Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
i3odnar
tag
válasz
vizibolha
üzenetére
1. Először is, azzal kezdeném, hogy az USB hibakeresés be van-e kapcsolva.
2. Miután be van, a telepített adb és fastbott driver mappájába nyiss egy parancssort (én ezzel szoktam, csak mentsd le abba a mappába, ahol az adb.exe és fastboot.exe is van és nyisd meg).
3. Parancssorban:adb devices. Valami hasonlót kell visszakapj:
4. Parancssorban:adb reboot bootloader. Újraindul a telefon fastboot módban.
(Ha szeretnéd, lefuttathatod parancssorban afastboot devicesparancsot, hasonlót kell visszakapj mint az adb parancsnál, csak "device" helyett "fastboot"-ot kell kapj. Ekkor minden rendben van.)
5. Készen áll a telefon a bootloader nyitásra.Ha valami nem a leírtak szerint működik, próbáld meg a következőket:
.txt fájlban mentsd el az alábbit, majd nevezd át .bat-ra és futtasd rendszergazdaként.@echo off reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f pauseUtána próbáld meg. Ha nem jó így sem, akkor esetleg driver újratelepítés, ha úgy sem, akkor USB Hub-al is lehet próbálkozni, ha van rá lehetőség. Jelenleg ennyit tudok segíteni. :|
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- iPhone-t használók OFF topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest