-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
anonymus89 #8695 üzenetére
Hi, örülök hogy megy. Még ötletem az lett volna első körben, hogy az mi band-et reseteld, ha van ilyen rajta, de ezek szerinte a probléma megoldódott.
-
stigma
addikt
válasz
anonymus89 #8690 üzenetére
Hi, kezdjük ott mi vana telón? Gyári MIUI vagy custom rom?
Ha már egyszer volt párosítva, akkor próbáld meg törölni a párosítást majd újra csatlakozni, esetleg lehet az mi fit app az ami szar.
Apkmirror-on esetleg leszedhetsz régebbit hátha azzal menni fog: LinkElső körben más ötletem nincs, miBand-em régen volt mikor megjelent akkor ilyesmit nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest