- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Lex Icon #19706 üzenetére
Nem kell kukázni. A 2G magad, azaz az Edge hálózat elérhető lesz. Tény, hogy ez nem gyors, de legalább lassú. Viszont arra elég, hogy netrádiót tudjak hallgatni és offline navigációhoz lekérje a forgalmi adatokat. Nekem csak ennyire kell. Gondolkoztam, hogy leadom a készülékcsere programban, de hülyeség lenne. Ráfizetek kb. 40 ezret és lesz egy használhatatlan telefonom, amit csak ugyan ezekre használnék. Ráadásul az mi2s-hez összesen 3 db akkut spájzoltam be. Ezek közül kettő Nohon. Soha nem tudni, felfő az akku egy navigáció során és lesz tartalék. Mit csinálnék egy olyan telefonnal, aminél egy kisebb vagyon az akkucsere?! Amúgy is, én főleg itthon használom, wifin.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Lex Icon #19695 üzenetére
Most érkezett meg hozzá az új akkum; rendeltem hozzá még egy Nohont. Amíg még lehet kapni. Én egyébként azt vettem észre, hogy mindaddig jól elvan a kis mi2s, amíg nem próbálod terhelni. Azért egy Podcast Republicot, egy Powerampot, pár Macrodroid makróval spékelve, rányitva egy Brave-et már ne nagyon akarj együtt futtatni, mert megfektetik együtt a készüléket. Poweramp és Macrodroid, kb. 3-4 alap makróval (rázársra next track, stb.) elmegy, de ennyi.
-
interstate76
addikt
válasz
Lex Icon #19251 üzenetére
Én kettőt használok: a Cool Reader az első, amit megszerettem (a mai napig ez a kedvencem, de a pdf-et és a djvu-t nem tudja kezelni), és amikor először kellett djvu-t megnyitnom, akkor a PocketBook-ot találtam a legjobbnak (ez meg a prc-t nem kezeli, de amúgy is annyira megszerettem a Cool Readert, hogy akkor sem uninstallálnám, ha a PocketBook minden formátumot felismerne és megnyitna).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest