- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
Gyarmati_ #11393 üzenetére
Oks. Pont te írtad 2 éve, ezért is próbáltam, de aztán a kollega hozta a megoldást...
-
crazyman
csendes tag
válasz
Gyarmati_ #11355 üzenetére
Igen, pont az mondom, hogy system appból lehet most is. De simán nem tudsz feltelepíteni olyan appot, ami tökéletes. Általában csak a mikrofont rögzíti, a másik fél hangját nem.
A legtöbb gyártó pedig a privacy miatt nem tesz be hívásrögzítőt az alap alkalmazáskészletbe. A xiaomi pedig lesz*rja... :-) (és nemcsak a kínai android 11-en, hanem az eu a11 romon is megy a hívásrögzítés. Mivel ennek a telónak ez funkciója volt, nem szüntetik meg)
-
crazyman
csendes tag
válasz
Gyarmati_ #11349 üzenetére
igen, a magisk maga a root.
Én sem akartam a banki appok miatt, de a magisk ezeket mind megoldja.Jól működő hívásrögzítés már nem lesz root nélkül, mivel az android biztonsági okokból csak a system appoknak enged ilyet az új verziókban (sztem 10-es után).
Az axet és a skvalex is csak annyit csinál a magiskkal, hogy system app-pá alakítja a feltelepített recorder appot. A futáshoz utána nem is kell root, nem is kér root jogot az app.
-
r4pt0r
tag
-
-
Zolás
addikt
válasz
Gyarmati_ #11128 üzenetére
Elvileg sikerül vennem egy A52s-t, nekem megfelel a tudása. Igazából ez a telefon is elég tudásra, de váltani szeretnék. Ennyit megér. Plusz a samsung okosórák is tetszenek, így meg eldőlt, hogy a telefon is olyan lesz.
Valahogy mostanában elszabadultak az árak, már a középkategórás telefonok is 160-180k körül mozognak, pont mint a vga árak, a telefon árak is felugrottak rendesen. Nem tudom mi lesz ebből, de nem tetszik ez az irány. -
Toncos
tag
válasz
Gyarmati_ #11095 üzenetére
Szia!
Igen, én is erre jutottam. Mikor pár hónapja érdeklődtem itt, azt az iránymutatást kaptam, hogy kis ügyességgel 20 perc alatt megvan a csere, erre alapoztam, mivel a bakácsdolgokat meg szoktam tudni oldani. Hát, ez max. akkor igaz, ha rendszeresen telefonokat szerelsz.Visszakapartam a ragasztót, nem az akksi vastagsága a baj. Valahogy felkenek egy vékony réteget, aztán jön a pillanatszorító, és szerintem jó lesz. Csak kb 4 óra, és nem kevés idegsejt árán.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Gyarmati_ #10828 üzenetére
Csatlakozom a még mindig elégedettek táborához.
2 év 4 hónap után minimum 48 órát bír ki egy töltéssel (Wifi, GPS, az óra miatt a Blutooth folyamatosan bekapcsolva). Az esti kikapcsolástól a reggeli bekapcsolásig 1-2%-ot megy le éjszaka. Eredeti, gyári ROM-mal, Nova launcherrel hibátlanul működik. -
djcool
tag
válasz
Gyarmati_ #10601 üzenetére
Szervusztok!
Eddig semmi negatív tapasztalat az 11-es,MIUI 12.5 rommal.
Az akkum már kezd öregedni,meg nyúzom is rendesen, néha naponta 2x is kell töltenem (csak gyorstöltővel, úgyhogy gondolom eszem az állapotát rendesen.)
Rendellenes merülést eddig még nem tapasztaltam... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Gyarmati_ #10580 üzenetére
Én Xiaomi.eu-t használok, páromén EEA van. Azon szintén szar lett a töltés. ÁLlandóan letiltja a gyári fehér tányéros padot, le kell venni, majd újra rátenni, és jó lesz. Ideig.. Aztán megint letiltja.
Nekem Xiaomi autóstöltőm is van Qi, az a nagyon gyors, na a frissítések óta az sem tölt gyorsan.. Kábeles töltés szintén .
-
gombasm
aktív tag
válasz
Gyarmati_ #10576 üzenetére
Lehet, hogy így van - én amikor fényképezek, fogalmam, sincsen, hogy a főkamerán kívül ment-e valaha más is - szerintem nem. Az meg ugyanaz mindkettőben. A 2., (3., 4., stb.) kamerák leginkább csak a kötelező mennyiséget emelik - lehet, az MI9 -ben használhatók és jók is, ezt nem tudom sem megerősíteni sem cáfolni. Szóval nem tudlak meggyőzni, hogy nem kell 250e felett költeni egy használható, jó telefonra.... Te tudod, a te pénzed.
Én már második éve csak használt, 1-2 éves csúcstelefonokat vettem az új áruk töredékéért, ez az F3 az első, amit újként is úgy gondoltam, megéri megvenni - az új áráért egy tavalyi/tavaly előtti csúcsmodellt kaphattam volna. Szerintem jól döntöttem! -
gombasm
aktív tag
válasz
Gyarmati_ #10565 üzenetére
Mindkettő itt van nálam (mi9 és poco F3). Kamera hw ugyanaz, innen már csak sw kérdés mit hozol ki belőle - én gcam - al használom mindkettőt, semmivel sem rosszabb az F3. Talán attól elfogadható ez, aki mindkettőt használja... (Kicsit felejtsük el a tesztet, én nem egy hétig használom/használtam őket.)
A vezeték nélküli töltés minek, ha eleve két napot bír az akksi? Kétnaponta még superman is alszik pár órát, addig meg dolgozhat a töltő
.
Az mi9 - hez tényleg kell a qi, mert kora délutánra kezd elfogyni belőle az erő, de hidd el, hogy ez egy másik kategória fogyasztást tekintve!Szóval csak a tesztek alapján lehet mondani, hogy a 9-es felső (volt) az f3 közép kategória, de közben eltelt 3 év, a mostani közép veri (sokszor) a pár éves topot.
-
novinyul
veterán
válasz
Gyarmati_ #10565 üzenetére
Kamera hozza a MI9 szintjét(fő kamera) Videóban sokkal jobb az F3. Sajnos a vezeték nélküli töltés kimaradt de az akkuidő sokkal jobb. Proci sokkal jobb(hála istennek nem a 888-t kapta,) hangszórók nagyon szépen szólnak, viszont a DC dimming kimaradt. Ár-érték arányban kiváló telefon lett az F3.
-
GAbre
veterán
válasz
Gyarmati_ #10370 üzenetére
[link]
Igen lejátszóban csinálja,hogy feldobja a full képernyős reklámot.Még a zenehalhatás közbeni kis ablakos nem zavar,de,hogy fullba benyomja,az már idegesítő....
Végigvittem az itt leírtakat,gondoltam,elég ha utána kikapcsolom az app védelmet.
Bőven elég a főképernyőlock. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Gyarmati_ #10164 üzenetére
Én csak olyat találtam, mint ami ebben a videóban van
-
Z.m.Z
aktív tag
-
-
stigma
addikt
válasz
Gyarmati_ #9221 üzenetére
(#9221) Gyarmati_ , (#9222) juve600 , (#9223) Black&White :
Inkább írok mind hármotoknak
MIUI 12-n maradnék vagy más AOSP romon, szóval PE+ jó lehet, de mára mást terveztem nem telefon buzerálást, ház ez van
Bliss megvan TWRP-be, szóval lehet visszahúzom, mert ez így kuka.Mondjátok meg nekem kérlek, Chrome-ot használva mit állítotok be?
Chrome esetén használtok akkukorlátozást?
Chromeból a dev-et ahsználjátok vagy simát?
Én 1 óra Chrome után tök mindegy milyen ROM-on voltan 10-20%-ot leevett az akksiból, azért álltam át Opera-ra.Lehet már megint nálam van user error
, de most melóban sajnos nem tudom újratenni a telót
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest