- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botond2222
kezdő
Valaki drivereket be tudna linkelni? Mi PC Suite nem tudja telepíteni az SM buszvezérlőt.
-
Botond2222
kezdő
Köszi. Multitool-t töltsem le? Utána Miflash? Olvastam valahol, hogyha beragad a régió kínán, akkor miflash programmal kell újratenni. Egyszerűbb mitool programmal, vagy külön szedjem le a miflash-t?
Tapsyfüles: Szerettem volna feltenni egy nem gyári romot, mert szellemképes a kijelzőm, szervízből visszajött javítatlanul, fel is raktam a miui.eu romot, és egy custom kernelt amivel a színt engedi kalibrálni. Valahol azt olvastam hogy ez megoldja a szellemképesedést, de nem. Tegnap vissza szerettem volna rakni a gyári romot hogy újra leadjam szervízbe,meg mindent visszaállítani gyárira, de így sikerült, hogy bugos.
-
Botond2222
kezdő
De már fent van.
Sajnos valamit nagyon hazavágtam. Vissza szerettem volna tenni a gyári romot, hogy akkor garanciáztatom ismét, de olyan mintha bugos lenne, illetve a régió kínai, .és nem lehet átállítani. Felraktam a TWRP-t, és rootoltam, de a TWRP jelszót kér, és nem tudok végigmenni a Wipe data, system, cache, dalvik, internal storage folyamaton, mert Failed hibaüzenetet kapok. Akartam csinálni egy gyári adatok visszaállítását, de miután újraindult a telefon, belépett a TWRP-be. Tehát még egy gyári adatok visszaállítását sem tudok csinálni. Helyre lehet ezt még hozni vagy kuka?A magiskot kitöröltem, már nincs rootolva. De tegnap is a gyári romot rootoltam, és utána fel tudtam tenni a xiaomi.eu romot. De most még egy gyári adatok visszaállítását sem tudok megcsinálni, mert belép a TWRP-be.
-
Botond2222
kezdő
Nem tudom sehogy sem újratelepíteni. Valamit nagyon hazavágtam. Akartam csinálni egy gyári adatok visszaállítását, és miután újraindult belelépett a TWRP-be. TWRP-t felraktam illetve fent van a root, de TWRP-ből sem tudom újratelepíteni, Wipe data, system, cache, dalvik, internal storagenél kiírja hogy failed.
-
Botond2222
kezdő
Valaki tudna segíteni? Visszaraktam a global stable romot, és csak kínai régió van. Mi lehet a hiba?
-
Botond2222
kezdő
-
Botond2222
kezdő
Ezt a kernelt találtam. [P/Q]FeraKernel-v16(4.4.213)(OC/UV)(HMP)(MIUI/AOSP). Xiaomi.eu romhoz ez jó? Ha felrakom, és jön frissítés a romhoz, akkor elveszik a kernel és újra fel kell rakni vagy megmarad? Xiaomi.eu romot a beállításokból tudom frissíteni úgy mint a gyárit, vagy TWRP-ből? Kernel telepítésének menetéről tudnátok segíteni? TWRP-ből install és ennyi?
-
Botond2222
kezdő
válasz
bucihost #1876 üzenetére
Smartshop. 1 hónap garanciám van még és most kaptam vissza pár napja. Már nem akarom visszaküldeni, hogy feleslegesen megint ott legyen még egy hónapot. Ha kernelt cserélek és leveszem 90%-ra a színeket, úgy meddig lesz jó? Ha hosszútávon így használom, mi lesz a következménye? Kijön más hiba is a kijelzőn, vagy évekig is lehet így használni? Valaki nekem azt írta, neki is volt ez a szellemképesedés, de egy szoftverfrissítés után teljesen megszűnt.
-
Botond2222
kezdő
Sikerült megcsinálnom. Fel raktam a Xiaomi.eu romot de ezzel is szellemképes. Sajnos alkalmazással sem tudom a színt kalibrálni. Screen color alkalmazás azt írja, hogy olyan custom kernel kellene ami a KCAL/K-lapse támogatással rendelkezik.Ha esetleg valakinek van ötlete, hogy milyen kernelt lehetne feltenni ami ezt tudja,vagy hogy egyáltalán fel-e lehet, akkor megírhatná.Egyelőre a színhőmérsékletet hidegre állítottam,talán így nem fog.
-
Botond2222
kezdő
Valaki tudna segíteni? Sikeresen téglát csináltam a telefonból. Hogy tudom vissza rakni a gyári romot? Csak fastboot jön be, TWRP nem és újraindul a telefon.
-
Botond2222
kezdő
TWRP recoveryből egyből felment a magisk, így megmaradt a TWRP is és rootolva is van már. De egyik alkalmazással sem tudom a színt kalibrálni. Mi lehet a gond? Vagy melyik romban van benne gyárilag ez? Köszi.
-
Botond2222
kezdő
válasz
Botond2222 #1868 üzenetére
Volt szervizben a szellemképesedéssel és már minimális beégés is látható, de visszajött, hogy nem találják a hibát. Így magamnak kellene megoldanom, de ahhoz kellene a root, de sehogy sem tudom feltenni a twrp-t.
-
Botond2222
kezdő
válasz
Jonesy84 #1867 üzenetére
Valaki tudna segíteni, hogy hogy tudnám a TWRP recoveryt telepíteni, hogy rajta is maradjon ? (#342) Hozzászólás alapján csináltam az automata telepítővel, de nem marad a telefonon.Illetve ami abban van recovery.img, azzal miután újraindul, nem ismeri fel a gép, így nem tudom a recovery.img-t telepíteni a TWRP-ből, ezért cseréltem a 3.3.0 verzióra, azzal utána felismeri a gép, de hiába telepítem a twrp-ből a recovery.img-t, nem marad a telefonon. Igazából rootolni szeretném, mivel szellemképesedik a kijelző, és csak rootolt telefonon tudom kalibrálni a kijelzőt, hogy megszűnjön a szellemképesedés. Köszi előre is a segítséget.
-
Botond2222
kezdő
válasz
Milestone2 #1790 üzenetére
-
Botond2222
kezdő
válasz
Milestone2 #1788 üzenetére
Értem.köszi. Sajnos a *#*#64663#*#* ugyan azt hozza elő mint ami az előző hozzászólásomban van screenshot. Sajnos akkor a panel adatait ezen a készüléken valamiért nem lehet megnézni.
-
Botond2222
kezdő
-
Botond2222
kezdő
-
Botond2222
kezdő
válasz
Botond2222 #1761 üzenetére
Utánanéztem, ez a szellemképesedés, olyan mintha beégne, a tianma panellel szerelt készülékeknél van. Valószínű az enyém is ilyen. Más xiaomi topikban írnak erről. Hulladék a Tianma. Ha gariztatom, ugyan ilyen kijelzőt fognak bele rakni?
-
Botond2222
kezdő
Sziasztok! Valaki tapasztalt már olyat, hogy a virtuális gombok beégnek? Érdemes gariztatni, vagy ez "megszokott" jelenség,és úgyis ilyen lesz? Fél éves készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TV antenna és jelerősítés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest