- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
A jó öreg MI A1, hogy én azzal mennyit szoptam! A mai napig bekötött szemmel eltalálok a külső Mester utcába...
Az, hogy állandóan némítottam a hívást mocskosul zavaró volt, de utána még zavaróbb volt, hogy random restartolgatott a telefon, ill. kijelző széle is sárgult. Igazi mestermunka volt, mint egy Alfa Romeo! Egyszer megveszed, többet nem adod el!
Miután 5x visszavittem és már anyáztam, ill. a panaszkönyvet kértem, nagy nehezen hajlandók voltak visszafizetni az árát. Szinte Ft-ra pontosan ugyanannyiért RN5-öt vettem, amit azóta is imádok, főleg a MIUI-t, nincs proximity szenzor hibája, bár kijelző gélezésen ez is volt. Ennek is sárgult a szélén. Az utóbbi pár hétben viszont kezd visszaütni, hogy elmúlt 2 éves. Az akksi üresjáratban 70%-ról 30%-ra esik pár óra alatt. Tegnap este is úgy tettem fel tölteni, hogy 4%-on állt, míg pár hónapja még 2 napot lazán kibírt töltő nélkül. Vacilálok, hogy mi legyen. Kollégával (dolgozott TMX szervízben) cseréltessem ki az akksit és 5k-ból öröm, bódottá, vagy a fene tudja...Ahogy megláttam a tesztben a "hívószót", hogy proximity szenzor, rögtön tudtam, hogy akkor ez nem az én telefonom lesz, nem akarom ugyanazt a kutyakomédiát végigjátszani, mint az A1-nél. Na meg az is aggaszt, hogy csak Google féle tárcsázó, névjegyzék van, amit nem szeretek. A ROM-olushoz, meg Rem(gyeng)us vagyok.
Nem szívesen vágnék bele, főleg, hogy azt se tudom, hogy a TWRP előétel, vagy gyomorkeserű?! Ezek az 5-6 pontos leírások nekem kevesek, nem elég részletesek, pro rom(bo)lóknak valók...
Üdv: Klown
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Autós topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest