Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kristof123

    őstag

    Korábbi hozzászólásomban ((#1036) kristof123) említettem, hogy van pár dolog ami fejfájást okoz. Úgy néz ki sikerült mindet megoldani.

    A hangerő problémát megoldotta a telefon régiójának megváltoztatása. Pluszban megjelent egy "Témák" nevű applikáció is, amiben (ahogy a nevében is van) témákat lehet letölteni. Emellett egész pofás háttérképek is vannak benne. Szvsz megéri megváltoztatni a régiót, egyelőre semmi negatívumot nem tudnék mondani, ami ellene szólna.

    A MIUI aggresszív RAM kezelésére megtaláltam a megoldást, szerencsére nem bonyolult és nem kell hozzá semmi extra. Akit még érint ezen a linken megtalálja hogyan kell kikapcsolni.

    Az Android rendszer figyelmeztetéseit a lehúzható menüben elég könnyen ki lehet kapcsolni, nem is értem, hogy nem vettem észre, csak az értesítésre kell rábökni hosszan és az összes kategóriára rámenni, aztán ott van az orrod előtt a csúszka és ki lehet kapcsolni. : D

    A naptár szinkronizációban (#1052) tothandras80: fórumtárs segített. Köszi szépen a segítséget!
    Így már megjelent a fiókom, egy baj van csak: A korábban hozzáadott bejegyzéseket szerkesztve nem engedi gmal-re menteni. Sajnos újra fel kell venni mindet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák