver tesztje cseppet el van rontva! (nem kicsit, nagyon!) Volt már ilyen, ráadásul én szóltam, amit javítottak is.
Jó hallásom van, kop kop szerintem nem túloztam.
Igen van jobb, de az Takstar Pro 80, nem 1 kategória a 2 az biztos, de nem ahoz viszonyítottam. -
Redback
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1391 üzenetére
Valaki tud megbízható eladót banggood-allin?
-
Balzak83
senior tag
válasz
A Youth Edition még kapható persze az közel sem ez a szint
-
htc07
addikt
válasz
nálam az váltotta, és meg vagyok vele elégedve.
pár nap kellett míg átszokott a fülem mondjuk, kicsit tompábbnak tűntek a hangok.
-
whited
addikt
válasz
Viktor0610 #237 üzenetére
nem szívesen rendelnék külföldről, viszont a xiaomishop-ban csak az egyet és a hármat láttam.
kettőt itthon tudok beszerezni valahol ? -
Degeczi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #237 üzenetére
Nálam is.
Ugyan 3-ból a YE-t próbáltam, de a normál verzió kialakítása is olyan - és nem jön be, mert nagyon behatárolja a pozícióval variálás lehetőségét a megtört forma. Az egyszerűen hengeres 2-t könnyedén tudom forgatni és a jó izoláláshoz (ami a hangminőséghez is fontos) kellően mélyen a füljáratba tolni.Hangzásban a YE 3 magasai lényegesen fojtottabbak, picit mintha zsebkendőbe bújtatott mikrofonnal vették volna föl az éneket - ami munka közben hallgatva végülis nem rossz, hosszú távon kevésbé fárasztó, mint a határozottan kiemelő v2.1 - utcán mászkáláshoz viszont utóbbi jön be a sokkal nyíltabb hangzásával
-
vicze
félisten
válasz
Viktor0610 #169 üzenetére
Lehet, csak összeesküvést gyártok.
Csak mind a kettő eléggé szétesett volt mikor néztem.
Amúgy kezd magához térni xiaomishop.hu, már majdnem működik az oldal. Már csak a tanúsítványuk érvénytelen és nem működik a főoldalon kívül semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest