Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fulár

    senior tag

    válasz Papin #4001 üzenetére

    Aki szerint ez nem prémium kivitel annak elment az esze.Az tuti!Ehhez nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni...A kinézet,az anyaghasználat,az összeszerelés a fogása mind-mind prémium kivitel.Bármit is akarjon jelenteni ez a szóösszetétel.
    Ez nem egy csúcskészülék.Ennek a Pro verziója viszont az.De abban is csak a hardver más.A ház egy és ugyanaz már ami a külsőségeket illeti..
    A vásárlást illetően pedig ez teljes mértékben egyéni döntés kérdése.Az általad felsorolt websopoktól sincsen semmi félnivaló.Az,hogy meg e éri külföldről berendelni szintén egyéni döntés kérdése.Nekem nem volt opció mert nem lehetett rajta annyit pénzt fogni,hogy megérje az általad is említett rizikó faktorokat.Bár sok esetben a webshopos garanciával de még egy szolgáltatóival is kitörölheti az ember a valagát.Pár éve hajszál híján pereskednem kellett a Telenorral egy garanciális ügyintézéssel kapcsolatban.Azóta nem veszek szolgáltatónál készüléket.

    dave_gahan:Én még ilyet nem tapasztaltam.Nekem mindig gyönyörűen lejön.Ha alkalmazásokon belül akarod huzigatni az persze más. Tudtommal nincs ilyen cucc mint az Lg-nél de akármibe le merem fogadni,hogy a fórumtagok bő 90 százaléka gesztus vezérléssel használj a készülékét.Én mindenkinek azt javasolnám,hogy kapcsolja be és használja!Legrosszabb esetben is 1-2 nap alatt megszokható és búcsút lehet inteni a feleslegesen helyfoglaló gomboknak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák