Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboca0314
tag
Nekem ennek a kistestvére van. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nem a legjobb minőségű falra vetítek vele, és szerintem (legalábbis számomra) megfelelő képet produkál, és a beépített hangrendszere kifogástalan, aki eddig látta, hallotta az mind dicsérte. Lehet nekem vannak kis igényeim, de láttam már párat, és azoknál mind jobb volt. És igen, be kell hozzá sötétíteni, na de az élményhez szerintem ez hozzá is tartozik. Nem tudom, a tesztelt alany ennyivel rosszabb lenne? Nem ismerem a vele egy árkategóriában lévő projektorokat, de jó lett volna megemlíteni, hogy akkor 300 k körül mi az ami ennél jobb, vagy egy szinten van ezzel....
Én kicsivel több mint egy éve vettem 112 ezerért külföldről a sajátomat, de nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest