Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
i3odnar
tag
válasz
vizibolha
üzenetére
1. Először is, azzal kezdeném, hogy az USB hibakeresés be van-e kapcsolva.
2. Miután be van, a telepített adb és fastbott driver mappájába nyiss egy parancssort (én ezzel szoktam, csak mentsd le abba a mappába, ahol az adb.exe és fastboot.exe is van és nyisd meg).
3. Parancssorban:adb devices. Valami hasonlót kell visszakapj:
4. Parancssorban:adb reboot bootloader. Újraindul a telefon fastboot módban.
(Ha szeretnéd, lefuttathatod parancssorban afastboot devicesparancsot, hasonlót kell visszakapj mint az adb parancsnál, csak "device" helyett "fastboot"-ot kell kapj. Ekkor minden rendben van.)
5. Készen áll a telefon a bootloader nyitásra.Ha valami nem a leírtak szerint működik, próbáld meg a következőket:
.txt fájlban mentsd el az alábbit, majd nevezd át .bat-ra és futtasd rendszergazdaként.@echo off reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f pauseUtána próbáld meg. Ha nem jó így sem, akkor esetleg driver újratelepítés, ha úgy sem, akkor USB Hub-al is lehet próbálkozni, ha van rá lehetőség. Jelenleg ennyit tudok segíteni. :|
-
i3odnar
tag
válasz
vizibolha
üzenetére
Csatlakoztasd fastboot módban a telefont a géphez, Eszközkezelőben keresd meg a telefont, jobb klikk rá, Tulajdonságok->Részletek fül alatt Tulajdonság alatti lenyíló listából válaszd ki azt, hogy Hardverazonosítók, az Érték alól pedig a hosszabb (&REV_****) végűt másold ki és küldd már be ide. (Pl.: "USB\VID_18D1&PID_D00D&REV_0100")
-
crok
nagyúr
válasz
vizibolha
üzenetére
Vírusírtó esetleg? Olyannal már találkoztam fórumtársnál.. Linux-hoz értesz esetleg kicsit? Bármelyik live Linux alatt feldobod az adb/fastboot pakkot de ha ott se látja akkor ott a géppel vagy a készülékkel is lehet valami ha a kábelcsere se oldotta meg (elszabott micro és C kábellel is jártam így, sőt C-nél fórumtársnál a kábel "megfordítása" is segített egy alkalommal, az is belső kábeltörés volt. Én csak linux-ozom és fastboot-ot is onnan használom mindig és 100-ból 100x megy is, ha nem akkor kábel vagy készülék - Win-em csak VirtualBox-ban van speciális esetekre).
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest