Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • instantwater

    addikt

    válasz instantwater #1545 üzenetére

    Teszeltem az "olajos" üveget.

    Maga az üveg megfelelően széles, kis ügyességgel felhelyezve nem lóg bele a kijelzőbe. Hosszúságra sem lóg túl a kijelző üvegén, de lehetne picivel rövidebb.

    Valóban csak olaj volt a kis fiolában és nem egy örökre megkötő ragasztó.

    Ennek először megörültem, majd több probléma is előjött.

    Először nagyon tetszett, hogy eltüntette a szegélyeken az üveg alatti buborékot. De itt véget is ért minden előnye.

    Ez olaj. Tehát soha nem szárad meg. Ez azt jelenti, hogy ha kicsit jobban megnyomom az üveg peremét akkor ami olajat felvett az a kis mikro rés, kipréselődik, ezáltal összezsírozza az ujjamat és a kijelzővédőt.

    Miután felengedem az ujjamat, az üveg visszanyeri eredeti helyzetét, így újra légrés keletkezik a kijelző és a védőüveg között. Ez nem olyan nagy mint eredetileg, de egy kicsit meglátszik.

    Ez még nem is lenne baj, viszont a légrés ezúttal már olajos, így a védőüveg peremére kerülő porszemek megtapadnak rajta, így egy szép poros szegélyt alkotva a légrésben, és a védőüveg körül.

    Amilyen jó ötletnek tűnt az olajozás, a gyakorlatban annyira nem praktikus.

    A fekete keretest fel sem raktam, az a széleken 1-1 millit belelóg a kijelzőbe, ami számomra elfogadhatatlan.

    Ha nem csúszna annyira a kijelző, nem is raknék rá semmit, mert a RN4nek sem lett baja védő nélkül, és ennek már újabb generációs Gorilla glass védi a kijelzőjét, viszont szabályosan csúszik rajta az ujjam, és így van, hogy félregépelek, cserébe nem zsírosodik annyira, mint védővel.

Új hozzászólás Aktív témák