- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
Botond2222 #1894 üzenetére
[link]
Firmware itt ha ez kell, de ha feldobsz mondjuk egy eu romot twrpből, elvileg az is tartalmazza. -
RobbyJr
addikt
válasz
Botond2222 #1892 üzenetére
Megnéztem, szerencsére nálam nincs ilyen baj.
-
RobbyJr
addikt
válasz
Botond2222 #1890 üzenetére
Ja vagy úgy. És ez a szellemképesedés minden telón előjön? Mert nekem 1 éves a készülék, és nincs ilyen jelenségem.
-
RobbyJr
addikt
válasz
Botond2222 #1887 üzenetére
Amúgy ennek a buherálásnak mi értelme? A gyári alap telefon nem jó?
Én ezért nem piszkálom mert nekem tökéletes az alap verzió, meg véletlenül se akarok úgy járni mint te. -
csongi
veterán
válasz
Botond2222 #1887 üzenetére
Regisztralni kell.
https://miui.hu/forum/viewforum.php?f=165&sid=ed9520393d000ef4bc035a4e5ac7d470Itt vannak normalis helyreallito programok.
-
csongi
veterán
válasz
Botond2222 #1885 üzenetére
rootolt twrp nem lesz jo global stabil rommal.
A ketto nem jo egyutt.
Ehez custom rom kell.
Nezz fel a miui.hu oldalra -
TIT
veterán
válasz
Botond2222 #1882 üzenetére
Mindegy ilyen nincs,hogy nem találják a hibát és ennyi.
Ez nem normális működés.
Ennyit a német minőségről,azt hittem csak a románok gányolnak. -
TIT
veterán
válasz
Botond2222 #1880 üzenetére
Nem találják a hibát és ezzel el is intézték?
Cseréljék ki,de mit vár az ember egy sufnigsm-től ahol félnek szétszedni a telefont,ez nekik a gari?
Ezért kár volt 1 hónapig rajta ülni. -
bucihost
senior tag
válasz
Botond2222 #1877 üzenetére
Mivel már be van égve így több mint valószínű az állítgatás se old meg semmit. Ezzel az össze-vissza kernelezéssel / romozgatással meg azt fogod elérni, hogy tégla lesz a telefon. Vagy keress egy hozzáértőt aki segít, vagy cserélj kijelzőt.
-
bucihost
senior tag
válasz
Botond2222 #1875 üzenetére
Volt szervizben a szellemképesedéssel és már minimális beégés is látható, de visszajött, hogy nem találják a hibát.
Hol vetted a készüléket? Nekem Note5-el volt ilyen gondom (turbado) szó nélkül kicserélték az !egész! készüléket.... Ha garanciás akkor ezt orvosolniuk kell, vissza kell nekik küldeni. Ha meg már nem garis, akkor ~6k egy új kijelző. ki kell cseréltetni. Ezek a kernellel való mókolások csak olaj a tűzre... egy idő után azokkal is hanyatt vágja magát. -
csongi
veterán
válasz
Botond2222 #1873 üzenetére
felteszed és kiderül van e benne Magyar nyelv.
De szerintem egy sem lesz olyan mint a MIUI.
Valahol ezért csendes a topik, mert használják és kész,sok okuk nincs mókolni.
-
csongi
veterán
válasz
Botond2222 #1871 üzenetére
Milestone2
O otthon van a temaban.
Ha fasboot van, akkor mentheto, meg lehet csinalni. -
Botond2222
kezdő
válasz
Botond2222 #1868 üzenetére
Volt szervizben a szellemképesedéssel és már minimális beégés is látható, de visszajött, hogy nem találják a hibát. Így magamnak kellene megoldanom, de ahhoz kellene a root, de sehogy sem tudom feltenni a twrp-t.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Botond2222 #1791 üzenetére
Ezek szerint nem egységes ez a szervizmenü sem...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Botond2222 #1789 üzenetére
Nekem nem a Check version info-nál írja.
1.pontban (Software version) középtájon. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Botond2222 #1787 üzenetére
Tárcsázóba:
*#*#64663#*#*A Tianma alapvetően nem sz@r.
...de kifoghatsz kibszott gyenge szériát is.Akína belpiacos Mi6X-em is Tianma...
...semmi gond vele. -
amdboy
senior tag
válasz
Botond2222 #1782 üzenetére
Tianma volt a redmi note 5-ben is amit használtam azzal is ez volt a gond. Gariztattam utána már nem jött elő. A mostani mi8liteom lassan 1 èves nyoma sincs ilyen gondnak. Szerintem nem felesleges gariztatni, viszont valószinüleg hosszú idő lesz. Ami mèg fontos, hogy mikor kèszen lesz, nèzd meg a szineket ès a fènyerőt. Mondom ezt azèrt, mert nekem mint utóbb kiderült annó utángyártott kinelzőt raktak bele a telóba. Mikor kiszurtam, magyarázkodtak, megpróbáltam lerázni de nem hagytam. Aztán bevallották, hogy raktáron csak utángyártott van, ezèrt került bele az. Termèszetesen nem fogadtam el, ès kb 2 hónap után kaptam eredeti kijeltőt. Az indok az volt, hogy a gyártótól kellett rendelni, ès az hosszú idő. Ja ès az utángyártott is Tianma volt, legalább is a teló azt irta ki.
-
bucihost
senior tag
válasz
Botond2222 #1782 üzenetére
Miért lenne felesleges?
- Mennyi idő alatt adta meg magát a mostani?
- Mennyi garancia van még a készülékre?
Cserélt alkatrészre legtöbb helyen adnak + 6 hó garit. Teszem azt ha van még 1 hónap garancia a készülékre, akkor a kijelzőre 6 hónap marad (lejárat után még 5).
Lehet a cseredarabbal nem lesz ilyen gondod.... Nekem 1 éves múlt a készülék, de semmi baja nincs. -
amdboy
senior tag
válasz
Botond2222 #1780 üzenetére
Elvileg ugyan olyat.
-
Botond2222
kezdő
válasz
Botond2222 #1761 üzenetére
Utánanéztem, ez a szellemképesedés, olyan mintha beégne, a tianma panellel szerelt készülékeknél van. Valószínű az enyém is ilyen. Más xiaomi topikban írnak erről. Hulladék a Tianma. Ha gariztatom, ugyan ilyen kijelzőt fognak bele rakni?
-
amdboy
senior tag
válasz
Szerintem amit te írsz az a szellemkèp jelensèg.( Külföldi fórumokon olvastam róla pár embernek megjelent) Inditsd újra ès úgy nèzd meg. Beègès tènyleg nem jellemző az ips-re.
-
TIT
veterán
válasz
Nekem 1 éves de semmi ilyen és nem megszokott egyiknél sem,ez nem amoled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest