Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szilvaspet #1588 üzenetére
Azért emeltem ki vastaggal, amit kiemeltem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szilvaspet #1586 üzenetére
Egyszer teszteltem Evolution-t, de annyi tracker és kémalkalmasság volt benne, hogy hamar dobtam.
Nem állítom, hogy a mostaniakban is van, s én nem is Mi8Lite-on teszteltem, csak figyelj oda. -
dchard
veterán
válasz
szilvaspet #1541 üzenetére
Nálam global stabilon csinálja mióta két SIM-mel használom, de nagyon ritkán.
A kolléga úrnak mondanám aki a Digi vowifi miatt érdeklődött, hogy 10.3.2.0-án a VoLTE megy a carrier check kikapcsolása után, de a vowifi még nem. 10.3.3.0-t még nem raktam fel.
-
TIT
veterán
válasz
szilvaspet #1545 üzenetére
Global stabil.
Voda,digi,igaz digi térereje a panelban csak a fele. -
morge
tag
válasz
Global stabil vodafonnal ugyanez. Kösz a repülőmod tippet, kipróbálom.
-
nagyk97
csendes újonc
válasz
Global Stabilon nincs ilyen probléma se digivel, se telekommal, nekem legalábbis.
-
TIT
veterán
válasz
Nálam jó.
-
starr
őstag
válasz
Nálam EU weekly-n ugyanez a helyzet.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szilvaspet #1364 üzenetére
Fájdalmas válasz érkezett hozzáértőbb ismerőstől.
Fiókból kilép...telefont újraformáz (Mi Flash + TGZ)...s mint szűz telefonba újra belépéssel lehet orvosolni.
Illetve létezik egy Regio Fix megoldás (utána kell keresni a neten) de MIUI10-en már csak újraindításig oldja meg...utána visszaáll. -
Milestone2
nagyúr
válasz
szilvaspet #1364 üzenetére
Nálam is be van ragadva a 3 Mi Fiókom közül az egyiken.
Megmondom őszintén annyira nem zavar, valaki pedig egyszer leírta a megoldást...
...csak emlékeznék rá. -
Milestone2
nagyúr
válasz
szilvaspet #1327 üzenetére
Beállítások / Értesítése és állapotsor / Megjelenítés a Képernyőzáron (ezzel a kapcsolóval tiltható és engedélyezhető Global fejlesztőin is)
-
p@gabi
tag
válasz
szilvaspet #1327 üzenetére
Én Global Stabil-on jóideje használom(igaz nekem be van kapcsolva,hogy le lehessen húzni)
A fejlesztöiböl ezt kihagyták volna....?
link -
csongi
veterán
válasz
szilvaspet #1192 üzenetére
-
rellif
senior tag
válasz
szilvaspet #1107 üzenetére
Magisk Manager fent van?
-
starr
őstag
válasz
szilvaspet #1107 üzenetére
Fent van a supersu app, vagy a Magix app is, amikkel engedélyezni lehet az egyes appoknak a root hozzáférést?
-
starr
őstag
válasz
szilvaspet #662 üzenetére
Tegnap vettem a telefont, és ma sikeresen csináltam vele egy Mi Cloud mentést. Szoftver ugyanaz.
Előtte Redmi 4X-em volt, és az pont azt csinálta november eleje óta, amit leírtál. Megoldást nem találtam rá.
EU romon voltam, de stabilon lévő kollégéknál sem ment, úgyhogy a mókolás nem oldotta meg.
Viszont kellemes meglepetés volt a tegnapi beüzemeléskor, hogy a Redmi 4X Google féle mentésből vissza tudtam állni. A R4X-en ez nem működött. Szóval érdemes bekapcsolni azt is, mert a Mi Cloud mentés elég bizonytalan.
Beállítások, További beállítások, Biztonsági mentés és visszaállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Kompakt vízhűtés
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest