- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloggiold
tag
válasz
baitsee23 #10436 üzenetére
Április 8 óta már a 12.6- os verzióval fut nálam, ami a 12.5 után következik.Ja persze nem a global meg az eea verziókkal kell szenvedni. Az eredeti kínai verzió XiaomiEU által módosított ROM verzióval kell használni az összes Xiaomi telefont. A dobozból kivett EU és GDPR szabályzás által megfolytott egyenarcú ROM meg felejtős.
-
Black&White
addikt
-
Laci.M
senior tag
válasz
baitsee23 #10256 üzenetére
Lehetett... Úgylátom maradt benne valami bug, most épp rebuilding van.
Changelog:
System
New - Xiaomi.eu ROM for Mi 11 Pro/Mi 11 Ultra (same ROM for both devices)
Fix - Fixed 5G-related issues
Fix - Couldn't make or accept a call in certain cases [Redmi Note 7]
Themes
Fix - Some preview images for the default theme were missing
Camera
New - Live in-ear monitor allows you to monitor recorded sound using the headphones [selected devices]
Wallpapers
Fix - Couldn't switch to Dark mode automatically while using static "Geometry" wallpaper on some devices
All ROMs are rebuilding...
- Fixed Privacy FC
- Fixed initial setup FC
- Fixed missing pill in FSG
Én ezt most lehet kihagyom, majd jövő héten rápróbálok. Ezekszerint a QI továbbra se jó, messenger buborék is ugyan olyan sz.r gondolom. -
Laci.M
senior tag
válasz
baitsee23 #10194 üzenetére
Szia, Én eu deven vagyok, igaz még a 21.3.3-on, de minden rendben van revoluttal.
Viszont a bp bank kártyát nem engedi digitalizálni. (oem unlockot próbáltam már, de még mindig nem jó mióta A11-en vagyok.
Más:
Gesztusvezérlés és messenger bubbles jó lesz valaha android 11 alatt?? Már nagyon idegesít mindkét hiba. (Nincs olyan forgatókönyv, hogy ne Nova launchert használjak, a gyári eléggé fapados) -
adamfriday
senior tag
válasz
baitsee23 #10078 üzenetére
Igen, én korábban használtam a Miui levelezőjét exchange fiókkal, minden működött.
@racskobalazs 21.2.3-as Xiaomi.eu rom-ról tudok nyilatkozni: ez a verzió eddig (péntek óta) teljesen stabilnak tűnik, egyetlen buggal találkoztam: ha befejezem a hívást kb 2 másodpercig villog a kijelző.
-
Laci.M
senior tag
válasz
baitsee23 #10058 üzenetére
Mi az a mi connect bug? Nálam nem jelentkezik ilyen, de már többször olvastam.
Ami viszont nálam fennáll:
- Gesztusvezérlés nem működik
- Messenger bubbles kimegy a képből, lelóg, négyszögletű, csúnya....
-BB bank mobilfizetés kártyaregisztráció nem működik. -> Másnál miújság ezzel? Még nem olvastam róla sehol semmit.Más hibával nem találkoztam
-
bloggiold
tag
válasz
baitsee23 #10020 üzenetére
Amikor 5 GHz-es tartományba csatlakoztatom, akkor a kapcsolat létrejön, újra szétkapcsol és újra csatlakozik stb. A firmware
hibája továbbra is létezik: a mi9 nem támogatja a 160 MHz-es sávszélességet, de a wifi megpróbál csatlakozni a hozzáférési ponthoz maximális sebességgel (> 1733 Mbps). Az adatátvitel instabillá válik, lefagy, leválik a hozzáférési pontról. Dugig van a XiaomiEU fórum a Mi9 Wifi hibával. Erre a következő frissítésben az új háttérkép a legnagyobb szenzáció, meg az el.aszott ébresztőóra kikapcsolódás visszaállítása ujjlenyomat nélkül. -
-
baitsee23
őstag
-
Roland0224
senior tag
válasz
baitsee23 #9858 üzenetére
Nekem az előző van a amibe elvileg javítva
lett az nfc fizetés más nem. 20.12.30-as
A Spotify nekem abban jó, gmail probléma se jelentkezett.
Stabil
1-2 furcsaság van pl néha visszahangosítja magát a telefon
Meg most crashelt az updater és nem engedi letölteni a frissítést 😂🤦🏼♂️ -
juve600
nagyúr
válasz
baitsee23 #9856 üzenetére
feltettem
CHANGELOG
System
New - Android 11 update [Mi 9 Pro 5G, Mi CC9/Mi 9 Lite, Redmi Note 8]. Redmi Note 8 didn't get MIUI 12.5 yet - it's expected to be released in mid-to-late January
Fix - Swipe-down for Control center gesture wasn't working properly on the Home screen
Fix - Broken icons in certain apps, like Edge and Spotify [Android 11 devices]
Fix - Dark tint was overlaying expanded bubbles [Android 11 devices]
Fix - Payments via NFC (i.e. Google Pay) weren't working [Mi 9/Mi 9T Pro]
System launcher
Fix - "Global icon animations" toggle was missing
Fix - If Global App vault is installed and set as the "-1 screen", the default App vault was loaded on boot instead
Updater
Fix - Couldn't confirm update prompt -
-Prometheus-
tag
válasz
baitsee23 #9620 üzenetére
Nálam most éjszaka 0%-ra merült a telefon kb. 60%-ról kikapcsolt nettel.
Ment is vissza az EEA. Egyébként is fontolgattam, de ez megadta a lendületet hozzá.
Igaz, este felraktam az AdAway legújabb béta verzióját (hogy HTTPS-en is tudjon figyelni a helyi webszervere), de nem valószínű, hogy köze lenne hozzá. Az akkumulátor használati statisztikában sem volt semmi feltűnő. Play szolgáltatások sem.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
baitsee23 #9620 üzenetére
Pont most akartam jelezni, merül mint a tengeralattjáró. Plusz megjelent egy új menüpont a beállításokban "Adatvédelem" néven és rohadtul idegesítő hogy minden egyes alkalmáznsál megjelenik fent egy kis buborékba. Ha valaki rájön hogy a fenébe lehet eltűntetni nagyon hálás lennék
-
ricsi0307
senior tag
válasz
baitsee23 #9397 üzenetére
Régebben Ampere most az akksi kapacitás tesztelése miatt Accu Battery. Nem a pontosággal van a baj mert amíg működött a QC4 addig egyrészt érezhetően melegedett is a telefon illetve egy 15 perces reggeli zuhany alatt majdnem 50% bele ment, másrészt most fixen beállt 2500mAh-ra a gyárival max 3300mAh. A QC4 4300-at sőt volt hogy 5000-et is pumpált bele ha nagyon le volt meeülve. Egyszerűen raktak a szoftverbe valami korlátozást csak nem értem miért és hogy ez miért nem zavar senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Parkside szerszám kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vicces videók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest