- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
Szia, global változatot vegyél, mindenképpen Mi 9T / Mi 9T Pro legyen a dobozon, akkor tudni fogja a B20/800 MHz frekit.
A kínai belpiacos telefonok a Redmi K20 / K20 Pro, mindenben megegyeznek, kivéve a B20 támogatást, az nincs benne, olyat ne vegyél.
A global verziós telefonon lehet Global rom, vagy EEA rom, mindkettő gyári, nyugodtan vehető. A második a kifejezetten Európára, az Európai Unióra szabott gyári rom, a GDPR és még egyéb EU szabályzásnak megfelelően. -
Blue meth
senior tag
uhh, ez igen, akkor lehet tényleg nem ott kéne venni.
Pedig régebben mobilarenának is szállítottak telefont tesztre, azt hittem megbízhatóbbak. Előtte megkérdezem majd, lehet nem lesz tré.
Milestone2: hogy őszinte legyek nem vágom ezeket a sufni gsm boltokat, mennyire megbízhatóak.
-
nfsu17
veterán
Ezek szerint semmit nem ment le a teló ára nov. vége óta (azért írom ezt meglepődve, mert nem néztem árakat mostanában), pedig azt gondoltam (akkor), hogy egy 5-10e-el majd lejjebb fog menni.
Szegény Alza...picit most lelkifurkám is van, hogy 84-ért el tudtam tőlük hozni tavaly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest