-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #3137 üzenetére
Tök jó, ha hosszan tartod az ujjad az ikonján, kijön hogy Éjszakai mód, és egyből belelép abba
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #3137 üzenetére
[link] Itt van a V14-es verzió
Telés lencsét nem lenne rossz használni, jobb a gcam algoritmusa.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #3133 üzenetére
Még nem. Megy mind a 3 lencse?
V14 est is láttam valahol
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #3129 üzenetére
Ezt a global stabil vonalat nem viszik túlzásba
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #3129 üzenetére
ezt minek ? kinek ?
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #3081 üzenetére
1. FLASH TWRP
2. WIPE system/cache/data/dalvik /internal storage
3. restart recoveryerre gondoltam hogy nem működik
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #3081 üzenetére
nem lehet csinálni Speciális törlést sem a TWRP-ben mint a többi típusnál mert bootloop-ot okoz sajnos
feltettem tegnap az új twrp-t amit linkeltem,de azzal még nem próbáltam
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Black&White #3069 üzenetére
Köszi, elvileg megvan, remélem helyesen találtam el őket.
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #3054 üzenetére
[link]
ez a baj a jelenlegi TWRP-vel,még mindig nem úgy működik ahogy kellene,ezért néztem azt a másik verziót ,hátha -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #3054 üzenetére
hát ezzel tudnék vitatkozni ,mondjuk nincs is Mi9-re offisöl verzió
-
Karavik
veterán
válasz
Black&White #3041 üzenetére
China verziós telón Global ROM-al és Global verziós telón China ROM-al BL visszazárás softbrickeli a telót azt 100% tudom, mert kipróbáltam szándékosan még a híresztelések elején, de jó lenne tudni biztosra, hogy mi a helyzet EEA<->Global vonatkozásban is...
-
GAbre
veterán
válasz
Black&White #3010 üzenetére
Jah,csak mert most olvastam,hogy tesztelőket keresnek rá.
Meg mèg anno 1 cikket,hogy eus elvileg arrébb van.
Köszi infót -
kisÁdi
aktív tag
válasz
Black&White #3016 üzenetére
twrp.img cannot load hibám van a power shell-ben, nem rakja fel a TWRP-t a telefonra. Lementettem c/adb-be és átneveztem pedig. MI lehet a baj?
-
GAbre
veterán
válasz
Black&White #3006 üzenetére
A late,sztem a végét jelenti,de ha jól tudom ez a kínai rom megjelenési ideje.
Eus később jön -
stigma
addikt
válasz
Black&White #2998 üzenetére
Ezer hála köszi szépen.
-
stigma
addikt
válasz
Black&White #2996 üzenetére
Köszi, már Faslhelem, is...vagyis mindjárt kész. (egy apróbb hibám volt, hogy a mappanév a space-t nem szereti gyorsan javítottam és máris indult a FLASH)
Ezenfelül a felment akkor fotózásra Gcam-et ajánlottatok ugye?
Ez a verzió ló lesz az alábbi beállításokkal ? LinkKöszi a segítséget.
-
stigma
addikt
válasz
Black&White #2994 üzenetére
Hát szerintem igen.
Priviben nagyon segítsőkész volt Karavik fórutárs, ő az alábbi linket dobta nekem: Link
Itt kikerestem az alábbit majd elszedtem: Xiaomi Mi 9 Latest Europe Stable Version Fastboot File DownloadDe leszedem újra, kicsomagolom és ennek a győrér mappáját ebtallózom majd clean all opciót választom.
-
stigma
addikt
válasz
Black&White #2991 üzenetére
(#2991) Black&White :
Mpst annyi a bajom, megoldódott, mert valamiért egy Log könyvtárat létrehoztam és ment is a video alapján de újra sikeresen megakadtam.
Drivert kézzel hozzáadtam, viszont tudtommal ezt tudnom kellene flashelni nem?EEAGlobal_V10.2.30.0.PFAEUXM rom, melybe ha bemelegyek akkor image-s mappa nincs csak META-INF firmware update és a szükséges fájlok.
Valamit rosszul csinálok?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Black&White #2968 üzenetére
Jogos, most néztem meg a MI9-en tényleg nincs ott csak a MI8-on pedig az is 9.9.27
-
skyli
senior tag
válasz
Black&White #2946 üzenetére
Hű, most nekem is megy. Az ai gombot is bekapcsoltam, de kétlem, hogy amiatt. Hónapokig nem működött
-
skyli
senior tag
válasz
Black&White #2932 üzenetére
Ok Google alatt azt értem amikor nem kell megnyomom semmit. Pl. az asztalomon van a telefon és bemondom hogy Ok Google. Ez nem működik a kínai alapú romon, mint a xiomi.eu.
A vowifit köszi, kipróbálom :)
Meg a magisk modul is kijavít így egy hibát, azt is köszi! -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #2938 üzenetére
megoldódott
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Black&White #2891 üzenetére
nekem sem.
az a bug viszont megmaradt hogy néha minimális fényerőn old fel, és pár másodperc alatt lassan húzza fel. pedig fix 100%os fényerőn használom -
rjg
őstag
válasz
Black&White #2860 üzenetére
Feltettem, mert nálam előjött az utolsó előtti pontban említett lags and freezes. Gond nélkül felment, de újraindítás után, több mint egy percen keresztül próbálta betölteni a kezdő képernyőt, kiírva, hogy egy pillanat, majd újraindult. Próbáltam a TWRP-ben cache-t törölni, újra feltettem a ROM-ot, de nem segített. Amíg a kezdőlap tölt, közben be lehet lépni a Beállításokba, a rendszer a háttérben aktív. Kb öt újraindulás, random reboot után visszaraktam a péntekit, annak használata nálam kevesebb kompromisszummal jár, az legalább használható. Lehet, hogy egyedi hiba, majd követem a visszajelzéseket.
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #2840 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
Black&White #2825 üzenetére
Köszi
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #2808 üzenetére
vótmá
-
Karavik
veterán
válasz
Black&White #2763 üzenetére
Nem tudom, mert a stabil kiadásokat nem követem...
-
La Magra
tag
válasz
Black&White #2733 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #2707 üzenetére
akkor megy fel péntek reggel
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #2696 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #2675 üzenetére
akkor pénteken MIUI 11 EU -rom ????
-
Sordoran
addikt
válasz
Black&White #2675 üzenetére
Nem hiszem, kicsit vastagabb kellene lennie a nagyobb akksi miatt.
Kíváncsi vagyok mennyit kell várni nekünk MIUI 11-re globalon. Ha ezzel is sokáig tököl a Xiaomi, nálam teljesen elássa magát szoftveres támogatásban. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #2669 üzenetére
A nagy kamera upgrade elmaradt, ha jól látom. Így érdektelen a váltás számomra.
Bár az új 30W töltő pad jól néz ki. De most megint mindent adjak el. Áh nem.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Black&White #2669 üzenetére
Akkor a mix tuti meglépi a 200EFt-ot.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #2662 üzenetére
Oversized linear horizontal motor - Remélem nem a loop motor fejlesztését vitték tovább OIS helyett
Kínai árak amúgy 3600 és 4000 jüant írnak..
-
Karavik
veterán
válasz
Black&White #2612 üzenetére
Nagyon remélem! Ha China MIUI11 kiadásra kerül, akkor EU ROM is lesz belőle biztosan.
Én már EU-s MIUI11-et használok, de sajnos megragadtam a 9.9.9 verzión, mert mint utólag kiderült China MIUI csak véletlenül adta ki a MIUI11 9.9.9-et, amiből elkészült gyorsan az EU-s változat is belső tesztelésre... -
Sabber
aktív tag
válasz
Black&White #2415 üzenetére
10.2.30. global stabil lett most, és semmi nem változott a 28hoz képest.
na talán a kamera kicsit jobb lett -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #2415 üzenetére
EEA van neki. Abból van csak 28-as.
-
HardRic
addikt
válasz
Black&White #2377 üzenetére
Akkor miért arra a hozzászólásra érkezett válaszként, hogy jött egy update global vonalon?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Black&White #2297 üzenetére
Ebből már sokminden benne volt az eu-ban is de azért várom.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Az ikonok rondák
A mostani jobban tetszik. De majd meglátjuk.
-
GAbre
veterán
válasz
Hát majd kiderül.Elsőre nem estem hasra,de már nem nagyon tudnak mit fejleszteni rajta.
Legyen stabil,meg pörögjenek a programok.
Főleg "mert a telefon gyenge"Kell szoftveres segítség...
xd
-
zakrafein
csendes tag
válasz
Black&White #2252 üzenetére
Előre is bocsánat az amatőr kérdésért. Ha feltettem az eu rom-ot egy korábbi twrp-vel - akkor ha megjelenik a twrp-nek egy újabb kiadása akkor azt is kell/lehet frissíteni?
-
GAbre
veterán
válasz
Black&White #2248 üzenetére
100k-ba került kb.
Ennél olcsóbb nincs jelenleg. -
Karavik
veterán
válasz
Black&White #2198 üzenetére
-
laci laci
addikt
válasz
Black&White #2142 üzenetére
Mi9t-nek még semmi..
-
cirx
senior tag
válasz
Black&White #2123 üzenetére
Mondjuk ez komoly!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #2103 üzenetére
Ja megvan. Na nekem arra nem csinál semmit. Almappákat ki tudok választani, de az összes fényképre csak fel meg le megy a nyíl, és ugyanúgy csak random képeket mutat.
Annyit ír ki, hogy Képtár. De az összes fényképre nem csinál semmit.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #2101 üzenetére
Na ezt nem találom. Hol van ez? Beszélgetésben a kép készítése? Mert ott nem látok semmi ilyet.
-
Mákdaráló
tag
válasz
Black&White #2078 üzenetére
Kb nem hiszem el, hogy ezt sehol nem találtam meg eddig. Nagyon köszönöm! Működik!
-
adamfriday
senior tag
válasz
Black&White #2047 üzenetére
Mivel ez ugyanaz a menü, csak a kóddal lépsz ide. :) Nálam visszaáll minden restart után.
-
8zabi
őstag
válasz
Black&White #2049 üzenetére
nálam visszaugrik, most teszteltem 10.2.30.0 EEA
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Black&White #2047 üzenetére
Sokkal egyszerűbb a beállításokból kattintással belépni, és tökmindegy honnan állítod át restart után visszaugrik az alapértelmezettre.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Black&White #2041 üzenetére
Vissza lehet menni de szerintem csak tiszta telepítéssel. Valami nagyon alap alkalmazás csinálta a bajt asszem a rendszer ui vagy valami ilyesmi, pin kód után kb semmit nem tudtam csinálni a telefonnal non-stop ott volt az fc. ablak. Amúgy 1.9x még nem bugzik mert ugye fixen a főkamerát használja, ha más nem addig így meglehet oldani.
-
Aurig@
őstag
válasz
Black&White #2008 üzenetére
Köszönöm.
-
Sabber
aktív tag
válasz
Black&White #1975 üzenetére
az együttműködés úgy nézne ki, hogy elkezdek új romot feltenni?? pont ezt nem akartam. és már megírtam párszor hogy global stabil 28as romom van, egymillió buggal. azt is megírtam már hogy 2 frt nem fogok egcsinálni ezért megvárom az új rendszert, hátha segít. ha ez sem akkor leszek hajlandó csak valamit kezdeni vele.
És az meg nem baj ha valaki látja a fórumban hogy ez a csoda miket csinál, hátha nem veszi meg, hogy szivassa magát. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Black&White #1960 üzenetére
Miből gondolom? Te elhiszed, hogy valaki vesz egy Mi9-cet, csak azért, hogy feldobjon rá egy tetves facebook messenger lite-ot aztán hosszú ideje csak sz@rozza a készüléket? Mert ezt nyilván le tudná, vagy már rég lejátszotta volna, hogy egy FR nyomva 5 perc alatt egy vadiúj rendszert kapjon.
Azért a szemellenzőt illene nem ennyire felrakni. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1943 üzenetére
Hát ez gyors volt.
-
andoneboy
tag
válasz
Black&White #1934 üzenetére
Köszi, így megy.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1927 üzenetére
Ja tényleg, elnéztem a dátumokat.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1921 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Holnap jön a MIUI11. Ma este rádurrantom a 10-es androidot,napokban meg frissítek MIUI11-re, ha jók a visszajelzések.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Black&White #1915 üzenetére
Ez megoldja a pocsék HBO GO minőséget is? OTA jön vagy majd le kell szedni és manuálisan telepíteni? Esetleg TWRP-ből?
-
zakrafein
csendes tag
válasz
Black&White #1906 üzenetére
Köszi
-
hroberto
veterán
válasz
Black&White #1838 üzenetére
Ez vajon mikor jön OTA?
-
#Dániel
tag
válasz
Black&White #1841 üzenetére
Már le is frissítettem, de mindegy, sok jóra úgy sem számítok. Totális nagy b@alf@asz a xiaomi csapata szoftver fejlesztés szempontjából (is). PL, még mindig eltűnnek az értesítések ezen az új 30-on is =))
Azért nem szólok már az egész topikhoz, mert másról sincs szó, csak a xiaomi.eu -ról, (ez tök rendben van) meg szerencsétlen Eagle szapulásáról, pedig totálisan érthetőek a gondolatmenetei.
-
Banderasz74
tag
válasz
Black&White #1841 üzenetére
Ez mehet a gobálra is? Nincs mókolva a telefonom! Azért a buta kérdés! 😉🙂Nem lesz gondom ha fel tudom rakni?
-
#Dániel
tag
válasz
Black&White #1838 üzenetére
Ez honnan?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Black&White #1799 üzenetére
Nem nekem szólt de én Fóton lakom, itt a környéken ha van vállakozó szellemű illető én bizniszelnék vele
Régen sokat mókoltam még a O+3T-vel is de valahogy mostmár én is úgy vagyok vele ahogy a kollégák, hogy legyen használható ezek nélkül, nekem sincs kedvem utána olvasgatni.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Black&White #1784 üzenetére
Igen azt tudom, hogy van titkosítás csak twrp-ben még nem találkoztam vele.
Egy összefoglaló tényleg jól jönne, tegnap több mint 2 órám ment rá az EU telepítésre (twrp bootloop miatt) pedig már csináltam egy párszor -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Black&White #1756 üzenetére
Köszi, csak úgy ment fel nekem is, hogy az adb twrp-ből telepítettem reboot recovery nélkül.
-
fledtamas
tag
válasz
Black&White #1746 üzenetére
Értem, köszi!
-
adamfriday
senior tag
válasz
Black&White #1720 üzenetére
A Nillkin Frosted Shield tokjaival nekem is rossz tapaszatalataim vannak, mi több százat adtunk ki usereknek, gyakorlatilag minden második magától szétrepedt.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Black&White #1723 üzenetére
Nekem kitőrt.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Black&White #1725 üzenetére
Miért kellene utána néznem, ha nekem nincs ezzel bajom?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Black&White #1723 üzenetére
Ezzel a problémával még nem találkoztam, pedig más készülékeken is használtam ilyen tokot (és MOFI-t is, ami hasonló).
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Black&White #1720 üzenetére
Mi az a "powergomb fölötti pöcök"?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1642 üzenetére
Ez már csak ilyen, tesztalanyok vagyunk folyamatosan.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Black&White #1640 üzenetére
Igen, az lesz. Addig kihúzom az utolsó gobal bétával 9.6.27 ami nem is olyan vészes mint vártam.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1640 üzenetére
Na király. Megvárok még 2 verziót és fel is rakom.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1637 üzenetére
Ezzel megy már a decrypt?
-
dreko
aktív tag
válasz
Black&White #1615 üzenetére
usb c otg nincsen
adb parancsra ezt írjacannot stat 'xiaomi.eu_multi_MI9_9.8.15_v10-10.zip': No such file or directory
-
Karavik
veterán
válasz
Black&White #1404 üzenetére
Ebben már benne van a legújabb multilang MIUI launcher, ami tartalmazza az app drawer-t, természetesen opcionálisan.
Azt xiaomi.eu dev töltötte fel az apk mirror-ra és közben elkészült TWRP-ből flashelhető multilang változata is: [link]
de mint mondtam 9.8.10 xiaomi.eu már tartalmazza ezt rendszer szinten -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1362 üzenetére
Na erre kiváncsi leszek
-
Karavik
veterán
válasz
Black&White #1274 üzenetére
Szkenner app FC magyar fordítási hiba miatt van, tedd át pl. EN UK-ra ott jó...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1264 üzenetére
" végén, reboot előtt kapsz egy figyelmeztetést, hogy nem észlelhető OS a telefonon, de nyugodtan okézható, bootol az új rendszer."
Én is megkaptam ezt.
Kapott egy rebootet recovery-be, majd felmásoltam a ROM-ot TWRP mappába(nem is volt más), aztán újra telepítettem, utána már nem írta, hogy No OS Installed.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1262 üzenetére
Ja végül is igaz, telón is le tudod tölteni böngészőből. Ez valamiért kiment a fejemből. Akkor végül is tényleg mindegy.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1259 üzenetére
Nekem mindig kényelmesebb telón elindítani, aztán leszedi, mint felmenni az oldalukra, letölteni, majd kábellel vagy FTP-n feltolni.
-
tarat
tag
válasz
Black&White #1259 üzenetére
Lehet, hogy szerver probléma...
Most próbálom tölteni fórumról, de ott is egy órát ír EU szerverről.
Na mind1 az legalább megy.Köszi
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1256 üzenetére
Az csak nagyon nagyon B terv. Nekem mindig ment OTA-n keresztül is. Valószínűleg a szervereik vannak túlterhelve. Többször kell próbálkozni.
-
hm15
senior tag
válasz
Black&White #1233 üzenetére
Kösz a linket, eszerint talán megoldható, de hogy külön megvehető, azt kétségesnek tartom.
-
hm15
senior tag
válasz
Black&White #1233 üzenetére
Kb 20 centiről betonra, törött a hátlap, és 2 helyen mély karcos ütődéstől a keret. Nagyon sajnálom, mert a legjobb telefonom valaha, egyszerűen minden működik vele, szép is, kamera is jó, erre lezúzom alig 1 hónaposan.
Elvben a hátlap sima ügy, 10k szerviz. Ellenben a keretre 2 szerviz is kétfélét mondott, egyik szerint lehet cserélni, másik szerint nem.
De még a hátlap is 2-3 hét beszerzés, keretet nem látnak elérhető állapotban.
Igen, a kijelző sértetlen, és szerencsére a kamera külső része is, legalábbis a hátlapi előre néző fele. Oldala minimális karc, nem befolyásoló tényező.
-
tarat
tag
válasz
Black&White #1209 üzenetére
Valami nálam nem jó.
Fent van a ROM.
De vannak alkalmazások amiket a play-ből nem tudok feltelepíteni.
Viber, Térkép, stb...
"A Viber Messenger alkalmazás nem tölthető le Próbáld újra és ha továbbra sem sikerül..."
Volt visszaállítás mentésből. Onnan is vissza kellett volna állítania de nem tette.
Playnél adatokat töröltem, újraindítottam a telefont de nem segített.Most megnéztem és a /storage/emulated/0 -ban ott vannak a furcsa nevű könyvtárak...
Szóval nem volt jó a belső tárhely.
Pedig volt Data wipe. -
tarat
tag
válasz
Black&White #1207 üzenetére
Köszi...
Úgy tűnik, hogy nem volt jó a twrp.
TWRP_3.3.1-34_cepheus_mauronofrio.zip amit az EU romnál mondanak az felismeri az OTG-t.
Az XDA-n ajánlott TWRP nem tudta az OTG-t.
OTG-n keresztül most nekem is felment. A Magisk hibát dobott.
Kivéncsi leszek, hog yműködni fog -e... -
tarat
tag
válasz
Black&White #1205 üzenetére
Köszi ez segített
Újabb probléma a fájl felmásolása.
11 furcsa nevű könyvtár a főkönyvtárban.
A root alá próbálom másolni a fájlt, de nem indul el.
Próbáltam bedugni az USB-C-n pendrive-ot, de azt meg nem ajánlja fel mountolásra. -
racskobalazs
senior tag
válasz
Black&White #1197 üzenetére
Hát oké, csak érted mit furcsállok
Hogy minden más működik, az utolsó kis biszbasz is tud értesítést küldeni. De pont a Gmail nem?
-
hroberto
veterán
válasz
Black&White #1173 üzenetére
Akkor én örülök, és továbbra sem ROM-olok.
-
hroberto
veterán
válasz
Black&White #1167 üzenetére
Nekem EEA van, ez a merülés nagyon brutális!
Egy resetet biztosan megpróbálnék. -
racskobalazs
senior tag
válasz
Black&White #1156 üzenetére
Igen, ez is pontosan így van állítva.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Black&White #1135 üzenetére
Én wipeoltam mindent, aztán Recovery-be rebootoltam. Gyanítom, ha simán rebootolom akkor bootloop-ot kaptam volna, aztán jöhetett volna miflash
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest