Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stieve
csendes tag
Sziasztok!
Talán tudnátok nekem segíteni. Már egy ideje MI4 tulaj vagyok de nem igazán tudtam foglalkozni a dolgokkal mert egy komoly gerinc műtéten estem át..
Szóval mióta megjött csájnából az a ROM van rajta amivel kaptam. Magyar nyelv benne volt. Olvastam már párszor, hogy sűrűn jönnek frissítések. Ezt hogy lehet elérni mert a beállításokban ha rá megyek a szoftverfrissítésre kilép belőle. Ez az egyik gondom a másik, hogy képernyőzárnál mikor belépnék rohadtul gondolkodik. Már eléggé idegesít, és hiába szabadítok fel memóriát, csak az újraindítás segít. Viszont így is csak pár óra és kezdi megint.
Szóval ha tudnátok segíteni, mit csináljak esetleg ROM csere? Honnan melyiket, stb...
Amúgy imádnám ezt a telót...
Köszi előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő