- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andoneboy
tag
válasz
Black&White #11517 üzenetére
Nagyon köszönöm, így menni fog, hétvégén nekiállok
-
andoneboy
tag
válasz
Black&White #11515 üzenetére
Szia, nagyon szépen köszönöm a választ.
Most már a mindenféle nyűg nélküliség iránya a vonzó (volt hogy teams hívás közbe dobott ki a teams, hogy nem megfelelő az eszköz, boltba is ciki, mikor nincs nálam semmi, csak a telefon és kidob a wallet hibával..)
Egy picit szájbarágósabban le tudnád írni a menetét? Honnan mit töltsek le? Nézem az összefoglalót, de még így is kínai, sokat felejtettem
Nagyon szépen köszönöm!
-
andoneboy
tag
válasz
andoneboy #11504 üzenetére
Sziasztok,
Megint szivat, egyre több progival, váratlan pillanatokban (wallet, teams stb). Arra jutottam, hogy visszaállnék valami gyárira, és elfelejtem a rootot is. Ez a jelenlegi romom lentebb, még Android 10, talán ez volt az utolsó xiaomi.eu, amit erre adtak ki. Mit csináljak? Vagy nincs valami mód "visszazárni" a rootot, nem csak takargatni, ami annyira nem működik jól? Köszönöm előre is!
-
andoneboy
tag
válasz
Black&White #11511 üzenetére
Köszönöm a tippet!
-
andoneboy
tag
válasz
Black&White #11509 üzenetére
Köszönöm, szerencsére épp most lett meg a megoldás. Olvasgattam, és felraktam a Magisket (ez alapján), majd Zygisk és Shamiko Lsposed (ez alapján). Na ez még így nem működött, kell a Play Integrity Fix modul (innen), ezt aktiválva minden adat törlés a google play services, google play, és végül a walletnél (elvileg a sorrend is fontos), ezután egy restart és végre működik.
-
andoneboy
tag
válasz
Black&White #11507 üzenetére
Megcsináltam, el is tűntette a kártyákat. Hozzáadásnál viszont feldobja:
-
andoneboy
tag
válasz
Black&White #11505 üzenetére
Köszönöm szépen! Felraktam, egyelőre indításnál nem jön fel az üzenet, de a beállításoknál még ott van. Kipróbálni még nem tudom, de gyanítom, hogy így még nem jó. Más ötlet esetleg? Vagy mit csinálok rosszul?
-
andoneboy
tag
Sziasztok,
Régóta nem romoltam, még 2020-ba legutóbb. Az alábbi rom van rajta, amit azóta is nagy megelégedettséggel, hiba nélkül használok.
Most lett egy problémám, hogy a Google Pay (Wallet) a rootolás miatt nem enged fizetni NFC-vel (eddig működött), "telefonja nem felel meg a biztonsági követelményeknek". Mi a megoldás erre, hogy tudjam használni? Ha kell, frissítek romot, bár ha nem muszáj, maradnék a jól bevált romon.Előre is köszönöm a segítséget!
-
andoneboy
tag
válasz
B. Tamas #4884 üzenetére
Hosszas mérlegelés (a fórumban leírt hibák, hibalehetőségek miatt) után ma felraktam a legfrissebb EEA-ra a legfrissebb eu devet. kano leírása alapján használtam a vbmeta.img-et, semmi gondom nem volt, 10 perc volt Botloader nyitástól az eu dev betöltéséig. Köszi mégegyszer a leírásokat
Kezdődik a belakás
-
andoneboy
tag
válasz
Roland0224 #4826 üzenetére
Nekem is elharapta a szavak végét Dóri, de jött egy új hang, utcaneves felolvasással (azt hiszem Lotti), az nem harapja el.
-
andoneboy
tag
Én 10.2.24-en vagyok. Amikor a 30-as elérhetővé vált, feldobta nálam is, de még tapasztalatok hiányában nem tettem fel. Most gondoltam ránézek (nagyban a te tapasztalatod alapján), és most megint a 28-ast hozza (amit szintén a te jelzéseid alapján inkább nem vállaltam be), a 30-ast nem, pedig tegnap és még ma reggel is hozta. Visszavonták volna?
-
andoneboy
tag
válasz
Black&White #1934 üzenetére
Köszi, így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest