Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • instantwater

    addikt

    válasz Siriusb #7446 üzenetére

    Meg. :K

    Először szemszárazság, viszketés, égő érzés, utána fejfájás.

    Üdv a PWMre érzékenyek klubjában.

    Sajnos ez kb az összes OLED kijelzőnél ilyen, bár vannak már DC dimmingesek amik nem vibrálnak, de élőben még nem volt lehetőségem tesztelni, hogy segít-e vagy csak marketing.

    Elvileg a 9T Pro tudja a DC Dimminget, gyakorlatilag senki PWMre érzékeny nem jelezte, hogy valóban használna, viszont mások jelezték, hogy nem valódi DC Dimming.

    Az OLED Saverrel [link] lehetne segíteni rajta, ha full fényerőn nem lenne PWMes a kijelző, de ez még akkor is vibrál kicsit.
    Én használom ezt az appot, valamennyit segít, de nem szünteti meg a problémát teljesen.

    A megoldás, hogy veszel egy hagyományos IPSes kijelzőt, azok nem vibrálnak általában, de azok között is van PWMes, főleg a monitoroknál. Azoktól is ég a szeme az arra érzékenyeknek.

    Vagy a másik megoldás, hogy veszel DC Dimming képes OLED telefont, de ez még elég új technológia és sok a marketing benne.

    Harmadik megoldás, hogy nem használod huzamosabb ideig egyszerre.

    Kérlek mindenképpen szólj, ha találsz megoldást, mert engem is érint, de valószínűleg csak telócserével orvosolható ez a kérdés.

    És mindez azért, hogy 10 centet spóroljon a gyártó. :W Azt mondják DC dimminggel nem homogén a kijelző, foltosodás jön elő, de én mint user hadd döntsem már el, hogy foltokat akarok látni, vagy semmit mert kiég a retinám. Pedig csak egy szoftveres kapcsoló és egy pár centes alkatrész lenne a megoldás. :Y

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák