Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunPro
csendes tag
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok! Kb 2 hónapja használom ezt a telót. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Viszont van két dolog, amit nem találok/nem értek.
1. váltakozó hátteret hogy lehet beállítani? Láttam már hogy frissült a rendszerappok között, de magát a funkciót sehol nem találom.
2. Reggeli ébresztőhangnak hiába állítok be egy saját dallamot, mindig a gyárival ébreszt. Ritkán a 2. vagy 3. szundira már a saját szólal meg. Hol lehet a hiba?
Köszönöm -
rellif
senior tag
-
gery2k14
tag
Sziasztok! Note 5 ről váltanék mi 9 litera és ha lehetne ki szeretném kérni a véleményeteket a telefonról. Előre köszi!
-
qge
aktív tag
Szia, persze, használd nyugodtan a telefont tovább, WiFivel vagy mobilnettel, amivel akarod. A hátralevő időt a Mi Unlock program fogja mutatni, mikor megpróbálod nyitni.
Én nem tenném fel a legfrissebb fejlesztőit, megvárnám a bátor próbálkozók visszajelzéseit...nekem meg okt31-i van fent.
-
Karima
őstag
Sziasztok. Elkezdtem az eu-rom felrakásának feledatát, és ezzel a passzussal kapcsolatban lenne pár kérdésem:
"Ezek után szintén a Fejlesztői lehetőségekben hozzáadod a MI fiókodat a "Mi Unlock Status" menüpontban.
(Illetve mobilnet szükséges!! Wifi nem elég))
Ha letelt a várakozási idő, akkor lehet nyitni a bootloadert."Hozzáadtam mobilneten a fiókomat (most már sikeres volt). Ezek után visszamehetek wifire, vagy amíg letelik a várakozási idő, addig nem? Illetve hol tudom egyszerűen ellenőrizni, hogy mennyi van hátra a várakozási időből? És végül: a fejlesztői vagy a stabil eu rom-ot érdemes feltenni?
Előre is köszi!

-
Apafej nyugodj le.........!
nem osztottam én semmit, amúgy meg honnét tudod hogy én mióta és hány xiaomi-t nyitottam!
megsúgom én már akkor MIUI rendszert használtam, amikor még nem is létezett xiaomi telefon, szóval ne akarj ki oktatni mi hogy megy!
És ha nem vagy tisztában a jelenlegi(nyitás, telefon össze kapcsolása az mi fiókoddal stb...) helyzettel NE okoskodj!

Valóban nem tűnsz tapasztalnak a témában, ha még annyit se tudsz hogy kell egy driver.t feltelepíteni a telóhoz a PC.re akkor el tudom képzelni hány xiaomi telón nyitottál BL.t, MAX a fejedben elméletben!
-
eisento
addikt
Azert ha vegigolvasod az isszefoglalot eleg sok kerdesre valaszt talalsz.
Sot o legalabb keszitett mar twrp telepitot azoknak az embereknek is akik nem annyira ertenek hozza. Es sokkal tobb segitseget kaptunk tole eddig mint pl. Toled. Hirtelen ennyi. Amugy ha olyan idos vagy ennyi ido alatt megtanulhattal volna viselkedni
-
bb71
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Te mióta osztod ilyen stílusban itt az észt kis barátom?
Én kérdeztem kisfiam, nem kijelentettem, és leírtam, hogy miért nem elég a wifi, amikor - akkor te még az orrodat piszkáltad - már xiaomit nyitottam, de egy pár éve nem.
-
látom nem sok Xiaomi telód volt, vagy nem sokan nyitottál bootloader.t!
wifin nem tudod össze kapcsolni a telót az MI fiókoddal, az újabb rendszereknél eleve el sem indul és kéri hogy csatlakozz mobil netre! régebbi rendszereken elindul a párosítás de nem fog sikerülni és azt írja próbáld később!
Szóval ha ennyire nem vagy jártas ebben a témában inkább ne beszélj hülyeségeket!
egyébként nem az lett írva hogy nem lehet másik SIM el használni nyitás után, hanem az hogy mikor elindítod a nyitási folyamatot és amíg letelik a nyitási idő, addig végig ugyan annak a sim-nek kell a telóban lennie, ha kinyitottad természetesen lehet bármilyen másik SIM.el használni!
-
lovrityne
újonc
Van valakinek tippje arra, hogy lehet az FM rádiót normális működésre bírni? Két fülessel is próbáltam két Mi 9 lite telón, de alig jön be valami, instabil, gyenge a vétel.
-
Ferrarer
tag
Sziasztok
Gondolkozok egy ilyen teló vásárlásán, csak 1-2 dolog még nem tiszta.
Működik USB hostként, tehát felismeri, ha rácsatlakoztatnak pendrive-ot?
Mennyi ideig várható még rá frissítés?
Előre is köszi! -
ginola
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor vissszarakom.
Remélem nem gond, hogy kivettem. -
NEM! Az a sim kell amivel beléptél az MI fiókodba a telón, és mobil netnek is kell hogy legyen rajta, wifi vel nem tudod össze kapcsolni a SIM.et az mi fiókoddal!
szóval nem tudod kikerülni a dolgot, használnod kell a telót azzal a sim el amivel elindítottad a nyitási folyamatot!
-
ginola
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszönöm.
Akkor berakok vmi régi SIM kártyát. Így is jó? Gondolom mindegy, hogy más SIM kerül bele, mint, amivel nyitottam.
Mobilnet szükséges? -
NEM szabad kivenni a SIM.et, de még az sem elég ha benne van és leteszed az asztalra a telót és nem használod aktívan!
Ugyan a 720.óra(nem 168 óra most? nekem annyi volt) letelik de mikor nyitni akarod NEM fog menni mert ki írja hogy használjad LEGALÁBB 3-4.napot aktívan a telefont szóval az utolsó 3-4.napban kell hogy használd tefonálj netezz stb... a telóról másképp nem fogja engedni ki nyitni, a SIM-et pedig ne vedd ki végig a telóban legyen!
-
bb71
őstag
A Mi Unlock program bootloader módban nem csatlakozot a Win10 64 bit rendszerhez, milyen szoftvert vagy drivert telepítsek és honnan, hogy tudjak bootloadert nyitni?
-
ginola
addikt
Sziasztok
Én is kezdeményeztem a bootloader nyitását, amihez be is raktam a SIm kártyát.
Viszont míg nem jön meg a tok, fólia nem használnám a telefont. Ha kiveszem a Sim kártyát, de neten csatlakozom a mi fiókhoz ketyeg a 720 óra? -
bb71
őstag
Kérdéseim lettek:
- ez miért kell?
"Ha végzett a telepítéssel a ROM telepítéssel, szükséges telepíteni a fstab.zip -et. ugyanezen módszerrel, mint a ROM-ot ahogy felraktuk."- letöltöttem xiaomi.eu oldalról egy stabil romot, és ez van a nevében: V11.3.3.0.PFCCNXM_v11-9
akkor ez most kínai?- mit ajánlotok telepíteni? olvastam, hogy inkább xiaomi.eu-t, abból stabil vagy devet?
- hogy állunk custom romokkal?
- 10-es android alapú a dev, az mennyire fogyasztja az akksit?
Köszi.
-
rellif
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
-
zocas84
kezdő
Csatlakozom én is, redmi note 8at cseréltem egy ilyenre , kellett az nfc. Eddig nagyon tetszik .
-
ferrike
csendes tag
Sziasztok, addig olvasgattalak benneteket amíg megleptem magam ezzel a kèszülèkkel. Lurdyban a 6/128-as bruttó 89.900 Ft-èrt, 2 èv gyártói garanciával szerintem nem rossz ajánlat.
-
pezo00
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tudom hogy papíron ugyanazok a méretek. A 9T fórumon írta valaki hogy a 9 lite-nak hátlapja máshogy van lekerekítve és emiatt jobb a fogása.
-
Nekem van Mi9Lite és Mi9T Pro(csak SOC.ban más mint a sima 9T) is, amúgy miért lenne fogásra különbség a két telefon közt szinte mm-re pontosan ugyan azok a méretei! Tehát nem értem az aggodalmad annyi hogy a 9T nek középen van a kamera, és nem áll ki annyira a hátlapból mint a 9Lite-nál ha ez esetleg számít valamit!
-
pezo00
tag
Szia. Látom most 9T-t használsz. Most tervezek telefont cserélni és a 9 lite vagy a 9T közt vacillálok. Fogásra van különbség a két telefon közt? Aránylag kis tenyerem van ezért lenne fontos hogy van e fogásra különbség a két telefon közt. Egyébként más tapasztalat a két telefonról? Már ha jól értem hogy használtad mindkettőt :D
Köszi előre is a segítséget!
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Még egy kérdés: usb-c>>hdmi átalakítóval lehet tv-vel használni? Próbálta már valaki? Ha ép nincs kéznél semmi eszköz, de a telón van pár film, akkor jól jöhet egy ilyen funkció. Esetleg monitorral összekötve alap szövegszerkesztésre, blogolásra egy bluetooth-os billentyúzettel... Az ereje megvan hozzá.
-
kmarci25
veterán
válasz
gixxergabi
üzenetére
Megtaláltam, köszi!
-
Milyen kijelzővédő üveget érdemes rá venni? Olyat ami a szélét is lefedi, vagy ami kicsit kisebb? Azért kérdem, mert vennék rá tokot is, ha a gyári esetleg nem tetszik. A jelenlegi telefonomon a kisebb méretű van, esésnél az is elégnek bizonyult, 2x is.
Ha van a hátulján védő burkolat, akkor rámegy a keretes tempered glass?
Mennyire bírja tok nélkül a háta ugye ez a fő kérdés... A 3s-nek 3 év alatt csak minimálisan lett karcos.

-
kmarci25
veterán
Tegnap vettem kézbe a telefont. Rögtön az első kérdés: a viber üzenetet miért az általános értesítési hanggal jelzi? Jobban kedveltem a viber alapbeállítását, de sehogy sem tudom előcsalni...
-
rellif
senior tag
válasz
sikoly4
üzenetére
Fent a jobb sarokban a három pötty/additional tools
Itt már lehet kalibrálni a szenzort.
Leírás hozzá. -
-
nfsu17
veterán
válasz
csucsu52
üzenetére
Most jól leizzasztottál ezzel.
Bár nekem 9T-m van, de az is akar aktiválni néha.
Novemberben 5 napot használtam a mobilt, arra már nem emlékszem, hogy dec.1-ig láttam-e ilyen aktiválást az akkustatban, de valamikor biztos. Pl most is ott van.
Viszont a netes digis számlán (eddig) nincsen semmi külföldi bejegyzés.Most akkor ha le van tiltva a digi a nemz. sms-ekről, akkor neked miért számlázott?
Akkor mégsincs?
Lehet inkább kikapcsolom a digis simet decemberben, míg nem tisztázódik ez.
Iphone-al ezt már egyszer megszívtam, ott 300 valamennyi forint bánta, utána már nem számlázta ki a digi ezeket."A mobil hálózatunkon az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe:
belföldi mobilbeszélgetés,belföldi SMS küldés,belföldi mobilinternet szolgáltatás,nemzetközi mobilbeszélgetés,nemzetközi SMS." -
Jabby
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
A xiaomi.hu oldal még mindig a WayteQ-et említi, mint szervizük.
Akárhogyan keresgélek, nem találtam hivatalosan, hogy a Telemax javítaná a Xiaomi telókat.(#1506) qge
"Ennek a monológodnak van alapja?"
Az Index cikke monológ?
S, hogy mennyire általános az Index cikke, itt egy szegedi és egy pécsi példa a közelmúltból.Közben itt rátaláltam (#994) kelzsoca írására, ahol ő is hasonló következtetésre jut (s kelzsoca-ról tudni illik, hogy nem szokott hülyeségeket beszélni):
"A nem hivatalos csatornákon keresztül értékesített készülékre a gyártói jótállás nem vehető igénybe, mivel a Xiaomi alkatrészt nem ad ki, ezért ezek a készülékek bontott, vagy utángyártott alkatrészekkel kerülhetnek javításra." -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
Abból a szempontból nem, ha jól emlékszem, ha regisztrálva van a készülékhez a SIM kártya, és másik SIM kártyát teszel bele, addig nem enged továbblépni, amíg nem írod be a Mi fiók jelszavát.
Illetve i.mi.com a készülékkeresés is ehhez kapcsolódik. stb. stb. -
válasz
Victoryus
üzenetére
No elolvastam újra, első oldal lap alján írja mi van a dobozban...
Ehhez a telóhoz van matt tempered glass? Illetve ha van, attól még megy az ujjlenyomat olvasó normálisan? Redmi 3s-en szinte végig matt fólia volt, imádom, hogy nem tükröződik, és nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Másik kérdésem, hogy Banggood-ról vettem a kütyüt. Ott csak addig van garancia, amíg él a PayPal védelem, vagy a beígért 1 évet azért be lehet tartatni velük? Eddig 1x volt kisebb értékű kütyüvel gond, akkor simán visszautalták az árát. -
törölt tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Nem volt még xiamim, így én most találkoztam vele. Szerintem értelmetlen marhaság.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
-
törölt tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Próbáltam azt is. Elkezdi a SIM aktiválást, de nem sikerül neki. Talán az oka, amit egy fórumtárs írt, hogy valószínűleg le van tiltva a digi kártya a nemzetközi hívásokról. Utána néztem és valóban,a digi kártyákon alapból nincs bekapcsolva. Ügyfélszolgálat tud segíteni, de még nem volt időm ezzel foglalkozni.
-
Atomgeszi
nagyúr
rellif ezt nézted már?
-
maglew
aktív tag
Azt hogy lehetne megoldani hogy a telefonnal készült fotók mozaik képeit, a számítógépre dugva lássa az ember? Mert jelenleg nem jeleníti meg a képeket csak ha egyesével megnyitogatom.
-
Vettem egy ilyen telót végül én is...túl jó árban volt.
Gyárilag mit adnak hozzá? Tokot+kiejlzővédő fóliát is, vagy csak tokot? Ezt nem láttam a tesztjében. -
sikoly4
csendes tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
szia,
nincs (még) rajta fólia/üveg, illetve a gyári tokban van telefon. (tehát nem fedi semennyire sem a szenzort a tok). de azért kipróbáltatom a nejemmel tok nélkül is, vagy veszek rá egy másik tokot.
(valami megoldást ki kell hogy találjak, mert a nejem samsung-ot akart venni és most engem szid, hogy ez így nem OK, és miért ezt vettük neki...
) -
-
sikoly4
csendes tag
Sziasztok,
Van valami megoldási javaslat a hívás közbeni proximity szenzor problémára?
A szenzor végig takart, mégis feléled a kijelző hívás közben, és a legtöbbször a hívás némítás gomb nyomódik be. Iszonyú idegesítő hiba, szinte használhatatlanná teszi a készüléket...
Lurdy-ban vásárolt, teljesen gyári készülék. Vigyem vissza?
Köszi
sikoly -
válasz
csucsu52
üzenetére
nemzetközi SMS.hez nem kell mobil adatkapcsolat, szóval ettől még ugyan úgy fogja küldözgetni az aktiváló SMS-t
Jegelni kell a Xiaomi SIM-aktiválási szolgáltatás-t(ezt sajnos csak Root után tudod)
akkor nem fogja minden indításnál aktiválni a SIM.eket, viszont így a Xiaomi Szinkronizálás sem fog működni, a másik kártyával sem! Szóval valamit valamiért!
vagy alternatív megoldással(nem kell root) teljesen lehet törölni(nem biztos hogy engedi de 1próbát megér) is ezt a telefonról, de ezután csak egy teljes ROM újra telepítéssel lehet vissza állítani!
-
csucsu52
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki még 2simmel, 2.simnek digi kártya mobilnetre?
Most nézem az utolsó számlám a digitől és a sikertelen digi kártya aktiválások után felszámít nemzetközi sms díjakat....
4db Sms hálózaton kívül 84HUF
4db SMS nemzetközi díjzóna 1. 96HUFNem egy őrült összegek, de akkor is, ez miez?
Minden újraindítás után a digis kártyára sikertelen sim aktiválást ír.... -
Jabby
őstag
Apropó, Eustock. Ők nettó 74.900-ért árulják a 128GB-os verziót.
Annyi olvasható, hogy magyarországi szervizben lehet érvényesíteni a garanciát.
Ez azt jelenti, hogy a Wayteqnél? -
Jabby
őstag
"Illetve a boltx el van vkinek tapasztalata, 3 évet adnak gariban, de vajon ebből mennyi a gyártói?"
Nagy valószínűséggel nincs rá gyártói garancia.
Tudom, hogy csábító az ár, de az ottani telefonok biztosan "Áfacsalt" készülékek, sem a gyártó, sem a hivatalos szerviz nem fog gyári alkatrészeket biztosítani hozzá.
A nevezett bolt nagy eséllyel valamelyik sufni műhelyben javíttatja 40-50 nap alatt után-gyártott (vagy bontott) alkatrészekből. Esetleg ha nem éri meg nekik a javítás, akkor következik a vízbe mártás... -
rellif
senior tag
Vagy mehet a névjegyzék mentés a Micloud-ba. Esetleg exportálni névjegykártyaként. stb... rengeteg lehetőség van már.
-
Orgi
addikt
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Ha már úgyis kell a Google acc a telefonhoz, esetleg importáld be a simről a névjegyeid egyszer oda és örökre megmaradnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)