- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azt ne fellejtsd el, hogy mindig az a hangos akinek baja van.
Azért vannak ezek a fórumok----főleg---, éppen ezért nem kell besértődni és hülye balfa...fék viccekkel alátámasztani valamit, ha valakinek gondja van, vagy lesz. Azért írom, hogy lesz, mert nekem faszán generálták a két frissítéssel ezt a "szót", vagyis a hibákat.
A másik, régóta ismerjük egy mást Luck Dragon-nal és tudom, hogy rögtön bevésné ide a legapróbb hibákat is, nem az a "fajta", aki elviseli, ha átverik, Nő létére sem. Ő is tudja rólam, hogy alaptalanul én semmit nem fogok hibáztatni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem először lett leírva, hogy még ugyanannál a szoftvernél is másképp működnek több embernél is a telefonok. Nálam a 26 teljesen tökéletes volt, mégis jó sokan köpködték, tényleg ezeket nem olvastátok?
tizenvalahány év alatt sok topikban voltam, ahol jobban sérelmezték, ha az adott hardver kapott kritikát, jobban mintha az anyjuk lett volna ribancozva, de ez most itt a top.
És megint csak azt tudom írni, hogy nem percenként, óránként, naponta kellett ezt olvasnotok, ami miatt egyáltalán ebből vita lett, mert több, mint két hete még csak nem is írtam emiatt, de persze, mikor a telefon védtem jogosan, és többen szapulták itt, akkor hol a rákban lapítottatok?Jah tudom, te csak olvasod a topikot, csak most éreztél késztetést írni...
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez a Waze érdekes amúgy. Nekem előző telefonomon is ezt csinálta, viszont a google maps meg tökéletesen megy háttérben, PIP-ben is.
Te kipróbáltad ezt a Csak GPS alapú navigálást?
Mondjuk Waze-ban azóta nem bízok, amióta egy felüljáró közepére tett egy bútorboltot Pécsen.
Elindítva helyette a maps-et meg tökéletesen a felüljáró mellé rakta a boltot, ahol van is. Kiváncsiságképp kipróbáltam még egyszer és megint a hídra tette.
Mondjuk ezek a térképek érdekesek.
Miskolcon kerestük a Don Pepét, Én maps-el néztem, asszony meg i8Plus. Na neki konkrétan 1 utcával arrébb jelezte, nekem meg méterre pontosan(arról nem is beszélve, hogy a magas lakótelepi házak között elég nyögvelősen mutatta neki, először tök másik irányba akart elindulni(pedig gyalog módban volt mindkettő), aztán többször is rosszfelé mutatta). Fene se érti. Én azóta inkább a maps-ben bízok. Főleg egy ideje már a sebességet is kiírja, ezt hiányoltam belőle(nem mintha száguldoznék).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest