Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bella80_
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Szia!
XML-t letöltöttem, de én azt nem tudom hogyan kell feltenni utánna, a apk. azt tudom, de arra azt írja, lehet hogy vírusos, le merjem az is tölteni vagy azt máshonnan?
-
qge
aktív tag
válasz
CyraxNukem88
üzenetére
Honnan rendelted? Elég furcsa tényleg, lehet, hogy már egy vevő visszaküldte?
-
barna70
csendes tag
Lépjetek be a DCIM / Kamera mappába és hozzatok létre egy mappát, amelynek neve Lab_options_visible. Majd nyissátok meg a kamera alkalmazást és további beállítási lehetőségek válnak elérhetővé.
-
CyraxNukem88
csendes újonc
válasz
CyraxNukem88
üzenetére
-
CyraxNukem88
csendes újonc
Sziasztok!
Ma végre megjött egy ilyen kis csoda, de van egy kis gondom vele.
Nem volt rajta a szokásos kis fólia csomagolás, helyette egy kis kerek alakú ragasztó volt rajta. Ez mennyire normális? Nekem mondjuk gyanús, főleg úgy hogy amikor bekapcsoltam simán bejött a menü. Nem volt szokásos első lépések és gmail fiók megadás.
Most nagyon szomorú vagyok. Csatolok képet is. -
ktommy91
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Felhagytam a kernel "fejlesztéssel". Nincs szüségem még egy dologra amit a stalkernek nevezett retardált vadállatok össze tudnak sz@rni. Dolgoztam nem keveset azon hogy legyen egy működő alap, amit ha más csinált volna akkor működne normálisan...Ám mivel én csináltam ezért nincs deep sleep. Aztán elkezdték csinálni a képen látható képhibákat néhány másodperces fagyások társaságában.(még mielőtt felvetődne a kérdés, nem HW hiba) Szóval nekem ebből elég volt.

Inkább hallgatok zenét a szabadidőmben, bár időnként még az is összexarják, a jobb fülemet be szokták dugítani műholddal. -
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
A készülékem nem tud frissülni V11.3.2.0.PFCCNXM (stable) verzióról V11.3.3.0-ra.
Pár hete időnként rányomok a frissítésre, de mindig azt írja, hogy "All mirrors are currently offline, try later..."
Wifi-n és mobilnetről is próbáltam.
Mi lehet a gond? -
-
ktommy91
addikt
válasz
benjoe1
üzenetére
Az alzás teljesen jó. [link] Rendes méretpontos full-cover és a FOD is működik rendesen.
Kár hogy az enyémet faszul raktam fel és nézegethetem a porszemeket, amíg meg nem jön a Kínai. Felrakása csak bepárásított fürdőszobában javasolt.... És remélhetőleg a 2.5 hetes gecizés csak nekem járt grátiszba. -
rellif
senior tag
A Google ambient mode nálatok jól működik? Hiába állítok be mappákat nem jelennek meg töltés közben a képek.
-
rellif
senior tag
Igen,ajánlott mindent újra beállítani.
Többször próbáltam már költözni másik készülékre, de teljes újra telepítés lett a vége mindig . Ébresztés, asztal elrendezés, üzenetek, hívás rögzítés kb ennyi volt használható az egészből. Az alkalmazások visszaállítása play áruházból sem több idő mint mentésből. -
törölt tag
Sziasztok.Azoktol kérdezném, akik már miui 11el használják a telefont. Van e bármi negatív tapasztalata vele a 10hez képest? Tök jól megvagyok a global rommal, üzemidő remek. Szerencsére kikapcsolt frissítés mellett nem frissül le magától a telefon, mint a Huaweinél 😃 De érdekelne,van e értelme miui 11re frissíteni. YouTube videók alapján nem látok nagy változást.
-
espi38
őstag
Kaptam egy frissítést globalra,de sajnos az AOD még mindig nem működik rendesen nem fogadott hívások ami szerintem a legfontosabb lenne továbbra se jelzi de a vibert sem

-
Bella80_
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Köszi, hogy megnézted, akkor légyszives mondj nekem egy stanil mükődő GCam appot a telohoz.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mennyire karcolódik a kijelző, ajánlatos a GG üveg ellenére is tenni rá üvegfóliát? És mi a helyzet a hátlapi kamerával, azt is ajánlatos ilyen módon védeni? -
Bandi7
csendes tag
Most telepítettem xiaomi.eu dev romot, de nem tudok képernyőzár jelszót és/vagy ujjlenyomatot beállítani, találkozott már valaki ilyen problémával?
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
S8,S9,S10 szintén limitált.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Rákerestem... Mate 20 Pro-nál is van 10 perc, annó nekem Lg G4-en 5 perc volt (Lg V10 appal 60fps is tudott), de gondoltam ezeknél már nincs ilyen korlát.
Milyen telót? Mindenképp legyen benne OIS mert 4K-ban itt sincs semmi féle stabilizálás, zsebbenyúlós csúcskészüléket.
De hátha tényleg EU-romban kivették ezt a korlátot...Vagy másik kamera appot próbálj meg... -
Bella80_
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Akkor ez így nagyon gáz, hogy 8 percet tud felvenni egyszerre, ha erre nincs megoldás akkor telefont fogok váltani, mert nekem a kamera fontos, ha Mi 9T-ben gondolkodtam, egy ismerősőmnek van és sajna ott is 8 percet vesz fel
akkor milyen típust kell venni, hogy kamerában és videóban is jó legyen... -
Bella80_
tag
Sziasztok! Mi 9 Lite telefonom van, egy esemény kapcsán videózni akartam vele és azt vettem észre, hogy 8 perc után leáll, 4K-ban videoztam. 8 perces részleteket tudok felvenni, ez nekem furcsa, előtte Redmi Note 7 telcsim volt, de ott 4K-ban nem állt le 8 perc után. Teljesen mindegy, hogy SD kártytára vagy belső tárhelyre menti, akkor is leáll. Nálatok is előfordul vagy ez egy hiba? A másik kérdésem, hogy sokszor ha sötétben/sötétedéskor akarok fényképezni, akkor a vaku nem villan fel, holott a funkciója be van kapcsolva, ez mitől lehet?
-
ginola
addikt
Ez az automatikus fényerő borzasztóan rossz, nappal túl fényes, sötétben túl világos. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
bulek
tag
Sziasztok!
Tegnap óta tulajdonosa vagyok e készüléknek, RN4-ről váltottam.
A régi telefonon úgy volt beállítva, hogy wifi csak akkor menjen alvó állapotban, ha töltőn van.
Most nem találom ezt az opciót, van egyfolytában megy wifi. Tud valaki segíteni, hol találom? A régiben se találom, de ott jól müködik. Lehet miui 11-gyel kikerült? -
rellif
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Pulzálás 1x van értesítésenként.
Ha 10 sec-re van állítva, akkor addig jelenik meg a kijelzőn. -
gixxergabi
senior tag
Most volt 2. kis anomáliám.
Előbb nem láttam felül ikonokat, de ott voltak csak feketén. kép
Egy sötét mód kikapcs-bekapcs helyrehozta...
Tegnap meg dupla koppos zárás (más launchert használok) a menüből a kisegítő lehetőségeket hozta fel, launcher-ben minden ok, de telefon újra indítás megoldotta...
Jó lenne már rendbe raknák AOD, tudom EU, de nem akarok romolni...
Abban úgy működik a képernyő pulzálás (értesítés jelzés), hogy addig csinálja míg meg nem nézem? Vagy csak egyszer csinálja? Illetve ha 10 sec-re van állítva az AOD és értesítés jön akkor 10 sec után kikapcs vagy az is addig lesz míg meg nem nézem? -
eisento
addikt
Facebookon ennyi van:
NAGYON FONTOS információk az ünnepi nyitvatartással, valamint a kiszállítással kapcsolatban. Aki még karácsony előtt Xiaomi termék vásárlásán töri a fejét, kérjük, MINDENKÉPPEN látogasson el erre az oldalra 👇
https://xiaomi.hu/unnepi-nyitva-tartas/
A 2019. december 16. éjfélig feladott rendelések karácsonyig megérkeznek.
Az ezután, illetve a két ünnep között feladott rendelések feldolgozását 2020. január 6-án kezdjük el. -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Tudtok valamit a Xiaomi Store-ról (Lurdy)? Pénteken megrendeltem egy készüléket, azonnal jött egy visszaigazoló email a rendelési azonosítóval, s a státusszal, hogy a rendelésem feldolgozás alatt van.
Azóta semmilyen hír nincs tőlük, a ma reggeli emeilemre sem válaszoltak.
Élnek még? Bezártak? Oldalukon egyetlen telefonszámot sem találok...
-
zsola400
senior tag
Jöttek újabb TWRP-k, Android 9/10 kompatibilis:
-
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
A redmi 3s-em is szabályozza a töltőáram erősségét melegedés függvényében, kocsiban ha átmelegszik akkor alig 5-700mah-rel töltődik, ha meg 'hideg' akkor simán veszi az 1800-at is. Zárképernyőn írja szépen éppen milyen áramesősséggel tölt. Gondolom egy újabb telefonban is van ilyen túlmelegedés védelem. Persze ma már minden eldobható... a gyártónak nyilván az a jó, ha évente veszünk újat, de én tartom a 3 éves periódust, remélem az mi9lite is bírni fogja. De valóban a legegyszerűbb egy kisebb teljesítményű töltővel kímélni, plusz célszerű 10-90% között tartani, meghálálja. (vagy 30-70 talán még jobb, de akkor meg naponta kell etetni)
Egyelőre olvasom a fórumjait, hogy mire megérkezik képben legyek. -
válasz
Victoryus
üzenetére
KERNEL.ben vezérelhető lenne a töltési áram erősség, régen voltak ilyen KERNEL.ek még Note3 pro korszakban.
Az meg hogy 90% os tölöttségnél lekapcsol semmit sem ér, nem az a gond hogy 100% ra tölti, hanem az hogy túl gyorsan(6-9volt és ~2,5-2,8.Amper, mivel ugye 18Watt-os gyorstöltést tud a teló!
Ha FIX 5.Voltal és 1.Amperral töltjük, az ugye csak 5.Watt és attól nem melegedik 40-45.fokra az AKSI töltés alatt, és a magas áramerősség(2-2,5Amper) sem károsítja az aksi celláit!
-
BW78
csendes tag
Sziasztok!
Rom telepítéshez kérnék egy kis segítséget. A TWRP nem marad fenn a telefonon, újraindítva a Mi Recovery fogad........ valaki találkozott már ilyennel/ mehet fel így az új rom? -
laller79
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék vki találkozott-e hasonló problémával? [kép]
Ez Facebook értesítésre rányomva jön be tegnap óta. -
Szoftveresen nem lehet megadni, hogy gyors vagy normál töltés legyen? Az lenne a legegyszerűbb. Vagy max töltöttségi szintnek mondjuk 90%-ot, mint a Lenovo laptopoknál az akku kímélő mód...
-
ginola
addikt
A MIUI-ban , mit és hol kell beállítani, hogy működjön az Always On Edge?
Nem jövök rá. -
ginola
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Azt hiszem maradok a Redmi 4-em 2A-es töltőjénél, szerintem az is jobb a gyorstöltőnél.
-
Mean Well GS06E-1P1J tápegység és hozzá egy 5,5x2,1.es USB-C adapter
Sajnos Megbízható 1.Amperes tápból nagyon kevés van, Aliról vettem rengeteg töltőfejet(márkás Ugreen, Aukey, Anker stb..) amikre 1.Amper volt írva de olyan szépen kijött rajtuk 2-2,2.Amper hogy csak na, egy 1.Amperes tápnak az a dolga hogy 1.Amper(+ a gyári tolerancia ami a jelen tápnál ±5.0%) felett ne engedjen ki magából hanem szabályozzon le!
Az említett Mean Well nagyon megbízható táp, és ő tényleg annyit ad ki ami a gyári paramétereiben le van írva
-
rellif
senior tag
A gyári kamera app-on belül a videó-nál a Vlog opció elég ötletes jó kis anyagokat lehet vele összehozni. A TikTok pedig, ha jól tudom a fiatalok kedvence. Global vonalon nem tudom, hogy elérhető e mindkettő.
-
kmarci25
veterán
Azt a "matricát" ami a telefon hátlapján van, és gyári szám és IMEI számok vannak rajta (+rá vín írva, hogy ne távolítsam el
) ti rajta hagytátok? Van egy szép színű hátlap és rányalnak egy ilyen sz@rt, és le se vegyem? -
ginola
addikt
A hátsó értesítési Led színe beállítható?
Pl. hívás piros, üzenet sárga legyen? -
Apropó, milyen a töltő? Kihúzható belőle a kábel? Magyarul, ha a kocsiban kéne tölteni, akkor vihetem magammal a kábelét? (aztán majd beszerzek hozzá másikat...)
-
ginola
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szia
Milyen 1 amperes töltőt használsz?
-
Az aksi minden esetben meg hálálja, ha nem erőszakolod a gyors töltéssel, felesleges 1,5.óra alatt feltölteni ha nincs hirtelen szükség rá, és ráér 2,5-3.óra alatt is kényelmesen feltöltődni.
Én éjjel szoktam tölteni és mindössze egy 1.Amperes töltővel azzal is fel töltődik kényelmesen reggelig, és az aksi tényleg jobban érzi magát ha szép lassan töltődik!
-
ginola
addikt
Sziasztok
A gyári gyorstöltő helyett az akku kímélése miatt érdemes használni egy 5V/2A-es töltőt, amit pl redmi 4-hez adtak? Vagy mindenképpen jobb a gyári gyorstöltő?
-
ginola
addikt
Sziasztok
Hogyan úszható meg egy Redmi 4-ről való átköltözés legegyszerűbben, biztonságosan?
Vagy inkább érdemes mindent újra nulláról letölteni és beállítani?? -
kmarci25
veterán
Elindítottam a bootloader nyitást. Honnan tudom meg, hogy nyitva? Kapok róla értesítést, vagy hogyan?
-
benjoe1
aktív tag
Ilyen telót rendeltem meg az imént ajándéknak.
Tudtok ajánlani Bp-en olyan helyet, ahol tokot és fóliát lehet hozzá találni, esetleg választék is van?
-
z123456z
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Na, hát látod, ennyire nem értek hozzá, azt gondoltam, sima Note 5. Azóta meg már Note 8 van, ebből számoltam naívan a generációkat. Na mindegy. A lényeg, hogy nem állt meg a fejlődés, nem lesz visszalépés. Az általad ajánlott fóliát megrendeltem, csak amíg megérkezik, kell rá valami, nem bízom a GG5-ben, hiába állít bárki mást, ez tapasztalat. Amit gyorsan veszek, szinte biztosan rácshálós vagy pöttyös lesz, de csak átmenetileg. Gyári tok megy fel, majd a gyerekek vesznek maguknak a továbbiakban. Köszönöm.
rellif, köszönöm neked is, gcam nem érdekel, nekem az a lényeg, hogy minden gyári legyen, nem akarok nyűglődést.
-
szaban
újonc
Nagyon gondolkozom a 8 pro és a 9 Lite között. Az egyik kérdés nálam, hogy mennyire jó az, hogy elől van az ujjlenyomat olvasó, a képernyőben.
Kényelmes? Elég érzékeny? Könnyen felold? -
-
válasz
z123456z
üzenetére
Milyen 4.generációt beszélsz? a Note5pro az 2.éves készülék tehát 2.generációval öregebb!
Amúgy nekem másod telefon a 9Lite és szintén másod telefon volt előtte a note5pro, sz.tem sokkal jobb a 9lite kamerája, Gcam meg amúgy is csak éjszakai képeknél csinál picit jobb képet mint a gyári kamera, szóval nincs semmi féle visszalépsről szó!
Amit linkeltem üveget azt nem bántja egyik tok sem, amit veszel azt nem tudjuk milyen így erről nem lehet véleményt mondani!
-
z123456z
őstag
válasz
z123456z
üzenetére
Juj, Bocsi, nem is neked akartam, hanem #1596-ra.
Még egy kérdés: eustockos waytec garis vásárlás, milyen rom van rajta, global stabil? Nekem az kellene, nem akarok mókolni semmit.
És még egy kérdés: rendeltem DroidMaster által ajánlott üvegfóliát, de szerintem jövőre jön meg, így itthon is veszek egy full covert. A tartozék szilikon tokkal nem bántják egymást? Ha igen, mi lenne a nyerő páros?
Köszönöm.
-
HunPro
csendes tag
Hát sajnos már megint megdrágult... De aki gyors volt.
Itt még látszik a régi ár...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Futás, futópályák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
vagy még mindég nincs időd foglalkozni vele?

) ti rajta hagytátok? Van egy szép színű hátlap és rányalnak egy ilyen sz@rt, és le se vegyem?