- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hroberto #8585 üzenetére
Szintén lassú lett a Qi töltés 12-re frissítés után.
Sima gyári EEA StableROM.
Keresgéltem külföldi fórumokon, de nem igazán találkoztam ugyanezzel a problémával. Lehet, hogy én voltam béna. Autóban nagyon bosszantó. Navigáció mellett korábban töltődött az akksi, most kb. stagnál. -
stigma
addikt
válasz
hroberto #8265 üzenetére
Akkor itt van mindkét link , 2 legyet egy csapásra :
MIUI 12 stable EEA and GlobalMár töltötöm is le, de eddig EEA-t ahsználtam, szerintem most is az lesza nyerő.
Köszi, hogy szóltál. -
kano
nagyúr
válasz
hroberto #6741 üzenetére
De ez miért bizonyítja, hogy jobb a kártya? Valaki ezt szeretni valaki azt.
Ha rendesen be van állítva minden és be vannak lőve az alkalmazások akkor működik. Nincs matek vele, egyszerűen működik és kész, ugyan úgy, mint a kártya.
Ha valaki jobban szeretni a kártyát akkor fizessen azzal, de ettől még nem jobb az egyik vagy a másik.
Pl. én nyáron elmegyek a gyerekekkel a játszótérre egy rövid nadrágban és nem visszük pénztárcát, mert lehúzza a zsebemet. Utánam sok asszony, hogy hozzak hazafelé 1-2 dolgot a boltból. 1 szál telefonnal megoldható minden.
Tényleg jöhetne már hivatalosan is a Google Pay is, mert jelenleg a Curve nem működik vele. :) -
gorcsev27
tag
válasz
hroberto #6645 üzenetére
Nem kéne, hogy törlődjön semmi, hiszen ez ugyanúgy frissítés. Annyi a különbség, hogy a teljes új verzió telepítő letöltődik és azt lehet elindítani frissítésként. Olyan leírást nem találtam, ami azt is taglalná, hogy ez mit ír felül, tehát az is benne van a pakliban, hogy ez is úgy hagyja az előző verzió bugos részeit, de mivel nem csak a 250 MB-os increment van benne, esélyesebb, hogy kijavítja. Azért nem egész estés program, egy próbát megér.
-
Zsolt112
tag
válasz
hroberto #6638 üzenetére
Nekem is ébresztett reggel.
Èn 11.06-ról frissítettem.
Érdekes egyébként, megnyitom a beàllításokat belèpek a hangbeállítàsokba, némítást mutat, egy szinttel visszalépek aztàn megint be a hangbeállításokba és akkor már mutatja a beállított csengőhangot.
Ha ürítem a memóriából a beállítások appot akkor ugyanez. -
noky_x
csendes tag
válasz
hroberto #6632 üzenetére
En 3rd party ebresztot hasznalok. Az tok jol mukodik az uj verzioval is (https://play.google.com/store/apps/details?id=hdesign.theclock)
-
gorcsev27
tag
válasz
hroberto #6608 üzenetére
A Pilot egy Global Stable ROM tester program. Használod és megosztod a tapasztalataidat.
Egyébként azon tűnődöm, vajon mi a rosseb lehet publikusabb annál, mint amit a rendszer maga ajánl fel neked? Ha mondjuk a rádió is közzétenné a vízállás jelentés után? A Duna Mohácsnál apad, a MIUI 11.0.8.0 holnaptól árad... -
pergabb
senior tag
válasz
hroberto #6395 üzenetére
Sokat mozgok, de Budapesten
nem hiszem itt ennyire ugralna a 4g. Neha szutit kell fotozni akkor terero sem lesz, de ennyi
lehet siman csak annyi a gond, hogy nalam non-stop megy a 4g, gps, bluetooth es rajta tobb eszkoz, megallas nelkul szinkronizal tobb mailt, stb. Ettol fuggetlen nyaron a hosegben, 40fokos akkuval is jobban birta, pedig akkor meg azon porogtem ilyen tetu meleg milyen gyorsan nyirja majd ki, mert par mail megnezese utan (utcan, napsutesben) forro volt a telefon. Lehet beszerzek majd hozza csere akkut, amig meg kaphato, lassan 1 ev alatt azert tuti ledaraltam belole.
-
Sabber
aktív tag
válasz
hroberto #6293 üzenetére
szóval se említettem hogy hazudtok, csak mivel sztároljátok és nem tárgyként tekintetek rá, így senki se írja le a hibáit, én meg csak telefonként tekintek rá és pont leírom ha találok benne valami hibát, és természetesen ettől én troll vagyok, mert nem dicsőítem ezt a szart mindenkinek... ezen kéne elgondolkozni.
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
hroberto #3393 üzenetére
Családban van illetve, azért elég sok ismerősömnek androidos eszköz, de valahogy sosem jött be annyira.
Az iPhonet is azért vettem meg, mert tudtam, hogy nincs velük probléma és azért adtam ki érte annyi pénzt, hogy 4-5 évig jó legyen és ne kelljen váltani. Most pár héten belül lesz 4 éves és eddig 1x fizettem akksi cserét bele, most pedig 1 hónapja gariba cseréltek benne megint.
Viszont azóta megváltozott az anyagi helyzetem és nem engedhetek meg magamnak egy iPhonet, ugyanebben az árban pedig csak régi típusok lennének.
Ezek a keret nélküli telefonok viszont nagyon bejönnek és most a kis 6s-emre ráuntam. Tehát valamit valamiért alapon választanám az androidot. -
Sabber
aktív tag
válasz
hroberto #2282 üzenetére
nyilván csak kitalálom őket 😁😁, és igen mazohista vagyok.
már megnyitottam ezt a szar blt de nem tudom mennyi idő van még, hiába csináltam meg a programmal amit felajánl, csak lefut és semmi nem történik, így leszartam mert felbaszott, addig meg nem fogok frt csinálni amíg nem telik le, mert xiaomi romot fogok feltenni.
És már mondtam nem az egy app miatt nem csináltam frt, hanem a rohadt átláthatatlan gagyi szar beállítások miatt, mert mire mindent beálligatok, letiltok, átállítok azzal elmegy egy csomó időm.
és attól hogy nektek van időtök ezzel szarakodni, másnak drága erre... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hroberto #1666 üzenetére
Ez az utolsó hír róla.
Egyébként én már csak olyan mobilt veszek, amiben az arcazonositashoz nem kell mechanikai megoldást alkalmazni.
Így nálam kiesik a 9T, és ezért is adtam el a Mix 3-at.
Remélem a mix4 hanyagolja ezeket az utóbbi időben erőltetett kivitelezeseket.
Egyébként korábban olvastam olyat is, miszerint a Mix 4-ben 4000-es akkumulátor lesz.
Én már ezt a pár hetet kívánok az biztos. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #1171 üzenetére
Nálam is merül (2 napja kezdte), mint a balta a vízben. Kezd a tkm tele lenni az egésszel, hogy ennyire készülékenként változó/változik az egész tákolmány alatta, ugyanannál a szoftvernél, ez valami nonszensz! Én nem csinálok reset-et, mert annyi minden van a készüléken, hogy nekem erre nincs el...ni való időm. 3-ból kettő megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest