Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz Steve1207 #19049 üzenetére
Azok az értékek a saját felhasználásátől függenek. Nem mérvadó. Amiből ki tudsz indulni, az mindig a rendelkezésre álló mAh. Azt, hogy használod fel, rajtad múlik.
Nincs 2 egyforma rendszer/felhasználás.
Ha teszem azt én 2 héten keresztül csak töltöm, és repülő módban használom, vagyis idle merül, kijon olyan statisztika, hogy a laboratóriumi körülményeket megszégyenítené, közbe az akksi ugyan úgy használt :)
Lásd példa: 76%-os app szerint, mégis 6ó felett kalkulál kijelző időt.havri
-
Knife.McL
tag
https://prohardver.hu/tema/re_xiaomi_mi_8_igy_csinalunk_csucsmodellt_mi/hsz_18971-18971.html
Hibásak a notibaron a színek néhány alkalmazásban dark modenál.
Jobban merül.
Viber, teams csak wifin megy, mobilneten nem.
De legalább szép és gyors.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
havri1
félisten
válasz Knife.McL #19053 üzenetére
A sötét módnál , egyéni alkalmazásokban, ki vannak kapcsolva a programok mellett az erőltetett dark mód?
Mert ez félig megoldás, ha az app alapban nem támogatja, ekkor jöhetnek hibák.
Merülés: Illik egy wipe data ilyenkor, mert okozhat ez is gondot. De akkor ugrik minden.havri
-
-
buc01
tag
válasz Napfénysüti #19054 üzenetére
Nálam múlt hét óta fenn van a 12es, nem wipe-oltam még sosem, több mint 2éves, minden Ok, nem merül jobban az akkuadatok szerint.
-
Knife.McL
tag
Egyébként viber miatt visszaálltam miui 11re,természetesen full wipe kellett.
Az elején még írta hogy frissítsek, de már azt írja ez a legfrissebb. Visszavonták?Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Gyári call recorder nagyon frankón működik, egyik ismerősömnek is nagyon tetszik, de neki samsungja van. Valahogy át lehet rá rakni? APK leszedhető valahonnan?
Play áruházban nem találtam. 1.9.33 jelenleg a verziója és csak Recorder néven fut.
-
huliganboy
addikt
Srácok miért nincs updater alkalmazásom?Legfrissebb EU dev..
Köszönöm
-
szabog74
aktív tag
Viber nem megy probléma esetén az apn hozzáférési pont protokollt állítsátok ipv4/v6-ra. Valószínűleg v6-on van.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz szabog74 #19067 üzenetére
Még korábban nekem is volt hasonló problémám, bár nekem az egész mobilnetet érintette.
IPv6-IPv4 gond
A lényeg, hogy érdemes átnézni a beállításokat. -
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #19066 üzenetére
Jó kérdés. Nekem van, de a rendszer szerint sosem futott. Szerintem meg párhetente jön egy üzi, hogy az updater alkalmazás összeomlott . Szóval szvsz nem vesztettél semmit.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
huliganboy
addikt
válasz kuksa90 #19070 üzenetére
Később rájöttem, hogy van TWRP... kicsit szétszórt vagyok!
Egyébként tiszta telepítésként ment fel a 20.9.4. de a sötét mód sehol nem ment rendesen, az alkalmazások össze vissza működtek ilyen tekintetben... Tegnap vissza raktam a 20.9.3.-at és ezzel meg tökéletes... szóval, ahogy ajánlották jelenleg ez a legjobb EU dev...
Más:
Nekem a következő hetekben akkumlátor és hangszóró csere is lesz.... eléggé gyilkolom a telefont, napi 40-100 hívás, 3 email fiók, és a többi sallang...
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Hozzáférési pontot szeretnék szerkeszteni, mert hol megy a netem, hol nem. De amikor bele lépek, összeomlik a hálózat a térerő eltünik és vissza ugrik a főképernyőre a rendszer..
Találkozott már valaki ilyen hibával?
EU DEV 20.9.3.
-
huliganboy
addikt
válasz huliganboy #19073 üzenetére
-
g_g_g
Topikgazda
válasz huliganboy #19075 üzenetére
Nálam is ez van sajnos.
Esetleg egy visszaállítás funkció az APN-nél? -
g_g_g
Topikgazda
válasz huliganboy #19077 üzenetére
Én lehet megpróbálnék egy korábbi EU dev-et visszarakni (adatok maradnak) azzal megpróbálni beállítani az APN-t utána vissza ezt a ROM-ot.
Mikor ez volt az én problémám az akkori ROM-on működött ez a beállítás.Csak saját felelősségre
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Mi 8-am van EU dev 20.9.4, tegnap mintha nem ment volna az egyik SIM kártya, ma meg már a másik sem. Újra indítottam, de nem lett jó. A beállításoknál nem tudtam bemenni a "SIM-kártyák és mobilhálózatok" menüpontba. Van tapasztalat ilyen hibával kapcsolatban? Tipp? Ha szerviz, akkor hová érdemes, vagy mindegy?
Előre is kösz
[ Szerkesztve ]
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #19077 üzenetére
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Knife.McL
tag
Ha nem telepítem pár napig a frissítést durcás lesz és többet nem jön elő?
Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
Pörkölt27
csendes tag
Nekem olyan kérdésem lenne: adott, egy Mi 8 dual simes. 2. telefonnak maradt meg a családban. Na most egyszer gondolt egyett, és mindig újra indult. Mondom fasza boot hibás lett, tégla. Másnap be indúlt, nyomtam neki egy wipe-ot. Teló elindúlt, de a kijelző össze vissza érzékel, vagy nem is érzékeli az érintést. Nem frissített amikor kikapcsolt az elején. Próbáltam fastbootban, egy linux mint-es laptopon, de az usb-n, nem is érzékeli, akármit csinálok. A kérdés: ez brick lett, vagy esetleg van erre gyógyír? Esetleg megy, papír nehezéknek. Olvasgattam forumokat, valszeg rendszer ki ütötte magát. Bár azt nem tudom miért....
-
szabog74
aktív tag
válasz FrankMonzano #19087 üzenetére
Passz, hátha elindult pluszban valami még nálad.
-
g_g_g
Topikgazda
Megérkezett a napokban a CHYI 3D Curved Hydrogel fólia.
Mielőtt felraktam előtte magamba szívtam a tudást a YouTube segítségével.
Kis odafigyeléssel egész könnyen fel tudtam tenni és az eredmény eléggé meglepett pozitív értelemben.
Előre és hátra is tettem fóliát. Buborékmentes, tökéletesen illeszkedik.
Így nem használok tokot és végre élvezhetem a gyári kialakítását a telefonnak, nagyon kellemes a tapintása és még mindig gyönyörű szerintem a telefon.Frissítettem az összefoglaló végét is, bekerültek a Hydrogel fóliák.
[ Szerkesztve ]
-
kurtuzov
senior tag
Alakul a Digi jövő évi tarifatáblázata. A VoWiFi Digi hálón belül ingyenes lesz. Most már tényleg érdekel a bekapcsolása. A kódot az összefoglalóban is látom, kérdés hogy még mindig csak a SIM slot 1 alkalmas VoWiFi-re, vagy jó a slot 2 is?
-
Smiro
senior tag
-
ElGatto
aktív tag
Globalra is kijött a 12? nekem nem adja be a frissítést.
-
(jan)
őstag
Urak!
20.9.3 rootolva hogyan lehetne életre kelteni az NFC-s fizetést?
takarékbank + visa kártya.
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Megtiltotta az USA, hogy az Intel eladja a chipgyárát
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- LEGO klub
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
- iPhone 14 Pro Max Space Gray 256GB - Face id hiba, 90% akkumulátor, kártyafüggetlen
- iPhone 15 Pro 128Gb Blue Titanium, gyárilag független, másfél hónapos!
- iPhone 13 128GB Midnight, gyárilag független, új!
- iPhone 13 128GB Midnight, gyárilag független, új!
- iPhone 12 64GB Blue, gyárilag független, szinte új!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest