- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz
topyjo #11640 üzenetére
AOD rendbe lett rakva. szép kis szines ikonokkal jelez MINDEN értesitést már,szóval nincs vele gond. Nekem kb 2 hónapos a teló,sosem volt gondom a fényerő szabályozással,kicsit még jobb is,mint iPhone-on volt. Érzékelők is jók,nem lépkedek a fülemmel hivás közben,meg ilyenek,ha meg vége a hivásnak,egyből visszajön a kép,ezzel sincs gond. NFC fizetést nemrég irta valaki,mit kell átállitani,és akkor egyből tökéletes. Merülés: Android 10-en az android rendszert irja nagy fogyasztónak sokszor,ettől függetlenül nem merül igazán jobban,mint 9en. Én szeretem ezt a telót.
-
Obyboy
addikt
Nekem Band2-vel 10/10-es arányban működik a Bluetooth feloldás.
EUdev alatt az AOD értesítés is 100%-os.
Nem védeni akarom a készüléket mert a gyári ROM-on tényleg van mit csiszolni viszont hardveresen és kamera téren nagyon rendben van így a 70-et ha ér egy kicsit erős, nézz körbe a piacon, hogy a többi gyártó mit ad ennyiért.
Ha valami nem jön be a gyári ROM-on akkor nyisd a BL-t és tegyél fel custom ROM-ot. -
zolko74
tag
Én nem értek a mókoláshoz, minden úgy van ahogy az Alza küldte, de nálam az AOD halványan állandóan megy és mutatja az órát is és nem kell mozgatni hozzá.
"Aki viszont azt állítja hogy napi töltés mellett elmegy 3 évet az akkuja, annak lövése nincs a villamoságról, és az akkumlátorokról."
A Redmi Note 3SE telóm októberben múlt 3 éves, és minden este töltőn alszik. (tronsmart qc3.0 töltő és tronsmart kábel) Még mindig tud 4 óra kijelzőidőt este 10-ig.
Az ujjlenyomatolvasó hibával egyetértek, ha szárazabb a kezem sokkal nehezebben nyit.
-
helixP
nagyúr
Én próbálok segíteni Neked. Az előbb leírtam, hogy az ujjlenyomat kapcsán nem a hideggel van baj
Kipróbáltad, akit javasoltam?
Minden telefont kell tölteni, ezt az átlagnál kevesebbszer és kevesebb ideig. Hidd el, hogy még mindig a jobbak közül való ez a telefon. Nehogy már egy 4000 maH-es telefon mellé pplower bankot kelljen cipelni. Reggeli fogmosás közben rádugod a töltőre és 40 ből 60% lesz, azzal még egy nap simán megy.(Megőrültél volna az S9-cel)
AOD-ben BT feloldásban egyetértünk. De ár értékben meg mindig ez a legjobb vétel jelenleg. -
zkosaras
aktív tag
Én is a nyitásra várok, bár én búcsút mondok a miui-nak.
Az értesítésekkel kapcsolatban igazat adok neked, azt vártam hogy jobban látható lesz az a felső értesítő led.
Az ujjlenyomat olvasó hatékonysága szintén nem össze mérhető a hagyományos (nem kijelző alatti) fajtával. A többszöri minta hozzáadása sem megoldás mivel csak ötöt lehet felvenni (két hüvelykujj és két mutatóujj kétszeri felvételéhez legalább 8 kellene).
Ezt a két dolgot leszámítva hardveresen rendben van a készülék szerintem. -
stingy2
senior tag
Nálam használattól függően produkált a teló: 1-2 nap készenlét mellett 3-5 óra SOT-ot, 8-9 nap/3-4 óra, 5-6 nap/3-6 óra, 1 nap/7-8 óra. Felhasználástól, körülményektől függően szinte bármi lehet.
Amúgy nem igazán értem ezt a néhányaknál fennálló SOT fetisizmust. Kit érdekel, meddig bírja, ha 1 nap minden esetben megvan? Este meg rádugom töltőre, reggel leveszem és kész.
Akku 2-3 évig bírja - ha nem aprópénzért rendelek Aliról, és kicserélem. Utána meg úgyis telefoncsere. -
kidnou
őstag
Vásárlás előtt tájékozódtál gondolom. Nem titkos egyik adat se, specifikációban ott a káva mentesség, értesítő led helye, akksi nagysága stb. Tesztek, fórumok tele vannak SOT idővel. Lenovoban nagyobb akksi van, csodálkozol többet bírt és vissza sirod. helyette menj vissza Nokia 3310 re, heteket kibírt...
-
helixP
nagyúr
Akkor lehet, hogy ez a telefon nem Neked való.
Az ujjlenyomat nem a hideget nem bírja, hanem a trükk az, hogy felveszed az ujjlenyomatot sötétben és szabadtéren is. Utána jobb arányban ismeri majd fel.Én pont a káva mentesség miatt vettem, nincs olyan bajom, amit mondasz. De akkor dobj rá egy tokot és máris kész némi káva.
Nem tudom, mit vártál akku időben, ez a 2019-es év egyik akku bajnoka, ennek nincs jobb jelenleg.Mire nem elég másfél nap? Kevés a töltőt amerre laksz? Vagy a gyors töltés nem elég gyors? Max még az van, hogy vissza cuccolsz a Lenovoba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest