- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7174 üzenetére
Ez melyik rom ?
-
stigma
addikt
válasz
Black&White #7174 üzenetére
Köszi az instrukciókat.
Hát én ilyen 50% SoT-t soha az életben nem láttam, ezért lennék kíváncsi, ki hogy éri el ezt.
Én a leírtakat kilöttem, semmi különöset nem csinálok, csak amit leírtatok, uyg állítok be és úgy telepítek mindent.
Én örülök ha 4 óra SoT jön ki ha 10%-ig merül a telóm.Annyit állítottam még, igaz az wifi esetén hogy Asus AX58U-s routerem van WAP3/WA2 titkosításról WAP2-Personalra áltam át, hátha is számított valamit.
-
walakyb
tag
válasz
Black&White #7152 üzenetére
Jogos, wipe, de mive ugyanaz volt rajta, nem gondolnam, hogy format kell. De mivel 3-4 ora mire lejon a kovetkezo, kiprobalom formattal
-
walakyb
tag
válasz
Black&White #7148 üzenetére
Format kb minden. Ertelemszeruen nem arra gondoltam, hogy megmosakodtam elotte :) 5 eve miuizok, tul vagyok sok tucat telepitesen, de igy meg nem jartam. Nincs kedvem flashelni, stb...
-
stigma
addikt
válasz
Black&White #7141 üzenetére
Igen , ismét szarul fogalmaztam
PE alatt volt egy olyan funckió, hogy ha Alway on Display-t bekapcsolom akkor csak akkor világítson ha új értesítések vannak, alapban nem mutat semmit.
Nah ilyesmit nem találtam xiaomi eu alatt, mert itt folyamatosan mutatja az időt és az értesítéseket. -
Roland0224
senior tag
válasz
Black&White #7138 üzenetére
Köszi 😁
-
Roland0224
senior tag
válasz
Black&White #7128 üzenetére
Köszi megoldott
adamfriday
De az van , akkor kilépek jogos most látom még ezer éve valamiért regisztáltam -
Roland0224
senior tag
válasz
Black&White #7124 üzenetére
Király köszi akárhányszor kitöröltem újra jött
juve600 engem most testvérem meggyőzött xiaomi.eu-ra . Legújabb lett feltéve a fentebb írt dolgon kívül eddig hiba nincs (max annyi ,hogy a gboard valamiért nem a telo aljához illeszkedik mintha aut hinné alul ott vannak a gombok közben gesztusra van állítva) éjjel 1% -ot merült de ez nem mérvadó még fél nap után
De végre megvannak az új featurek -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7104 üzenetére
kint van az új PA is, az miben más mint a PE ?
[link]Akash barátunk TG csatornája még mindig privát ? mert ott azért jó volt értesülni a dolgokról
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7106 üzenetére
jó is ? felraktad ?
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7104 üzenetére
Unofficial nem kell
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7100 üzenetére
tragikomédia
-
stigma
addikt
válasz
Ha mégis akarok új romot a Derpfest megjelent tegnap este.
https://sourceforge.net/projects/derpfest/files/cepheus/Egyenlőre feldobtam, nem rossz, igaz este 8-10%-ot esett az akkuidőm de tetszik nagyon.
PE-n sajnos a kezdeti 4 órás kijelzőidő +1 óra telefonálgatás helyett inkább visszaesett 3 órára az SoT, ezért cseréltem le.
2 apróság amit eddig észrevettem:
- annak ellenére, hogy friss, igaz nem csekkoltam de FaceId-t nem találtam
- Biztonság-on belül mikor a Play áruházra megyek, azt írja ki, hogy régi verzió, de tegnap óta már 3x frissítettem a elgújabb márcusira, mindig újra kell leszedni.Bővebben 1-2 nap belakás után tudok mondani.
Amúgy PE-t igaz UNOFFICIAL-ban de már 04.08-án a tabletem megkapta, eddig semmi rosszat nem vettem észre a tableten. Abban ugye FaceID nagy örömömre van
-
juve600
nagyúr
válasz
most akkor mégse ??? vazzze
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7096 üzenetére
közben írták TG csoportban is -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7093 üzenetére
szia
az a mi telefonunkon is működik ?PLEASE NOTEThis guide includes a script that WILL WIPE your internal storage in order to encrypt the device. Please consider this before flashing.
Ready to begin?
STEP 1:-
Download the latest PE ROM and grab the FW+Recovery.Zip from the saved note in the PE group. Type:
#aosprecv4
or
/get aosprecv4
STEP 2 :-
Extract the Fw+Recovery Zip to the folder that has your adb and fastboot files and check if there is a flashme.bat file that looks like this. Copy the latest PE ROM ZIP file you downloaded into the sideload folder.
Now boot your phone into fastboot mode (check if you have the correct files in your fastboot folder like here) by holding Volume Down(-) & Power Button (•) . Then you double click on the flashme.bat file!
It will run some commands which look like this. After it gets flashed successfully you will have to progress to the next step.
(Command not working? Remember to make sure you have fastboot in the same folder, or installed system wide and that the ZIP is properly downloaded and moved to the same folder before using the previous command.)
STEP 3 :-
The window on your PC will now ask you to press Enter after you put your phone in sideload mode. So do the following steps before you press Enter:
Boot into the new AOSP recovery. Hold down Volume Up (+) & Power Button (•).
If you see No Command, Press Volume Up (+) Button.
Now Select Install update through ADB option on the recovery, then connect your phone to your PC using USB cable.
Press Enter in the command prompt window now.
Look at the device - It should be flashing the ROM now.
STEP 4 :-
Use the Volume Buttons To Navigate And Power Button To select.
Factory Reset. (DO NOT SKIP THIS STEP)
STEP 5 :-
After Completion, Select The Reboot To System Option From Recovery . -
stigma
addikt
válasz
Black&White #7093 üzenetére
Áh, köszi szépen.
Kék jobban bejön mint a sárga.(#7092) Olga80a80 : Ha emlékem nem csal, az csak akkor van, ha TWRP-t flashelsz és először kérdezi meg, vagy ha újva flashalnél parancssorból ilyesmit.
Mikor én egy Custom rom-ról EEA-ra álltam át, akkor MIFlash-el fastboot rom-ot flashletem, akkor törlődött a TWRP, majd mikor újra TWRP-t majd Pixel Expereincet telepítettem akkor kérdezte meg ismét. Ahogy Black&White kolléga írta , nem kell vele foglalkozni.
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7070 üzenetére
szia
nincs újabb infód ????
-
kurion
senior tag
válasz
Ezek az infók milyen oldanon mennek?
-
juve600
nagyúr
válasz
már eltelt több mint 11 óra és még semmi
-
juve600
nagyúr
válasz
Király 😃😃😃😃
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7055 üzenetére
köszi az infót
akkor megy vissza miui
a MASIK X rom jónak tűnik,csak nincs benne magyar nyelv -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7011 üzenetére
szia
nem tudod a PE-ből akkor most lesz official verziónak folytatása vagy sem ? a TG csoportjukba nem tudok visszalépni és így sajnos nem követni a fejleményeket,bármilyen infó jó lenne rólaaz utolsó unofficial verzió nem jó nálam,nincs mobilnet vele
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7033 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #7005 üzenetére
majd ha kint lesz akkor le tudjuk :
We will be gearing up to release Developer Previews sooner. Developer Previews have been confirmed to be rolling out for the following devices:
beryllium
cepheus
davinci
dipper
jasmine
_sprout
lavender
mido
potter
raphael
sanders
tissot
vince
violet
whyredfeleségem redmi 5plus/vince-re most tettem fel a 10plus-t és hasít rajta a 8.1-es xiaomi eu után
-
stigma
addikt
válasz
Black&White #6987 üzenetére
Hi, megtaláltam az nem volt bekapcsolva:
Beállítás /Configuration Center / Battery Saving: Suspend action-s
Ezt most bekapcsoltam, viszont ez akkor egyfajta olyan funckió, mint a Doze, amikor ki van kapcsolva a kijelző, tehát nem használom, akkor gondolom némely fukciókat/alkalmazásokat standby-ba tesz.Gonoldom volt ilyen lehetőség PE esetén is ha itt volt.
Ott a Mobilháózatot tuti nem állítottam annó, amit írtatok a napokban + ilyet sem kapcsoltam be. -
stigma
addikt
válasz
Black&White #6985 üzenetére
Hi, ha a beállítások / Alkalmazkodó akksira gondolsz, mert az igen eb van kapcsolva.
Alkalmazkodó akkumulátor 7 appnak [kép] , illetve az alkalmazkodó akkumulátor ahsználatánál is a csúszka el van húzva. -
adamfriday
senior tag
válasz
Black&White #6961 üzenetére
A 20.3.26-os xiaomi.eu is nagyon jó lett végre.
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6961 üzenetére
és ez jó ?
-
Black&White
addikt
válasz
Black&White #6858 üzenetére
Ha már akksi...
11.0.7.0 EU Stable, kb az 5., 6. ciklus:
LINK -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6776 üzenetére
szia
PE rom ( Akash ) féle Telegram csoporthoz tudnál linket adni ? valahogy kiléptem belőle és nem találom,nem tudok visszalépni
-
Banderasz74
tag
válasz
Black&White #6869 üzenetére
Rendben. Köszönöm szépen a válaszodat. Akkor várok türelemmel. 🙂👍
-
Banderasz74
tag
válasz
Black&White #6858 üzenetére
Szia. Sima gyári globálra le lehet tölteni mókolás nélkül? Nem igazán vagyok jártas az ilyesmiben. 😔Vagy várjak vele,majd jön frissítés később erre is?
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Black&White #6852 üzenetére
Pedig az nagyon hiányzik nekem is. Lekaptam a crDroid-ot, este kipróbálom. Meg talán a Havoc-ot. De ha egyik se jön be, akkor megy vissza a stabil RevOs.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Black&White #6848 üzenetére
Megnéztem mindenhol, de sajnos nem jelez a led, se a viber, se a gmail.
AOD nélkül még el tudok lenni simán, így legalább parádés az üzemidő: közel 4 óra sot és 59%. -
ricsi0307
senior tag
válasz
Black&White #6848 üzenetére
Van már benne olyan opció mint MIUI-ban, hogy a vissza gesztusnál ha úgyhagyod az ujjad akkor megnyitja a legutoljára használt appot?
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Black&White #6841 üzenetére
Mekkora ostoba vagyok...hiszen oda is írtad
Látszik, már nagyon régen romoltam. -
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Black&White #6839 üzenetére
Köszi a segítséget.
Valamiért a format data nem megy....Nem engedi beírni a jelszót. -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6829 üzenetére
PE plus tökéletes
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6818 üzenetére
igen,láttam,azt fogom feltenni
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
Black&White #6789 üzenetére
Jajj, de ügyes vagyok! Soha többé nem rakok fel dev-et.
-
kano
nagyúr
válasz
Black&White #6784 üzenetére
Egy sima internálták storage wipe nem oldja ezt meg? Mi8-on megoldja azt hiszem.
-
stigma
addikt
válasz
Hi, köszi akkor felkeresem a Telagram csoportot, mert elég sokmindent keverek, ez kiderül/látszik a hozzászólásaimból.
-
kano
nagyúr
válasz
És milyen maga a rom? Próbáltad?
-
kano
nagyúr
válasz
Black&White #6773 üzenetére
Hosszú folyamat, de végül nem nekem sikerült az IMEI-t visszaállítani. A szokásos módon az nem működött. EFS partíció volt megkeveredve és nem volt TWRP backupom.
Amiért ez a hsz közérdekű, a mókolás előtt mindenki készítsen full TWRP backupot. Egyébként pár perc csak és óriási szívásoktól kíméli meg az embert.
Persist, EFS mindenképpen legyen benne, de én csinálnék egy full mentést és lementeném PC-re.
Ha rosszul sül el a mókolás akkor is van mihez nyúlni, ha pl. nincs SIM vagy nem érzékeli a szenzorokat vagy nincs IMEI.
Ha visszakapom és tényleg működni fog akkor első lesz a RevOS. -
stigma
addikt
válasz
Black&White #6771 üzenetére
ok, köszi bocs a kapkodásomért, nem akartam a szerkesztési időből kifutni.
Derpfest ROM-ra kerestem rá, azt szerettem volna, is azt is akartam linkelni mert XDA-n nem találtam elsőre.
Általában mondják nem fogalmazom egyértelműen, hát bocs, infósként van mit fejlődnöm igaz a ph-s sok ezer hozzászólásban már ezt látni kellett volna, de majd idővel.
A kérdésem csak az volt, mert PE esetén ugye az új EEA romra kellett felrakni, viszont nem találtam hogy mi a kiinduló EEA rom amire a Derfpest romot telepíteni kell, de akkor gondolom a
11.0.6.0 lesz amire feltegyem.
Changelogban ahogy nézem 11.0.8.0-ra kell tenni ?Köszi a segítséget.
-
kano
nagyúr
válasz
Black&White #6768 üzenetére
És van MI8-ra is?!
Úgy néz ki sikerül újra használhatóvá tenni a MI8-at. -
stigma
addikt
válasz
Black&White #6768 üzenetére
Hi, köszi.
RevOS-ben nem a 26-i Dev-et akartam feltenni, mert véletlen feltettem és szar is volt, hanem a stabil verziót ami a 20.1.31-i néven futott.
A file-ok megvannak, telepítésben ugyanaz mint RevOS gondolom. 11.0.6.0 kell ehhez is?Bocs, ha alap dolgokat kérdezem, de seho nem látom mit flasheljek fel elötte.
Amúgy szerintem tiszta telepítést csinálok, lövök egy Mifhasl-el egy fastboot rom-ot (11.0.6.0 vagy 11.0.8.0-at) és vmbeta és TWRP-t és újra felteszem szerintem.
Köszi a segítséget.
-
stigma
addikt
válasz
Black&White #6679 üzenetére
Köszi az instrukciókat és a linket.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Black&White #6646 üzenetére
Most szedem az utolsó stabilt rászánom azt az egy órát a belakásra ma mert ez a dev egy rakás szar. 1:15 sot 47% aksi és a chromon kívül nem nyitottam meg mást
-
Karavik
veterán
válasz
Black&White #6579 üzenetére
Dél körül már kitolták OTA-n az EEA V11.0.8.0.QFAEUXM frissítést: [link]
-
Roland0224
senior tag
válasz
Black&White #6579 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6535 üzenetére
ha telepítés végén nem csinálok Format Data-yest
akkor nem jó , -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6528 üzenetére
Én úgy telepitem hogy :
Twrp indít
Format data-yes
Twrp újraindít
Speciális törlés,ott minden pipa
Twrp NEM indít újra
Rom felmásol, telepít
Format data-yes
Rendszer indítÍgy telepítettem a PE,PA,Lineage,Havoc romot is és mindegyiknél jó volt
Azt hiszem én TG csatornán olvastam
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6524 üzenetére
[link]
INSTALL
1. Reboot to recovery.
2. Install ROM.
4. Format data.
5. Reboot. -
gombasm
aktív tag
válasz
Black&White #6517 üzenetére
Biztosan igazad van, de én úgy szoktam csinálni, ahogyan a rom fejlesztői ajánlják a telepítést. És itt bizony ezt írták, szóval...
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6517 üzenetére
Én se értettem,de kell a telepítés végén a format data,a wipe cache helyett
-
gombasm
aktív tag
válasz
Black&White #6511 üzenetére
Hidd el, hogy anélkül nem bootol be...
Szívtam én is vele már. -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6490 üzenetére
Bezzeg a PA rom-ra van ideje, megint jött belőle új verzió
-
juve600
nagyúr
válasz
-
kano
nagyúr
válasz
Én néha 3x szoktam a Wipe Cache-t is.
Már csak babonából is. -
juve600
nagyúr
válasz
akkor lehet hogy hetekig nem lesz belőle semmi ?
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6494 üzenetére
csak kérdés mikor adják ki -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6492 üzenetére
De gondolom benne lesz a aosp recovery az új romban ?
-
juve600
nagyúr
válasz
-
RaVal
tag
válasz
Black&White #6476 üzenetére
Köszi szépen, ezzel megy, csak 2x kellett neki futni.
A "re-enable the 'Audio Modification Library' module" rész volt ami kellett a sikerhez -
gorcsev27
tag
válasz
Black&White #6465 üzenetére
A kérdezőt az érdekelte, hogy hogyan cserélheti le a Vodafonos romot gyárira, mert gyanúja szerint amiatt nem frissül. A MIFlash-re azért gondolt, mert nem ismert más alternatívát. Hát most lehet, hogy találtam egyet neki.
-
gorcsev27
tag
válasz
Black&White #6463 üzenetére
Már miért keverném meg? Eddig pont a fastboot és recovery telepítésekről, BL nyitásról-zárásról, flashről volt szó, csupa olyan dologról, amibe az ember nem vág bele csak úgy első olvasásra. Ez meg a MIUI saját frissítője, pofonegyszerű folyamat, annyit kell tennie, hogy megnézi a telóján, hogy működik-e. Kérdés, hogy a Vodafonos MIUI mit szól hozzá, meg hogy a MI Community mit ért global alatt (szigorúan MI kódos, vagy az EU is ugyanúgy). Ez meg pár perc alatt kiderül.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Black&White #6451 üzenetére
A Curve-ön kívül milyen más kártyát támogat a Gpay?
-
kano
nagyúr
válasz
Black&White #6451 üzenetére
Így van. Ezzel nekem is működött.
-
pergabb
senior tag
válasz
Black&White #6443 üzenetére
Hogy ne lenne? Mar mint elirtam, mi 9T pro-ra gondoltam
avagy redmi k20 pro. A T lemaradt
amugy kivancsi vagyok mi10 eseten lesz e pro itthon
-
pergabb
senior tag
válasz
Black&White #6384 üzenetére
Par napja ujra tettem a keszuleket, bar gyari visszaallitassal
az a gond k*rva lusta vagyok nekiallni egyesevel ujra felpakolni ami kell, dugig van a mobil alkalmazassal, csak mind offolva van, hogy a hatterben veletlen se menjen. Mi a normal sot folyamatos 4g mellett? Nalam 3 es fel ora kb, filmezem akkor lehetne 1 nap is, de siman csak hasznalom
fb stb... Be sem vagyok jelentkezve. 4g, gps, ezek vegig mennek es navigalok a varosban. Tudtommal atlag de aktiv gelhasznalas mellett 4 max 5 ora sot a realis, de tevedek szoljatok ram. Nyaron napi 5 ora full fenyeron meg is volt, mar csak a toredeke
-
ginola
addikt
válasz
Black&White #6378 üzenetére
Mi 9 lite-nál is így működik?
Hova kell beírni ezeket?
Amúgy, ha már szóba jött az akksi állapota, terminálból így lehet csekkolni:su
dumpsys batterystats | grep capacity -
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6349 üzenetére
de én PE-et akarok
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6349 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6346 üzenetére
azon már túl vagyok
de még a hivatalos letöltő oldalon sincs benne a listában,nem tudom hogy Akash fogja azt is kiadni ,mert semmi infó nincs róla -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Black&White #6334 üzenetére
Igen ez lesz a hiba, hogy mix3-on vagyok, köszönöm
-
kano
nagyúr
válasz
Black&White #6258 üzenetére
Lehet, hogy ismét beszerzek egy Mi9-et RevOS-el? :)
Nekem sem ért ennyit a Mi10. -
batabe
senior tag
válasz
Black&White #6240 üzenetére
nincs célzott igényem, hogy kivetítsem, csak kipróbáltam volna, ha tudja. beruházni nem akarok rá feleslegesen. de köszi
-
pixta78
senior tag
válasz
Black&White #6225 üzenetére
Nincs lehetőség tallózni. Recoveryből próbálom.
-
pixta78
senior tag
válasz
Black&White #6209 üzenetére
Hogyan kell telepíteni?
-
válasz
Black&White #6209 üzenetére
-
laci laci
addikt
válasz
Black&White #6173 üzenetére
Február 10(elvileg). [link]
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Black&White #6173 üzenetére
Gondolom lassan átcsoportosítják az erőforrást a új csúcsmodellekre, illetve a koronavírus se segíti most őket.
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6133 üzenetére
most látom TG csatornán :
PixelExperience - NewsFeb 4, 2020 11:36:39 AM 4.3K February patch will be delayed this time because we're planning to release Plus version next week, stay tuned.
-
juve600
nagyúr
válasz
nincs újabb infód ? PE TG csoportba is belépett Akash aki a romot készíti de semmi info
-
juve600
nagyúr
válasz
az ma van
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6056 üzenetére
Szia !
nem tudod mikor lesz official verzió ?
-
válasz
Black&White #6083 üzenetére
Gondoltam hogy itt kérdezem meg, hátha nagyobb a valószínűsége hogy itt vannak olyanok akiknek van tapasztalata és tudnak konkrét típust ajánlani amivel jól működik.
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #6056 üzenetére
A Pixel Experience meg official lesz hamarosan, OTA frissítéssel.
igen,igen -
technoboi
tag
válasz
Black&White #5987 üzenetére
Próbáltad már, vagy valaki más? Nekem most gyári EEA van fent, stabil, hiba nélküli, csak az akku idő nem túl acélos. RevOS-ről csak jókat olvastam akku idővel kapcsolatban.
-
sb
veterán
válasz
Black&White #6032 üzenetére
Köszi!
-
sb
veterán
válasz
Black&White #6026 üzenetére
Köszi, ezt láttam (ennyire visszaolvastam
)
Az érdekelne, hogy "hivatalosan" mi a feltétele ennek a szuper-gyorstöltésnek, ha nem ezt a tutira működő Baseust venném.
A QC4 lenne?(Nekem épp Blitzwolf QC3-asom van, az csak sima gyorstöltést ír ki a specnek megfelelően.)
-
sb
veterán
válasz
Black&White #6006 üzenetére
Ehhez QC4-es töltő kell és ennyi?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Black&White #6003 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
Black&White #5996 üzenetére
-
stigma
addikt
válasz
Black&White #5984 üzenetére
Amúgy RevOS alatt nem találtam régiót, nem lehet váltani?
Ezt csak ismét HMS miatt kérdezem, mert valakinek régióváltással ment az alkalmazás.
-
baitsee23
őstag
válasz
Erről a linkről nekem ez akar lejönni: CenterClock_perseus_V11.0.1.0.QEECNXM_disable.zip.
-
juve600
nagyúr
válasz
az EU v2 linkek is eltűntek
-
stigma
addikt
válasz
Király, meló után teszem is fel.
Telepíteni a legegyszerűbben úgy tudom, ha elszedem, majd a beállítások / Készülék / 3 pötty és betallózom ugye?
Vagy talán TWRP alól kellene install zip-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- EAFC 25
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- iPhone topik
- PlayStation 4
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest