- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt112
tag
Üdv!
Ez a 12.5.2.0.RFAEUXM megjött valakinek OTA-n?
Nekem 12.5.1.0.RFAEUXM -en van de nem talál frissebbet.
Nem is tudtam idáig hogy lenne frissebb.
Itt nincs is fent ez a 12.5.2.0.🤔 [link] -
Zsolt112
tag
[link] Ezzel a problémával senki nem találkozott akinek 12.0.1.0 EEA van fent?
Annyit módosult a dolog hogy nem is a Rendszer UI csinálja főleg hanem az "always on display funkció". Az mutatja azt hogy folyamatosan ébren van.
Mindig feltöltés után kezdi ezt a beragadást. Ha újraindítom a telefont, akkor jó a következő feltöltésig.
Ja és persze nem használok Always on displayt. -
Zsolt112
tag
Üdv!
Észrevettem egy érdekességet 12.0.1.0 EEA-n
A rendszer ui látszólag ébren tartja a telefont folyamatosan, de ez itt a grafikonon nem látszik. Most tényleg ébren tartja a telefont vagy csak bugosan számolja az ébrentartás idejét?
Korábban is észrevettem már, az always in display-el együtt folyamatosan ment az ébrentartási idő számláló, holott nem is használok aod-ot.
Üzemidőben nem vettem még észre hogy gyorsabban merülne mint szokott. -
Zsolt112
tag
Sziasztok!
Tacsilaci: nekem is ilyen.
Viszont én is kérdeznék. Gyári EEA 12.0.1.0.
Megnéznétek hogy nektek is eltűnt a beállítások/megjelenítés/betűméret alól az M betűméret?
Olyanok vannak nekem hogy xxs, xs, s, l, xl, xxl.
Pont az M hiányzik amit eddig használtam. Az L már túl nagy lelógnak a betűk például az időkép widgetről, az S meg picit kenyelmetlen nekem.
Akinek EEA van megnézné hogy nála is így vannak e? Plusz EU romon is érdekelne hogy ott van M betűméret vagy ott is ezek vannak amiket felsoroltam. -
Zsolt112
tag
válasz
dilajoska1 #7782 üzenetére
Rájöttem mi volt a baj
Beírom ide is ,hátha valakinek egyszer jól jön majd ha nem működik a szám letiltás.
Szóval sok szám nálam 06-al volt elmentve es nem +36-al.Miután átírtam egyből jó lett.
Mindenesetre köszi a segítséget! -
Zsolt112
tag
válasz
dilajoska1 #7779 üzenetére
Próbáltam de úgy sem jó...
-
Zsolt112
tag
válasz
dilajoska1 #7777 üzenetére
Tárcsázóból adom hozzá, de ott is megjelenik ugyanúgy.
-
Zsolt112
tag
válasz
dilajoska1 #7774 üzenetére
Gyári EEA romon vagy? QFAEUXM?
Ha nem bugos akkor én mit rontok el?😃 -
Zsolt112
tag
Sziasztok!
Ma tiltólistára akartam venni egy számot, de hiába rakom be tiltólistára mégis tud hívni. Próbáltam másik számot, az is tud hívni. Gyári EEA-n vagyok 11.0.9.0.
Aki szintén ezen a verzión van, meg tudná nézni hogy nála működik e a számletiltás? -
Zsolt112
tag
válasz
hroberto #6638 üzenetére
Nekem is ébresztett reggel.
Èn 11.06-ról frissítettem.
Érdekes egyébként, megnyitom a beàllításokat belèpek a hangbeállítàsokba, némítást mutat, egy szinttel visszalépek aztàn megint be a hangbeállításokba és akkor már mutatja a beállított csengőhangot.
Ha ürítem a memóriából a beállítások appot akkor ugyanez. -
Zsolt112
tag
Sziasztok!
Egy hete már én is csatlakoztam a mi 9 felhasználók táborához.
Eddig nagyon elégedett vagyok a telefonnal, most viszont van egy kis problémám.
Ma reggel felraktam a 11.0.8.0-s frissítést (gyári EEA romot használok) és azt vettem észre hogy a beállításokon belül a hangbeállításoknál az ébresztő csengőhangja folyamat átvált némításra. Tehát nem a csengőhangot írja ki, hanem azt hogy némítás. Ez akkor történik meg miután az alkalmazás váltóból ürítem a beállítások appot.
Néha viszont amikor visszalépek a beállításokba és megnézem a hangbeállításokat akkor látom a beállított ébresztőhangot. Próbálgattam az ébresztőt és volt amikor tényleg nem volt hangja csak rezgett.
A frissítés előtt nem volt gond egyszer sem az ébresztéssel.
Aki szintén EEA romon van megnézné nála mi a helyzet? Nehogy reggel meglepi legyen.
Érdemes többször ellenőrizni mert nálam váltogatja, hol némítást ír, hol a beállított csengőhangot. Kicsit kusza lett, de remélem érthető nagyjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest