Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nfsu17

    veterán

    Ha már az akku, meg a samsung szóba jött.

    Én nagyon sokáig úgy töltöttem (G_S5), hogy 5%-ig merítettem és 100%-nál (max 1 órán belül) levettem. Olyan sose volt, hogy éjjel rajta volt és reggel húztam ki. Ennek a módszernek az volt a logikája, hogy az akku semelyik része ne lustuljon el, "száradjon ki", legyen minden "centimétere" kihasználva. 90% fölött úgyis belassul a töltés, lehet látni grafikonon is.
    Viszont pont nem érdekelt az sem, hogy 20-nál tegyem fel, 80% előtt meg már főzzem le a kávét és figyeljem a kijelzőt, hogy 77---78----80....juhé, leveszem.
    Van rajta értesítő LED _normális_ helyen (;]), ha zöldre váltott, lehetett levenni.
    Ennyi meg egy bambi.
    A telefont most is használom, mivel ez a fő teló, az akku 5,5!!! éves (a gyári) és simán kibír egy napot a használatommal. Semmi púposodás nincs rajta, vízmértéknek lehetne használni. Ha akarom, még a 4 óra SoT is hozható, két nap alatt meg a 3 is akár. Ez alig kevesebb, mint új korában. Éjjeli merülés wifivel 2-3% ha jó fej az android, kicsit több ha épp nem akar aludni.

    Viszont érezni azért, hogy már nem új. A 100 és 94% közötti értéket pikpakk elveszíti, onnantól kezdve viszont annyit merül, amennyit kell. 20% alatt szintén kicsit felgyorsul, de még mindig simán meríthető 5%-ig, tudja mennyi az annyi, nem kapcsol ki random.
    Ja és ha akarom veszek bele újat. :B
    Nesze neked fogyasztói társadalom és környezetkímélés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák