Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Papin

    csendes tag

    Sziasztok! Megjött pénteken nekem is a telefon (Pro változat), végül ClearPlex fólia ment rá, ma reggelig hagytam száradni és most üzemeltem be! :))

    Új vagyok Xiaomi/Redmi/stb. fronton, így a felülettel és minden mással ismerkedek még! Szívesen fogadok tanácsokat, alapból mit érdemes beállítani, átállítani, ellenőrizni, de nyilván vannak egyéni preferenciák!

    Örülök, ha rendesen működik valami, szóval nem fogok hetente új romot, felületet telepíteni, de örömmel olvasom mások kísérletezését, hiszen régen én is hetente néztem nincs-e új béta vga driver vagy más frissítés gépre, telefonra!

    Tapasztalataim eddig...
    - Az ujjlenyomatolvasó valóban gyenge, egyik ujjamat 4-ből 4x nem észlelte, másikat volt, hogy elsőre, volt, hogy negyedikre fogta fel, biztos később jobban ráérzek, de ez az alap elvárástól messze van! (Nem vettem fel még fel többször semelyik ujjam!)
    - Kijelző szép, szuper, persze mihez képest, régi telefonomhoz képest mindenképp, OnePlus 7 Pro is volt nálam, ahhoz képest ugye nem nagy dolog! Én örülök, hogy nincs semmi lyuk, notch, stb., ez volt a döntő érv a típus mellett!
    - Fényképezőbe belépésnél sokszor meg van fagyva a kép, ha váltok módot (és vissza) akkor utána megy rendesen!
    - Előlapi kamerára voltam még nagyon kíváncsi, lecsukásnál a végén fura hangja van (mintha torzítana vagy zörögne, amikor szinte már lent van teljesen), így más hangeffektet állítottam be, itt nem tűnik fel annyira! (Majd megnézem némán, hogy a hardver adja-e a hangot ki!)
    - Mi Fiókot nem tudom használtok-e, ott 4 email kellett, mire elfogadta az ellenőrzést, mindig invalid-al visszadobta a megerősítést!
    - Készülékkeresés opciót is elkezdtem beállítani, ha már felajánlotta, de azt írta SIM aktiválása nem sikerült, szóval elsőre ez se működött, azóta hanyagoltam!
    - Feltettem töltőre, na volt öröm, mikor rájöttem végre mindegy a töltőkábelt hogy dugom be a készülékbe!

    Ezek miatt úgy érzem van még bőven min javítani, de összességében a készülék szép és ezért az árért biztos nagyon jó kis vas! Remélem minden rendben lesz vele, mert sokan említettétek itt, hogy ilyen-olyan gond miatt esetleg cserét kértek!

    Még valami, létezik ezen a felületen olyan opció, hogy játékok esetén kikapcsol minden értesítést (telefon, messenger, sms), hívást, stb.? Talán Samsung-nak van ilyen lehetősége, vagy valahol máshol láttam...

Új hozzászólás Aktív témák