Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    a gond az, hogy 0 support, 0 kommunikáció. van egy valamilyen eszköz, ami valamire jó. e mellé csak van egy marketing, hogy ez jó, mert a karodra lehet csatolni és villog meg vízálló x méterig. ha nincs ilyened, akkor sokkal szarabb az életed. tehát ha ilyen szinten veszik komolyan, akkor el lehet képzelni, hogy mennyire lesz komoly maga az eszköz is. van ebben amúgy még lehetőség, de nem valami komoly a termékfejlesztés. lásd: NFC. nyilván ebben nem lenne kötelező. de van és csak kínában érhető el. mért? mi ebben a logika, hogy csak egy retkes országban érhető el az, ami amúgy elérhető lenne máshol is?

    nem tudom ezeket hogyan fejlesztik, de én személy szerint nem is várom el tőle, hogy korrekt sporteszköz legyen. ismerve a Xiaomi-t a Band 5 rosszabb lesz arányaiban. meg úgy eleve a márkára jellemző, hogy egyre rövidebb életciklust gondolnak az eszközeiknek és egyre minimálisabb a technológiai előrelépés.

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák