Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
TheSaint
üzenetére
Próbáltam akkor, (bár most épp nem azon a romon vagyok) de nem sikerült. A viper4android fx legacy-t próbáld, én azt használom. Ebbe az újba amit nemrég tettek fel Magisk-re nem képes az elmentett profiljaimat betölteni... Konkrétan csak lestem ez milyen verzió. Én megszoktam a Legacy-t, ott telepítés közben mindent ki tudok választani (kinézet, driver verzió, system app vagy data appként működjön e). Ebbe az újban ezt nem láttam telepítés közben. Legalábbis úgy rémlik. Neked ebbe a verzióba mennek az elmentett profilok?
-
neoforce
aktív tag
Sziasztok ! Szemezgetek telekomos Mi9 lite -al ,esetleg tudja valaki hogy duál simes az is mert az nagyon fontos lenne!? Köszi előre is!
-
Feltettem az xda-ról az skvalex-et, majd kiderül beválik-e.
szerk: fizetős, csak ingyenesnek írják...Kínai romból kiszedett tárcsázó nincs fent valahol?
-
-
Még egy kérdés: melyik telefonos app-ban van még hívásrögzítő? Feltettem a TruePhone-t, de ebbe sincs már. 3s-en is az van fent, és azon még megy a rögzítés. Sőt, onnan küldtem át az MiDroppal. Az alap google telefonból is végleg kiszedték? Ezt a baromságot... Pedig párszor már jól jött,
Másik: a bootloaderem mégsem nyitott, csak azt hittem. Követtem az útmutatót, és az mi unlock nem látja a fastboot módban levő telefont. Ryzenes laptop. Még szerencse, hogy a sima abd-s app takarítás ment.
-
malwarebytes se talált semmit. A Chrome beállításaiban engedélyezve volt 2 ismeretlen oldalnak értesítés, azokat tiltottam.Töröltem a Chrome minden előzményét, így el is tűntek, azóta jó.
-
maglew
aktív tag
Enyém is GB-s, semmi ilyet nem tapasztalok
-
köszönöm!
Van még egy kis probléma. A Chrome egyfolytában 'ön nyert' típusú ablakokat dob fel. Eddig ilyen sosem volt. Friss telepítés. Nod, alap biztonsági app sem talált semmit. Lehet, hogy gyárilag fertőzött a telóm? Bontatlan csomagolásban érkezett a banggoodról.miui global 11.3.4 rom van rajta. -
Rootolni hogy kell? Magisk-hez még nem làttam leírást az összefoglalóban.
Bootloaderem màr nyitott. AdAway-nek kéne a root jog. -
Megérkezett ma totál váratlanul a postás
Jó nagy batár ez a telefon. A kijelzője nagyon szép, meg működik a sim tálcája, tehát nem én voltam a béna a réginél. Azért már nincs akkora hűb+ érzés, mint a Redmi3s-nél volt anno. -
csucsu52
aktív tag
Szakik!
Szerintetek rá lehet dirty flashelni xiaomi.eu weekly romra a miuimix weekly romot?
Eu romon borzasztó erős battery drain van.... -
ktommy91
addikt
válasz
zsola400
üzenetére
Már van is, de bajos a dolog. [link] Pie-on nem megy a wifi meg a RIL és nem akarok másik branch-ot csinálni pie fwapi-val meg wifi driverrel. Q-n pedig 9.12.5 utáni ROM-mal nem megy a FOD.(Ezen kívül minden ok) Szóval valami van, de nem az igazi. Majd akkor lesz ez jó ha lesz Q forrás a xiaomi-tól. Addig persze lesz update de kétlem hogy találnék megoldást a FOD-ra.
-
gyuri1979
aktív tag
-
gyuri1979
aktív tag
Jelenleg ez van fent
-
gyuri1979
aktív tag
Nem,új készülék. Lehet rosszul fogalmaztam EEA-as EU rom van fent, ebből gondoltam ,illetve amiket olvastam hogy ez nem a rendes global stabil.... Lehet csak én értelmezem rosszul a leírtakat?
-
rellif
senior tag
-
gyuri1979
aktív tag
Sziasztok
Tulaja lettem egy mi9 lite készüléknek,mert amortizaltam az előző xiaomimat....
Egy kérdésem lenne,mivel ezen a készüléken EU rom van fent, a global stabilra átt lehet térni nyitás nélkül..... Igaz nagy különbség nincs,mert ha jól tudom a miui tarcsazó hiányzik csak belőle. De nem tudom ezt mennyire frissíti a xiaomi?
Vagy hagyjam ezen? -
Melyik a legjobb nem miui-s rom rá?
-
Norby86
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
Nálam nem akarta megtalálni, aztán külön a google helyzetmeghatározását is bekapcsoltam és úgy lett jó, de ezt eddig sosem kellett külön bekapcsolnom és jó volt (gyári időjárás app). Most vissza mentem eu stabe 9-re úgy hogy nyomtam egy format data-t majd egy full wipe-t. Csak itt meg a rendszert érzem picit lassabbnak a 10-hez képest. De majd csiszolódik ez gondolom és jön hamarosan egy stabil 10-es rom. Most már szerintem megvárom a jövő évet és akkor próbálok rá újra a fejlesztői romra.
Más: Létezik olyan USB Type-C portba dugható kis apró kütyü amit ha bedugok jelzi nekem ha hívtak vagy üzenetem jött? Tehát ilyen jelző fény. Mert mintha régebben jack aljzatba lett volna ilyen megoldás. Nem lenne rossz,mert ezt a hátsó fényt sosem veszem észre. A telefont általában nem képernyővel előre teszem le.
-
-
Norby86
őstag
-
zsola400
senior tag
válasz
Norby86
üzenetére
Az android 10 miatt nem megy, van egy módosított verzió, zip-ben a szükséges fájlok, telepítési leírással (nem teszteltem, de minden működik):
ViperForAndroidQ -
Norby86
őstag
De nálam nem telepített driver-t. Mikor kiírta hogy telepítsem, rányomtam a yes-re, még ujra is indítottam a telefont, a következő indulásnál ugyanúgy kérte hogy telepítsem a driver-t. Eddig nem volt gondom ezzel.
Most megy vissza a xiaomi eu stable. Azzal remekül működött, bár az android 9 alapú. Még azt sem zárom ki hogy itt a probléma hogy android 10 alatt nem működik.
-
Norby86
őstag
Újabb bug a romban. Nem megy a ViperFX. Már négy éve minden telefonon használom, minden telefonon gond nélkül ment ez a Magisk-ból telepíthető audió javító program. De sajnos most ezen a MIUIMIX fejlesztői romon nem megy...azt írja nincs fenn a driver, pedig fent van mert a Magisk telepítette. Valaki tenne egy próbát aki Magisk-et használ MIUIMIX legfrisebb romján?
-
bb71
őstag
brigudaev ezt írja a v4-es legújabb twrp-je után:
Important notes
1. After installing any official firmware from under TWRP, it will not start, because AVB verification is applied.
The solution is to go to the Advanced menu and apply "Fix avb"
Then we reboot into the system.
2. Error while restoring a backup (namely the Data section)
The reason is that the data section was formatted in twrp, i.e. removed encryption.
The solution is to restore Boot, System and Vendor, boot into the OS (thereby returning data encryption), then go back to twrp and restore Data (also, if necessary, Internal memory). -
bb71
őstag
A TWRP-sek hivatalos írása:
https://twrp.me/faq/whattobackup.html -
bb71
őstag
Mint említettem a 3.3.1-0 v4 volt eddig fent. Abban kb. tizenvalahány féle dolgot lehetett bejelölni. Első belakás után mindent bejelöltem, ami nem nulla hosszúságú volt.
Egy Redmi 4X-en: 3.3.1-0 twrp a következőket ajánlja fel mentésre alapból:
- System
- Data (excl. storage)
. Persist
- BootSzóval igazából egy okosabb majd megválaszolja Neked... sajnálom. Nem tudom a helyes választ.
Egyébként kínomban feltettem az összefoglalóban lévő twrp-t is, abban nem néztem ajánl-e fel alapból valamit mentéskor. Most meg már nincs a kezemben a telefon...
-
bb71
őstag
válasz
csucsu52
üzenetére
Tied a sör!
Működik minden (is).*************
Akkor már csak az a kérdésem maradt: twrp mentés előtt - amit droidmester ajánlott jut eszembe - szedjük le a ujjlenyomatot és pin kód kérést (vagy ki is lehet csak kapcsolni?), majd mentsünk.Visszaállítás: simán restore twrp-ben.
-
rellif
senior tag
csucsu52 "Az eu-t is és a miuimixet is pyxis készíti, túl nagy difi nem lehet köztük."
Remélem ezt csak viccnek szántad
Amúgy tiszta telepítéssel raktam fel a miuimix-et és most utána a legutolsó eu-t,de mindkettő villan...
-
bb71
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Kellene egy kis segítség!
Format data-t csináltunk a 12.26-os xiaomi.eu romon, sőt levettük a TG-t a kijelzőről és így SEM fogadja el az ujjlenyomatot!!!!!!!!!
Mit tegyünk?
-
csucsu52
aktív tag
-
csucsu52
aktív tag
válasz
Norby86
üzenetére
Sziasztok!
Eu 12.26-al sokkal simább a rendszer, villanás nem szünt meg teljesen, de másképp villan egy minimálisat.
Valakinek fel sem tűnik, mindenesetre a 11.28 után ez a legjobb build eddig magasan!
Próbálj rá sztem.
Az eu-t is és a miuimixet is pyxis készíti, túl nagy difi nem lehet köztük. -
bobdetroit81
csendes tag
A xiaomi.eu 12.26 rommal visszatért a kameraváltással járó futófény a notch körül. De a villogás még mindig jobban bosszant...
-
Norby86
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
Én a MiuiMix 9.12.26-al teszek holnap után egy próbát, mert most nagyon nem akar fileshostról lejönni a rom, azt írja 54 perc.
Engem zavart ez a képernyő felvillanás mert használok ujjlenyomat olvasót, kíváncsi leszek ebbe az új romba javították e már. Mert ezt is EU romból gyúrják és ott állítólag megszűnt a villanás. -
zsola400
senior tag
Ugyanaz mint az eu telepítése!
Angol leírás:MiuiMiX by MMX Team
Installation
Pre-requisites:
- Unlocked bootloader
- Custom recovery
Clean Flash (If you are coming from another ROM or you are changing between stable and weekly builds):
- Boot into you custom recovery
- Format Data (the one with "YES")
- Reboot into recovery
- Copy the ROM zip in your internal storage or in your sd card
- Flash the ROM. (Gapps and Magisk are built-in)
- Wipe dalvik/art cache and cache
- Reboot system and enjoy! (First boot may take up to 5-10 min.)
Updating (Dirty flash, only stable over stable or weekly over weekly. Never weekly over stable or vice versa.):
- Reboot into recovery
- Flash lastest MiuiMiX build
- Reboot system -
ginola
addikt
MIUIMIX feltelepítéséhez mik a lépések?
Hol van erről leírás? -
sabrinho
tag
Sziasztok!
Általános Xiaomi probléma, de a karácsonykor kapott Mi 9 Lite-omon is jelentkezett. Érdekel, hogy van-e valakinek valami ötlete rá. A szüleim házában (Balaton-felvidék, elég bonyolult domborzat) a Mi 9 Lite-on és más Xiaomi telefonokon -91-97 dB a jelerősség. Apám Samsungján (természetesen ugyanannál a szolgáltatónál) -104 körül. Ennek ellenére neki van 4g, a Xiaomi-kon csak EDGE. Mi lehet ennek az oka?
-
kmarci25
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Global van fenn
-
-
zsola400
senior tag
2 sim-el használom, ujjlenyomat feloldást nem használok, képernyő villanás, késlekedés nincs, pörgős a rendszer. Majd kipróbálom ujjlenyomattal is.
-
bb71
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Melyik az ajánlott: global v EEA?
-
-
kmarci25
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
-
kmarci25
veterán
Nekem semmilyen frissítés nem jön. 11.3.4.0 stabilon vagyok...
-
eisento
addikt
MIUI WEEKLY ROM
Device: MI9LiteMICC9
Update: 9.12.26
MiUI: v11
Android: 10
@MiuiEU
-
Norby86
őstag
válasz
novinyul
üzenetére
Akkor felejtős lesz.
Olyan tokot keresek ami masszívabb mint a gyári de a hátlapi része átlátszó és nem karcolódik. Létezik ilyen? Ha nem természetesen marad a gyári, mert kemény tok nem játszik, márcsak azért sem mert kék színben rendeltem a Mi 9 Lite-ból és szeretném ha látszódna a hátlap. -
ginola
addikt
válasz
gixxergabi
üzenetére
Sikerült.
Ebben működik már a mentés visszaállítás?
Mentésnél miket kell bejelölni, hogy minden adatot, képet, beállítást mentsen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó nagy batár ez a telefon. A kijelzője nagyon szép, meg működik a sim tálcája, tehát nem én voltam a béna a réginél. Azért már nincs akkora hűb+ érzés, mint a Redmi3s-nél volt anno.
Már ha valóban jobb egyátalán.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)