Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos engem is megszivatott a miui optimalizáció. Nem ajánlom senkinek, hogy kikapcsolja. A probléma alapja az volt nálam , hogy valamiért nem jól működött a youtube vanced, gondoltam letörlöm , újra telepítem. Igen , de az újabb youtube nem apk volt , hanem apks, amivel a telefon nem bírkózott ezért a play áruházból kellett egy külön progi, ami az apks telepítéssel boldogul. Viszont a működéséhez ki kellett kapcsolnom a miui optimalizációt. Felrakta a youtube vancedet, majd azonnal vissza is kapcsoltam az optimalizációt. Ami pár óra múlva feltűnt, hogy minden alkalmazás kérte a különböző engedélyeket, hozzáférésesek, mint első indításnál. Mintha elfelejtette volna mindegyik. Bő egy nap múlva zsebből elővéve a telefont nem ment a mobilnet, miközben térerő volt, mutatta a 4g jel mellett mutatta , hogy van adatforgalom. Gondoltam kikapcsolom. Bekapcsolás után viszont folyamatos bootlop várt. Kivettem a simeket , frankó minden , visszaraktam ugyanúgy egyból kampó. Nem segített semmi, csak full gyalulás... Gondoltam megosztom , hátha valakinek mozgatja fantáziáját a miui optimalizáció. Nem véletlenül van az bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest