- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallcurrant
tag
válasz
ShadowLac #2573 üzenetére
Xiaomishop nem hivatalos, ez a szervíznél, garanciánál miben más, mint a hivatalos?
Mellesleg, köszönöm a gyors választ, neked is jp.
A készülékeik szervízeltetéséről tudnátok írni, milyenek a tapasztalaitok? Meghibásodás, hiba esetén mennyire rugalmasak?
Ha nem viszonteladónál venném mekkora a hátrány? -
smallcurrant
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy honnan érdemes rendelni a telefont (Mi 9), mely boltok a Xiaomi viszonteladói?
Előre is köszönöm.
-
smallcurrant
tag
Tudnátok ajánlani, jó tokot és fóliát a Mi 9-re? Honnan érdemes rendelni?
Előre is köszönöm. -
smallcurrant
tag
Őszintén szólva engem az Mi 9-nél az aksi mérete és a jack hiánya zavar a legjobban. Viszont sehol sem olvastam, hogy akkora gond lenne, hogy nem éri el a 4000 mAh-t, átalakító meg van a füleshez, amit meg tudnék szokni.
Az Mi 9 T Pronál meg a pop-up kamera miatt bennem van a félsz, meg nincs benne vezeték nélküli töltési lehetőség sem, ami jelen pillanatban nem zavar, de 1 év múlva lehet, hogy mondjuk kipróbálnám, de nem lenne rá lehetőségem (nem egy olyan funckió, amire azt mondanám, hogy erre nekem egyáltalán nem lesz szükségem). -
smallcurrant
tag
válasz
Zsoleszhun #2224 üzenetére
Így már világos, köszönöm.
-
smallcurrant
tag
Én is így vagyok vele, a pop-up az most még menő, de ha valami baj lesz vele (talán könnyebben is hibásodhat), akkor meg csak foghatom a fejem.
Meg a kamera is gyengébb a Pro-ban, viszont azt nem tudom, hogy számottevő-e a különbség.
Mobilarenas teszt mikorra várható belőle? -
smallcurrant
tag
válasz
Zsoleszhun #2220 üzenetére
Köszönöm szépen. A HDR 10 az mi is pontosan? A 2-3 MP-el kevesebb kamerák miatt számottevő a különbség, vagy nem olyan feltűnő?
-
smallcurrant
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy Xiaomi Mi 9 és 9 T Pro közül melyik és miben jobb a másiknál?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest