Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibolha
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem a nyitáshoz írtam a mi suit-ot, csak egy példát írtam, ami nem látja a telefont.A Mi Flash Unlock-ot használom, amit linkeltél és fastboot módban van a telefon.Az egész művelet végén írja ki, hogy csatlakoztassam a telót, mikor csatlakoztatva van, de valamiért nem látja.
-
vizibolha
tag
Sziasztok!
Szeretnék tippeket és ötleteket kapni...próbálkozok kinyitni a készüléket, már az unlock-nál tartok, de nem észleli a gép a telefont.Minden drivert felraktam már és egyszerűen továbbra is "connect....".
-
vizibolha
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy egy 30-60 másodperces fhd/60fps video mérete 3.25gb?
Egy rögtön előtte felvett meg 141mb? -
vizibolha
tag
Sziasztok!
Az akku használati statisztika ablak akkor "resetelődik", mikor 100%-ra töltöm fel?
-
vizibolha
tag
válasz
Faterkam
üzenetére
Nekem úgy néz ki megoldódott....egy app folyamatosan terhelte cpu-kat...akkor derült ki mikor újraraktam a rendszert, ment minden frankón, aztán később újrakezdte az őrületet.Elkezdtem a telepített appokat törölni és rögtön kiderült mi a ludas.Lépj vissza a 9-re, veszteni nem vesztesz vele semmit sőt
nekem is most derül ki a napokban hogy jó-e a 10. -
vizibolha
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Csináltam visszaállítást 3 napja és azóta lett egyre rosszabb.Akkor neked ez volt fent?V10.3.1.0.PFCMIXM
-
vizibolha
tag
Nézegettem a ROMokat, eddig a legfrissebb Pie alapú global MIUI volt fent, tudnátok segíteni?
Ezt találtam fent:V11.3.4.0.PFCMIXM
Létezik, hogy ez V10.3.1.0.PFCMIXM volt fent?Februárban vettem a telefont, ott azt írják hogy Pie és MIUI 10...
Namostan, ha felteszem recovery-vel valamelyiket, akkor ugrik a gari?
-
vizibolha
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
A helyzet katasztrófális a frissítés óta...3-4 percenként merül 1%ot, melegszik...ki van lőve minden aminek nem kell menni, semmi extra használat.Megkergült.Droid 9-el 2-3 napot vígan elvoltam vele.
-
vizibolha
tag
Sziasztok!
Pár hete vagyok Mi9 Lite tulaj, teljes megelégedéssel, tegnap előtt jött a frissítés OTA-n keresztül.Egy kicsit jobban meríti az akksit ahogy nézem.Új Android verziónál csináljak factory resetet vagy valamit, vagy idővel beáll az akksi idő újra a régire?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezért sem értem
nekem is most derül ki a napokban hogy jó-e a 10.