-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prokxy
veterán
Letöltöttem, telepítettem, nem lehet kiválasztani sem, nem jelenik meg sehol.
Benézek vmit vagy ez tényleg ilyen szar?szerk: Eddig volt egy jó fénykép a gyerekről berakva fő képnek, most betettem, sötét, mint állat. Sehogy nem lehet egyelőre világosítani rajta, max painttel majd a gépen.
Ez is egy jó frissítés, tényleg....nekem ez a qrva telefon egy használati cikk, nem flash-elem, nem tesztelgetek semmit rajta, de ha jön vmi és felmegy, akkor az működjön már rendesen. Röhej az egész. -
prokxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest