- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs5757
csendes tag
Az összefogaló ötös pontjában lévő bootloader nyitás nélkül telepíthető ROM minden esetben érvényes? Mint itt írtam [link] , valami vodafonos romot töltött le a telefon kapásból és emiatt gondolom esélytelen a későbbi frissítés, amíg a vodafone nem alkot valamit. (most is áprilisi biztonsági csomagon vagyok). A rendszerfrissítés menüben a frissítőcsomag kiválasztása téma nem működik ("Couldn't verify. Looks like current ROM's network carrier type is different from that in the recovery package. Please download the correct ROM from MIUI forum")
Sajnos több órás olvasás után se lettem szakértő ebben a bootloader, TWRP stb témában, így nem is szívesen vágnék bele, ha egy mód van rá.
Mellesleg ezek garancia vesztős megoldások?
Köszi annak, aki tud valami okosságot mondani erre! -
szabolcs5757
csendes tag
Én a múlt héten vettem a telefont és a dobozból kivéve fel is ajánlotta a frissítést, ami ez volt: 11.0.6.0(QFAEUVF). Tökéletesen működik meg minden, de ahogy néztem, a végén a VF valamilyen vodafonos romra utal. Lehet ebből bármi bajom telenorosként?
-
szabolcs5757
csendes tag
Én most megkerestem VoLTE ügyben az (online) ügyfélszolgálatot a Telenornál, és azt mondták, hogy Xiaomi Mi 9 esetén felejtős egyelőre, és nem is tudtak pontosabbat mondani, hogy mikor lesz elérhető a dolog. Jelenleg folynak az egyeztetések...
Tulajdonképpen ezzel magyarázták a tiltást:
"...Fontos figyelembe venni, hogy ha a gyártó nem teszteli a funkciót a Telenoros hálózaton és alakítja ki a megfelelő támogatását, az olyan komoly működésbeli problémákat okozhat, minthogy a rövidszámok nem hívhatóak VoLTE-n, ami például a segélyhívást akadályozhatja. Így a jelenleg támogatással nem rendelkező készülékekben használt előfizetéseken VoLTE tiltást tartunk fenn..."Talán majd egyszer...
-
szabolcs5757
csendes tag
Valaki próbálta már összehasonlítani a telefonhoz járó 18W töltőt egy 27W töltővel? Van szingnifikáns különbség a kettő között a töltési időt tekintve? Nekem 60 perc alatt 20%-ról 100%-ra tölti a 18W-os, ami szerintem bőven jó, de lehet ezen még gyorsítani egy 27W töltővel? Illetve ha igen, akkor tudnátok ajánlani egyet? Keresgettem eredeti 27W-os Xiaomi töltőt, de sajnos nagyon sok hamisítványt találni
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz
tasakos #8107 üzenetére
Szia!
Esetleg próbáld meg megnézni az alkalmazás engedélyeit. Külön meg kell adni a simplepaynek az NFC használathoz az engedélyt, mert nem kéri automatikusan az első indításnál (legalábbis nekem nem kérte). Nekem csak ezután lett jó a fizetés. Utána már elég volt feloldani a telefont és a terminálhoz érinteni, nem kellett az appot sem elindítani. -
szabolcs5757
csendes tag
válasz
Sordoran #8083 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod!
Igen sajnos tudom, hogy felhasználás függő teljes mértékben. Hardcore usernek semmiképp nem mondanám magam. Főleg Messenger meg Chrome (hírek, tanulás) megy sokat, de játszani például egyáltalán nem szoktam. Most a Nokia 8 telefonom olyan 20-40%-kal fejezi be a napot (3090 mAh, IPS QHD kijelző, Snapdragon 835) szóval szerintem itt sem lenne gond, de sajnos nem vagyok szakértő ennek megítélésére
Mindenesetre örülök, hogy még mindig jó vételnek tartod. -
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Telefonvásárlás előtt állok, és a Xiaomi Mi9-et néztem ki, mint potenciális jelölt. Olvastam az összefoglalóban az ismert hibákat és ott is említik a legnagyobb félelmem a telefonnal kapcsolatban, az akkumlátor gyors merülését, a 3300 mAh nem tűnik nagyon acélosnak. Hosszútávú tapasztalat alapján mennyire vészesen kicsi ez a kapacitás, nap végén kell konnektort vadászni, vagy egy húzósabb napot is kibír azért?
Illetve a több helyen olvastam az ujjlenyomat olvasóval kapcsolatos gondokról, a mindennapokban mennyire zavaró ez?
Illetve akik már régebb óta használják a telefont, ajánlanátok-e most vételre?
Köszönöm, annak aki válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest