Hirdetés
- iPhone topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hroberto
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igaz nekem Mi9-van EEA ROM-al, és működik a hívásrögzítés.
-
csak Xiaomi.EU rom ban van alapból engedélyezve az összes téma!
GDPR végett nálunk és a többi EU országban rengeteg minden korlátozva van, pl a gyári MIUI tárcsázó és hívás rögzítő is ez végett került ki a Global és EEA ROM-okból.
a Témákat viszont egy régió át állítással el lehet érni az EEA és Global ROM.okban is csak át kell állítani a régiót a telefonban olyan országra ami nem EU.hoz tartozik!
-
eisento
addikt
A rom ismerteto resznel a sima mi9-et at kene irni mi9 Lite-ra szvsz
Marmint a tema osszefoglaloban
-
gixxergabi
senior tag
válasz
mosottsoder
üzenetére
[link] gcam. az xml betöltés után (néha többször kell próbálkozni) én a fehéregyensúlynál átállítottam imx586-ra (sztem így szebb) de igazából nappal nincs nagy változás gyárihoz képest, inkább a night mód amiben jobb a gcam (sztem)
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Senki?
-
eisento
addikt
Hello.
Aki xiaomi.eu rommal hasznalja a telot, azoktol kerdeznem, hogy facebook appban ha hozzaszolasba egy gifet raktok be nektek lejatsza vagy allokep van csak? Nalam allokep van es hiaba nyomok ra nem inditja el, viszont amikor rakeresek gifre pl hello temaban akkor mind mozog mikor megvan a hozzaszolas akkor csak allokep. Otlet?
-
mosottsoder
csendes tag
En meg android 9-en vagyok tovabbra is, tokeletesen hibamentesen mukodik, jo ez igy :D. xiaomi.eu 11.3.1 van a telomon arra tudna nekem valaki linkelni egy gcamot?
-
rellif
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Na akkor leírom nálam mi a dolog.
Telepítettem a gcamot, megnyitom, akad minden. Beállítom a buffer fixet, eltűnik az akadozás, a normál képet meg is csinálja, de az éjszakait nem. Ha berakom a profilt hozzá, még eddig se jutok el, mert egyből bezár..Azt hittem ez tényleg működik legalább olyan jól, mint a Pie-on lévő... akkor maradtam volna utolsó Pie-on, de így már nem állok neki visszaflashelni régebbi ROM-ot, reménykedek hátha talál valaki egy működő gcamot Android 10-re.
Stay tuned -
törölt tag
5 nap használat után azt kell mondjam, hogy mate 10pro után nem érzem visszalépésnek a telefont. Nagyon pozitív csalódás. Aksi idő is kiváló. Nyílván nem minden téren tudja ezt amit a Huawei, de nem is került 200ba. A rendszerfrissítést kikapcsoltam, viszont mindig dobálja fel nekem a miui 11et. Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne küldje az értesítést? Nem szeretném frissíteni a telefont. Eddig hibátlan a szoftver,nincs bug. Szeretnem továbbra is ezt. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
C gyökérbe kicsomagoltam, indítanám_rendszergazdaként_ az "install_twrp.cmd" fájlt, és ez fogad:

Szerk: Ha nem rendszergazdaként indítom, akkor a te képernyőd fogad.

Hmm.. Így viszont az enterre nem csinál semmit, csak lépett egy bekezdést.. 1 perc is letelt kb és nem dolgozik semmit, a teló képernyőn pedig Fastboot felirat van. Semmi más.
-
eisento
addikt
szerintem akkor vmit elneztel nem a telefonon gyarilag rajta levot nezed? az elso "fül"-on vannak a frissek van ott tema hatterkep elo hatterkep csengohangok. bar hozza kell tennem nekem jelenleg xiaomi.eu rom van fent ott van dogivel, de ha jol emlekszem a gyari romnal is volt tobb ha a regiot svajcra raktam...
-
akkor az ígért friss TWRP telepítő!
Letöltés => mi9lite_twrp_install_By_DroiDMester_v3.zip
és egy rövid leírás custom rom telepítéshez.
Telefonon nyitott BootLoader.nek kell lenni de ezt gondolom nem kell részletezni!
a fent letöltött mi9lite_twrp_install_By_DroiDMester_v3.zip-et kicsomagoljuk(lehetőleg) a C meghajtó gyökerébe, kapunk egy mi9lite_twrp_install_v3 nevezetű mappát ezt megnyitva lesz benne egy install_twrp.cmd ezt kell megnyitni rendszer gazdai hozzáféréssel
ha jól csináltuk egy ilyen ablak fogad majd
ezt követően a telefont FastBoot módban(telefont kikapcsoljuk és Hangerő le + Power gombbal indítjuk) rádugjuk a PC.re, vissza lépünk az előzőleg megnyitott ablakra és entert nyomunk, pár másodperc alatt végez és a telefon újraindul TWRP-be, elképzelhető hogy maga a TWRP is 1X újra fog indulni, ez nem hiba!
Miután megvan TWRP.ben jobb felső gomb Wipe-ra katt, ezután jobb alul FORMAT DATA-ra az itt bejövő ablakba be írjuk hogy yes és jobb alul kék pipával végrehajtuk a műveletet, ezután újraindítjuk a telefont TWRP módba és telepítjük a ROM.ot ami valószínűleg a xiaomi.eu -lesz!
Ha települt a ROM egyéb mást NEM kell csinálni mehet a reboot system, akinek kell root az előbb indítsa el először a frissen telepített rendszert, csinálja meg az alap beállításokat, és csak ezt követően telepítse a MAGISK-ot
És egy jó tanács, képernyő zárhoz pin kódot adjuk hozzá ne mintát, mert a TWRP-ben meg kell adni a pin kódot hogy fel tudja oldani a DATA partíció titkosítását
-
Nova_
tag
válasz
eisento
üzenetére
Ja, nekem össz-vissz 2 téma van. Éppen ezért kérdeztem, hogy van e valamilyen weboldal ahonnan lehet letölteni live háttereket, mert ott a választék is sokkal nagyobb remélhetőleg.
@DroiDMester
Olvastam, hogy megnövelhetik az aksi fogyasztását, de elméletileg ez a "Walloop" app nem fogyaszt "annyira" sokat. Nézegettem az aksi adatokat, ott se látok nagy növekedést, de még tesztelem sima háttérrel is. Mivel most cseréltem le régi telómat, ez még újdonság számomra és tetszik, meglátjuk mi lesz belőle később (amúgy nem sokat használom a mobilt, legfőképp csak értesítések fogadására használtam eddig az előző telómat). -
BLUE TORNADO
senior tag
A buszon utazás közben hallgatom a zenét headset-en keresztül. Viszont döcögős részeken magától állítodik a hangerő. Erre van valami beállítás?
-
-
szucsinka
őstag
Azt hiszem hogy én állítottam el az értesítést azért nem voltak mert ahogy lehúztam fentről be lehet állítani hogy elhlasztva X időre
És ez okozza hogy nincs se hang se ikon
Amúgy ezt hogy lehetne kikapcsolni? Lehetséges sehogy -
gixxergabi
senior tag
válasz
szucsinka
üzenetére
Én azt nem tudom beállítani, hogy értesítéskor ne menjen záróképernyőre hanem aod jöjjön be és a beállított fény mutassa az értesítést. Azt kivettem hogy a tartalmát mutassa az értesítések de akkor is a záróképernyő jön és nem aod. Vagy ez az aod hiba ami EU- n javítva van...
-
rellif
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha a naptár adatai eltűnnek a MiCloud beállításokra kell ránézni.
Időjárás app éjszaka frissül... ha belépsz csak akkor frissülnek az adatok.(ez már nagyon régen ilyen) -
szucsinka
őstag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Igen minden be van állítva
Most perpill jó minden aod on a Viber az nem tesz ki ikont de viszont világit a képernyő -
gixxergabi
senior tag
-
szucsinka
őstag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Minden rendben voltak még az aod on is jött az értesítés és egyszerűen eltűntek csak ha megnyitom az alkalmazást akkor láttam hogy jött azt próbálgatom egy órája de nem működik csak a gmail néha
Ez EU romos?
[kép]Érdekes most még megjavult besz@rok
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Tesóm vett egy ilyen telefont és olyan problémája van hogy a naptárba írt események egyszerűen eltűnnek, törlődnek. Pontosan nem tudom mennyi idő utána, talán pár nap. Illetve a gyári időjárás app se frissíti magát automatikusan, meg kell hogy nyissa a programot, a widget egyébként nem frissül.
Illetve az a beállítás se működik hogy a bejövő hívásnál elhallgat a telefon ha lefele fordítja.
Ezek típushibák, vagy érdemes tolni egy resetet?
-
maglew
aktív tag
mennyire kell félni attól hogy a xiaomi telefonok sugárzása duplája mint egy Lg, Nokia, Samsung telefon sugárzása.?
-
gixxergabi
senior tag
válasz
szucsinka
üzenetére
Mit értesz "értesítés" alatt? Csipogást, aod képernyőt, vagy fent az értesítési sávot? Utóbbira ma kapcsoltam be az ikon jelzést, mert azt én is hiányoltam.
Múltkor valakinek a gmail-al volt ilyen baja, de nekem se automatikus indítás semmi nincs rá kapcsolva mégis jön értesítés mindenről, csak az aod képernyőn nem... -
-
szucsinka
őstag
Nem tudom miért de most még nincs értesítés semmiről se gmail se Messenger Viber semmiről pedig semmit sem allitoam át szerintem,,,, megnéztem minden be van kapcsolva
Ez így elég gyászos iOS után -
gixxergabi
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én német címes revolut kártyát tettem gpaybe, de curve kártyát elfogadja "trükközés" nélkül, talán az alá mehetne egyből az OTP is.
-
-
eisento
addikt
ugyan 3dt nem tudom de a live wallpapert igen. van egy olyan a telon hogy temak. megnyitod asszem van alapbol is de lehet letolteni is hozza aztan kivalasztod es rakerdez hogy hatternek vagy zarkepernyo vagy mind2. kivalaszto mindkettot es kesz. nem kell semmilyen kulon appot leszedni...
-
szucsinka
őstag
Sziasztok alzaba hozzám vágtak egy ilyen készüléket..a G pay nem működik rajta azt írja hogy nem kompatibilis az eszközzel
Lehetséges valami alternatíva?? Nem akarok romolni egyenlőre -
Nova_
tag
Hali!
Most vettem egy Xiaomi MI 9 lite-ot, és nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a lockscreen-re (képernyőzár) 3d wallpaper-t rakni? Eddig egy gagyi telefonom volt, szóval ez a világ új számomra, de letöltöttem 2 appot, amikkel live és 3d wallpaper-t be lehet állítani, de ez eddig csak a kezdőképernyőre sikerült az appokkal wallpaper-t rakni. -
rellif
senior tag
Gcam Android 10-hez és egy alap konfig a működéshez.
A FIX-nél a Buffer Fix legyen bekapcsolva.
Az eddigi legjobban paraméterezhető és működő Gcam Mi9Lite-ra. -
Gabis
őstag
Most jövök a Lurdy-ból és be kell vallanom elcsábultam a 9T felé. A Lite széleslátószögű képe elég kaki a T-hez képest, ill. valamiért gördülékenyebben muzsikált az utóbbi. Azt hittem nem fog zavarni a bevágás sem, de tévedtem. Most elbizonytalanodtam.

-
-
qge
aktív tag
@Atomgeszi, @rellif, @DroiDMester,
Elkezdtem összeollózni egy összefoglalót, hogy legyen itt is...Ti már sokat tettetek hozzá ehhez a fórumhoz, ezért remélem, nem bánjátok, hogy néhány hsz-ből átemelem a hasznos infókat. -
Gabis
őstag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Köszi, hogy megosztottad. A nagy izgalomban azonban nem vettem észre, hogy csak 1 év garit adnak rá, ezért szerintem törlöm a rendelést és máshol már én is a szürkét fogom választani.
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
-
csucsu52
aktív tag
Köszi a segtséget, xiaomi.eu dev rom feltéve.
Érdemes xcloud mentésből visszaállitani alkalmazásokat, beállitásokat, kezdőképernyőt, stb? -
Tomi2017
csendes tag
Sziasztok !
Két napja jött meg, 128 Gigás, 68e Ft.volt biztosítással. Nagyon tetszik a Samu után !
Globál ROM-os. Mivel nem vagyok olyan profi mint itt sokan, nem merem EU-ra frissíteni. Egy ami hiányzik a Samu után ! Nem tudom kihangosítani a telefonálást !Én vagyok a béna, vagy ez ilyen ? -
qge
aktív tag
válasz
bobdetroit81
üzenetére
Most próbáltam az automatikus indulást és alkalmazás értesítéseket átállítani, hátha...
-
eisento
addikt
Akik xiaomi eu romot hasznalnak, azoktol kerdeznem, megy rendesen a gmail? Nalam nem frissit magatol csak ha megnyitom az appot es rafrissitek akkor kapom meg az emaileket...
-
qge
aktív tag
Én a YT Vanced-et innen szedtem: https://vanced.app/
-
kirisz
tag
Ezt az applikációt szeretném telepíteni: [link] Melyik verzió jó a telefonra? A non-root verziónález a "armeabi-v7a/arm64-v8a/x86" Architecture jó rá?
-
rellif
senior tag
válasz
csucsu52
üzenetére
A Mi9-es topicban található leírás részletes és az alapján tudsz ROM-ot cserélni.
-
Gabis
őstag
válasz
BLUE TORNADO
üzenetére
Akkor jó, mert berendeltem... max kap egy nem átlátszó tokot ha gáz lenne (kétlem)
-
csucsu52
aktív tag
Sziasztok!
Frissítenék xiaomi.eu dev rom-ra, de szar ez így hogy nincs a topiknak összefoglalója, nincs egyben egy leírás a romolás menetéről....
Persze össze lehet vadászni innen jópárszáz hsz-t visszaolvasva infókat, pl:"626-os hsz-t elolvasod a bl nyitasig [link] utana pedig 1136-osban egyszerusitett twrp felrakas droidmestertol [link] majd rom felrakas "
Ám a twrp felrakás után én még mindig nem tudom, hogy kell-e bármit csinálni, vagy mehet rá az új rom, format és kész?
-
BLUE TORNADO
senior tag
Reggel óta boldog tulaja vagyok a telónak. Már most nagyon szeretem.
-
Gabis
őstag
Sziasztok! Van valakinek fehér kivitelben? Mennyire csillogós, „csajos” ebben a színben. Most is fehér telefonom van, de az egyszerűen egyszínű.
-
zsola400
senior tag
A Xiaomi Authentication az enyémre azt írja
"Delivery address: CB" ez mit jelent (Aliról rendelt)? Másik Lurdyban vásárolt telóra írja, hogy Hungary. -
csucsu52
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Sziasztok!
Ha nyitom a BL-t és felteszem twrp-t, pl ezt
"Letöltés => mi9lite_twrp_install_By_DroiDMester_v2.zip"
Utána szüksegesek ezek a lépések?
"- Lépj be a TWRP recovery-be (bekapcsológomb + hangerő fel együttes lenyomásával be lehet lépni)
- TWRP menüjében válaszd Keep Read Only vagy Swipe to Allow modifications
menüpontokat (opcionális)
- Válaszd a Wipe menüpontot, majd az Advanced Wipe opciót
- Jelöld be az alábbiakat: Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache,
- Húzd el alul a csúszkát jobbra (Swipe to Wipe)
- TWRP főmenüjéből válaszd a Wipe menüpontot, majd az Format Data opciót, írd be: yes (ez eltávolítja az encryption-t a data partícióról)
- Ha végzett menj vissza a TWRP főmenüjébe és válaszd ki a Reboot menüpontot, majd a Recovery opciót.
- A telefon újraindul recovery módban"Vagy mehet egy sdcardon a rom.zip install egyből twrpből?
-
qge
aktív tag
Megteszed, hogy bedurrantod az imei számot ebbe a linkbe? https://www.mi.com/global/shield#imei_e
Kíváncsi vagyok, mennyire precíz a Gearbest.... Köszi.
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
És már tölthető is => xiaomi.eu_multi_MI9LiteMICC9_9.11.28_v11-10.zip
-
novinyul
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Persze lehet azt is használni, de én elvagyok a global szoftverrel is. Az aod hülyeségén kívül más bajom nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest