Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• havri1

félisten

válasz ZolkoW #2863 üzenetére

+(#2864) hege21

Elvileg azt, amit publikáltak igen.
    Hibák amiket tapasztaltam:

- Hang hiba ott is megvan (többször szóltak, borzasztó szarul hallanak, mintha vödörből, buborékolva beszélnék, komoly erőfeszítésbe kerül megérteni, amit mondok. Felvették, visszahallgattam, borzalom!!!!)
    - Kamera videó felvételnél kattanó hang. Minőségi házimozin visszahallgatva igen bosszantó..
    - Nem szoktam restartolni a telefont. x nap után laggol. Restart segített.
    - GPS nem volt jó. Mondatom, hogy nagyságrendekkel jó, de sokszor menet közben eldobálta a jelet. BT headsetet is használok, meg MiBan-et, és azokat is dobálja, tehát vélhetően a rádió résznél van valami gebasz..

Akiknél nincs jelen, vagy más a készülék, vagy nem úgy használják, ahogy én. Passz.
    Multi fejlesztői meg ezekben hibamentes, ott meg más a baj...

Vegyesek az érzéseim a Mi4-el kapcsolatban.
    Felháborítónak tartom, hogy egy felső/prémiumkategóriás telefonnak tartott (és árazott) készülékkel az alapvető dolgokat ne lehessen használni. Elég ciki, amikor a vonal másik végén rendszeresen a fejemhez vágják, hogy szar a telefonod.
    Aztán amikor pesten a belvárosban navigálsz, és állsz a 4 sávoson, és nincs jel, és nem tudod most merre kanyarodj. Ciki
    Videózás..Már régebben is írtam, az oké, hogy FHD, meg 4K meg anyámkínja, beltérben, gyenge fényvuszonyoknál szar vidókat/képeket csinál. Előtte Samsung prémiumjaim voltak, közelükbe sincs.
    Képstabilizátor meg kalap szar úhgy ahogy van. Ha bekapcsolom, nem remeg valóban annyira, de ront a képen. Aki nem vette még észre, annak hiába magyarázom, aki meg észrevette, tudja miről beszélek :)
    Nyílván lehet ezek nélkül is teljes életet élni, de én ezeket használom, és szükségem van a tökéletes működésre.

Persze lehet egyéni HW hiba. Kijelzőm is sárga, 30+e a kijelzőcsere, amivel nem biztos, hoyg ezek megjavulnak. Max a kijelző folt. Hát köszi..

Mindemellett imádom. Gyors, MIUI rendszer nagyon tetszik, fém keret bejön.

Összkép: 90e vettem használtam, elvileg 2016 januári garival. Átbasztak, mert szeptemberben lejárt a gari. Sajnálom meg hű meg há, ez van. ha lesz Mi5, csak újonnan, ezt már megfogadtam. De csak akkor, ha a 6.x droiddal ezek a hibák megszűnnek..

Fehér, WCDMA 16GB

Új hozzászólás Aktív témák