Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• i3odnar

tag

válasz vizibolha #5823 üzenetére

1. Először is, azzal kezdeném, hogy az USB hibakeresés be van-e kapcsolva.
    2. Miután be van, a telepített adb és fastbott driver mappájába nyiss egy parancssort (én ezzel szoktam, csak mentsd le abba a mappába, ahol az adb.exe és fastboot.exe is van és nyisd meg).
    3. Parancssorban: adb devices . Valami hasonlót kell visszakapj:

4. Parancssorban: adb reboot bootloader . Újraindul a telefon fastboot módban.
    (Ha szeretnéd, lefuttathatod parancssorban a fastboot devices parancsot, hasonlót kell visszakapj mint az adb parancsnál, csak "device" helyett "fastboot"-ot kell kapj. Ekkor minden rendben van.)
    5. Készen áll a telefon a bootloader nyitásra.

Ha valami nem a leírtak szerint működik, próbáld meg a következőket:
    .txt fájlban mentsd el az alábbit, majd nevezd át .bat-ra és futtasd rendszergazdaként.

@echo off reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f pause

Utána próbáld meg. Ha nem jó így sem, akkor esetleg driver újratelepítés, ha úgy sem, akkor USB Hub-al is lehet próbálkozni, ha van rá lehetőség. Jelenleg ennyit tudok segíteni. :|

Új hozzászólás Aktív témák