Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Üdv,

    Vettem egy samsung s10e-t, és nagyon nem vagyok vele megelégedve, Mi4C-ről váltottam, ami sajnos elöregedett alattam, ehhez képest a samu experience elég gyatra, ami meglepő, nagyon szenvedek az értesítésekkel, nem akar működni sehogy sem, de igazából az üzemidő a gond, ami a kis méret miatt elég gyatra.

    Ajánlották ezt a telefont, Mi 9T Pro, ami viszont bitang nagy, de legalább korrekt aksit kapott. Azt szeretném kérdezni, hogy ennek a telónak vannak közismert hátrányai? Elméletileg ugyan az mint a k20 pro, nem? Mert az pl rettenetes selfie kamerát kapott.

    Nekem egyetlen elvárásom van, legyen jóféle kamerája, a samunak szép képeket lő a kamerája, a telefon, kicsi, de az üzemidő gyatra, és a szoft sem bejövős.

    Tényleg csak az érdekel, hogy nincs-e semmi közismert betegsége, amit el kell fogadni, mert nincs rá megoldás. Értesítésekre gondolom már itt sincs led, kijelző tudja valahogy jelezni, ha nem fogadott hívás sms, stb érezett, akkor is ha le van zárva a telefon? Aod, zabálja az akksit itt is, más opció?

    Köszönöm

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák