Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
barna70
üzenetére
neked lehet elég a 390, amúgy ha jó lenne az a 8.e res hulladék, akkor nem 390 lenne hanem 433Mbps
és nem csak ennyi a lényege egy normális és egy hulladék között hogy az 1.ik ennyivel kapcsolódik a másik annyival!
Nekem vannak más cuccaim is, amik nem csak 433Mbps-t tudnak és sok sok egyéb más Wifi.s cucc(pl: micro, kávéfőző, mosógép, sütő, okos dugalj-ak 5.db teló a családban +tabletek +laptopok stb...) ezek mind-mind wifin mennek, egy ilyen hulladék router még 4.eszközt se tud normálisan kiszolgálni wifi.n szóval ne nevettess

nem beszélve arról hogy csak 100Mbps rajta a lan port, akkor minek van 1000.res netem ha csak a 10.ed részével tudom használni!
Mindenkinek másak az igényei ennyi........, de akkor nem kell jönni rinyálni hogy ménem megy csak 72.vel a teló!
És nem vagyok se bolond szegény, se gazdag! Megsúgom minimál bérért dolgozom minden reggel 4.kor kelek hogy 6.ra beérjek a melóba, és mégse hugyom 8.e res routerem van, hanem normális közép kategóriás ami 60.e volt! Az igaz hogy nem füstölök el havonta 50.e ret, meg nem iszok el havonta 30.e ret, és nem kocsikázok el havi 30.e ret benzinre!
Van akinek ezek fontosabbak és igenis smucig kiadni 20-30.e ret egy normális router.ra!
-
Norby86
őstag
válasz
barna70
üzenetére
Hasonló programot kerestem én is. Kipróbáltam ezt amit linkeltél, de egy bajom van vele, hogy a gyári AOD-ot eltünteti teljesen. Csak ha feloldom akkor jelenik meg a gyári AOD és azon kívül még egyszer fel kell oldani. Nekem csak erre a csíkra lenne szükségem úgy hogy közben maradjon meg a gyári AOD. Van erre lehetőség?
-
-
-
Spityek
csendes tag
válasz
barna70
üzenetére
Jártam. Bekapcsolva. Végig mentem az összes lépésen amit a Xaomihoz írták csak úgy kell össze vadászni a keresövel , hogy mi hol van mert más az útvonal. Végig mentem a beállítások összes menüjén és addig maszíroztam a dolgot míg el nem kezdett működni. Eddig egyenlőre jó, de már nem tudnám step by step leírni.
-
Spityek
csendes tag
válasz
barna70
üzenetére
[kép]
Na, végre sikerült működésre bírni. A súgójából (Fő beállítások -> Nem működik? - gomb) Ezeket a menü pontokat végig csináltam, persze semmi nem ott van ahol írva vagyon, de azért megtalálható. Még valami régebbi MUI verzióhoz íródott. Ezután a Te beállításaiddal MŰKÖDIK!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest