- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
balalev #9940 üzenetére
A sebességről beszéltünk. Nekem Project 404 volt fent érzed hogy gyorsabb a teló de én meg pont a MIUI-t éreztem fluidabbnak. Ezek a stock droid alapú romok rettentő fapadosak egy MIUI után mind kinézetben mind funkciókban szerintem. Aláírom gyorsabb meg jobb a ram kezelés de az összkép számomra rosszab volt.
-
baitsee23
őstag
válasz
balalev #9927 üzenetére
Pár nap használat után nekem tetszik ez a verzió (Eu. Dev. 21.1.14). Nem tudok komoly negatívumot mondani. Az installálás eggyel komplikáltabb, és ha rootolni akarod, csak a Magisk 21.2-től működik. Most tudnám frissíteni 21.3-ra. A SafetyNet bugon is ja😏vítottak.
Ami tetszik, hogy pörgős, fluid. A kamera már 4.3-as, és ez már főleg a videózáskor érezhető, mert már jó minőségű a hang. Nekem az előző verzióknál nem tetszett. Az Android Auto a saját hibáival együtt flottul megy. Navigáció (Waze) közbeni telefonáláskor nem ugrál el a kijelzőn a pozíció. Egy-két alkalmazás még nem akar elindulni, és általában az új üzenetek nem emelődnek ki vastagabb betűkkel az alkalmazásokban, de majd reszelnek rajta még eleget. 😁
De igazából, ha valaki elvan a 12.0-ás ROM-okkal, nem kell áttérnie még - szerintem. Komoly ugrás nincs - egy kicsit túl van hypolva a sztori. 😏 -
stigma
addikt
válasz
balalev #7993 üzenetére
Hi, pl.:xda oldala
https://forum.xda-developers.com/Mi-9/development/rom-pixel-experience-t3993151
ROM Firmware Required: MIUI EEA (QKQ1.190825.002-V11.0.9.0.QFAEUXM)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest