- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
the radish
senior tag
válasz
N.YCityBoy #10837 üzenetére
Nos ha már említetted a szervizt.
Minden bizonnyal van másik és természetesen mindegyik 100%-ig korrekt.
De:
Idén nyáron egy csütörtök reggel megrendeltem hétfői szállítással a szervízfutárt. Délután jött az értesítés, hogy ugyan hétfőre rendeltem a készülék elszállítását, de már másnap, pénteken jönnek érte. Sebaj - gondoltam, legalább előbb kész lesz. Mindent legyalultam, mert biztos, ami biztos.
Következő hét szerda késő délelőttig vártam, aztán pusztán kíváncsiságból bátorkodtam felhívni őket. Konkrétumot nem tudtak mondani, de ígérték, hogy hamarosan visszahívnak.
Így is történt.
Munkatársuk délután 3 körül hívott, hogy igen, ott a készülék, de vissza fogják küldeni, mert nagyon rossz minőségű akkumulátoruk van és már többen panaszkodtak rá, így nem akarják kicserélni!!!
Természetesen az 1.900,- Ft-ot nem kellet kifizetnem.
Nem azért voltam mérges, mert közel egy hétig nem volt nálam a készülék, se nem azért mert újra be kellett laknom, hanem az volt számomra dühítő, hogy egy márkaszerviznek mondott cégnél hogy a francba lehet utángyártott, rossz minőségű akkumulátor???
Szóval röviden ennyi.
-
válasz
N.YCityBoy #10827 üzenetére
Én is elégedettem használom 2 éve, nem is igazán van olyan amire most cserélném, pláne saját árkategóriájában.
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest