- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris_77
csendes tag
válasz
gorcsev27 #6352 üzenetére
Szia, be van linkelve az összefoglalóba két BL nyitás nélküli fastboot rom. De nem tudom, hogy ezeket hogy tudom telepíteni. Ill. nem vagyok benne biztos. Miflash kell hozzá és azzal felteszem? Van valahol egy step-by-step leírás? Bocs, lehet, hogy alap, de ez az első Xiaomi telóm.
-
chris_77
csendes tag
válasz
gorcsev27 #6187 üzenetére
Szia, kiderült, miért nem frissül a telóm: a nem "normál" ROM van rajta (XM vegű), hanem VF végű (PFAEUVF), ami a Vodafone-t jelöli. Így viszont a frissítések valamilyen más, szervíz által nem tudott időben fognak csak lejönni, ha egyáltalán...
Szóval arra gondoltam, hogy a MiFlash-el fellteszem a gyári ROM-ot. Jól látom, hogy ezt bootloader nyitás nélkül is meg tudom csinálni? Ill. ez ugye nem okoz garanciavesztést? Mert a nyitás nyilván igen. -
chris_77
csendes tag
Sziasztok,
Új vagyok xiaomi fronton, néhány napja van mi9-em. Frissült a rendszer, de még mindig az Android 9 van rajta Miui10-zel. Azt írja, nincs elérhető frissítés. Olvastam, hogy leálltak az új fejlesztéssel egy darabig, de ez azt jelenti, hogy a 11-et is majd csak utána kapom meg?
Itthon vettem a készüléket, MIUI global, EU-s. Mi lehet a gond? Vagy várjak, aztán egyszercsak lejön?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest