- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim12
tag
KB. 1éve használok egy SAMSUNG NOTE 10+ 512gb készüléket(mellesleg kiválóan működik) , kicsit unom már .... Mivel fontosak Google szolgáltatások ezért a kedvenc márkám(Huawei) sajnos kilőve. Kizárásos alapon maradt a Xiaomi , iOS készülékek nem támogatják a fizikai dual simet ezért nem jöhetek szóba. Másodtelefon lett volna ennek a készükléknek a feladata , de nem szeretnék vele szop..... másodtelefonként sem.
Ezért árverésre bocsájtottam
-
Jim12
tag
Nekem van egy rendelésem amit még nem mertem átvenni , kicsi bizonytalan vagyok mert nem akarok úgy járni mint tavaly. Akkor nagyon befaragtam egy XIAOMI 9T PRO telefonnal.
Vissza is vittem elállásra hivatkozva az Alzába kb. 2 hét használat, kínlódáa után . Szép volt a telefon , gyors meg minden , de a szoftveres része egy ipari hulladék ..... Nem jöttek csak késve az üzenetek , hálózati problémák voltak , az egész telefon egy megbízhatatlan bugos hulladék volt. Hiába a szép kijelző , a gyors működés meg a jó ár , talán 115 ezer Ft volt akcióba , akkor sem ért semmit mert egy instabil , megbízhatatlan készüléket kaptam. Ezt akarnám most elkerülni .....Nézegetem a hozzászólásokat de itt is valami hasonló a szitu úgy látom.
-
Jim12
tag
Szerintem bejövő hálózat sincs .... Ha aktív a SIM1 bekapcsolva az 5G, akkor fel sem jelentkezik a SIM2 a hálózatra. De lehet én gondolom rosszul.....
Sajnos ez nincs egyértelműen megfogalmazva. A kijelzőlyukat mindenhol kitárgyalják a leglényegesebb dolgot meg sehol . Nagy KÉRDÉS tehát , hogy lehet-e ezzel telefonálni egyáltalán és ha igen milyen formában ..... -
Jim12
tag
válasz
Tiédetis #1158 üzenetére
Nekem valahogy OP telefonok nem szimpik , nagyon lekerekített formavilág nem jön be. Nagy nehezen megtaláltam a választ a Xiaomi magyar oldalán a telefon specifikációinál : "* Az elérhetőség piaconként eltérhet! A kettős 4G készenlét, az 5G készenlét, és az 5G+4G funkció OTA frissítés után később lehet elérhető."
A később az egy nagyon tág fogalom, nem veszünk ilyen telefont ...... -
Jim12
tag
Valaki esetleg használja 5G telefonként? Gondolok itt arra , hogy az 5G hálózatot tudja-e dual sim módban használni ? Tehát mindkét sim a telefonban tud-e csatlakozni 5G hálótara EGYIDŐBEN ? Ha nem akkor csak a sim1 , vagy csak a sim2? Ha esetleg nem tud dual 5G-t egyszerre , akkor az egyik sim 5G módban a másik sim esetleg 4G+-ban működik-e egyszerre?
Ezekre nem nagyon tér ki sajnos egy teszt sem , általában egy telefon alap funkciói sajnos háttérbe szorulnak . Azzal nem foglalkoznak amivel leginkább kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest