Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Papin

    csendes tag

    Sziasztok!

    MI 9T Pro-t szeretnék vásárolni, de kicsit elbizonytalanodtam, mert több helyen céloztak rá, hogy nem olyan prémium a kivitelezése, mint mondjuk az MI 9 széria, bár konkrétum az nem sok volt, hiába kérdeztem, maximum a szerelhetőségét hozták fel példaként, hogy ég és föld a kettő! Én viszont élőben még nem láttam a telefont, érdekelne a véleményetek, tudom, hogy ez Redmi vonal, de 100k+ Ft az azért nem belépő szintű telefon, van mi alapja ennek a híresztelésnek?

    A másik, hogy hol érdemes vásárolni? A hivatalos forgalmazónál lassan semmilyen Xiaomi telefon nincs elérhető státuszban, ahogy elnézem, hiába lenne rá gyári 2 év garancia!
    A xiaomishop.hu-ról mi a véleményetek? Kicsit drágának tűnik, de már csökken az ár náluk is és szinte félhivatalos oldal...
    Turbado, Kingtel, Smartshop és hasonló boltokról ált. jót hallok, de nem tudtam rávenni magam, hogy elkötelezzem magam valamelyiknél!
    Olvastam, hogy többen külföldről rendelitek a készüléket, kuponokkal, ez annyira megéri? Lehet heteket kell várni és a garancia is bizonytalanabb, mi van ha eleve sérülten érkezik meg például?

Új hozzászólás Aktív témák