-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tex
senior tag
válasz
<Adamsky> #12078 üzenetére
Értem. Lehet nekem azért nincs problémám vele, mert semmilyen elvárásom nem volt.
(#12077) balewi: Ha küldesz linket kipróbálgatom most úgy is ez az időszakom van. Jöhet privibe is.
A Mokee romot még Defy-n használtam....
Mondjuk mostanában a KK alapú romokra vagyok rákattanva.(#12079) AaronOS: Nálam a PIN kérés nincs bekapcsolva, mert nincs kedvem vele vacakolni.
-
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #12043 üzenetére
Köszönöm szépen!
Én azt nem értettem, hogy mi ez a Global/Multilang dolog. A stable rom nem tartalmaz a kínain és angolon kívül más nyelvet. Akkor, hogy jön ez a multilang; nem értem.
Azóta sem érhető el, lehet, hogy tényleg valami gebasz van vele. A JLB39 nagyon bejött nekem, lehet nem kockáztatok (de letöltöttem).
-
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #12007 üzenetére
Köszi skacok a visszajelzéseket, azért kicsit megnyugtató, hogy ez nem egyéni hiba nálam...
Monyos: Én pedig az eset óta dühből átváltottam CM11-re, de akkor ezek szerint nem fűzzek hozzá nagy reményeket...
Janston: Ez a PIN-kód kérés bug esetenként előfordul térerővesztésnél vagy 3g-2g váltásnál. Ez lassan már alap hibának számít, de ez teljesen más jellegű, mint amit írtam. Én ezt úgy oldottam meg, mint Peanar, kikapcsoltam a PIN-kód kését.
Muchacoado: köszi a + infót ki fogom próbálni mindenképp, csak az a baj, hogy nehéz észrevenni ezt az állapotot, hacsak nem próbál az ember kimenőhívást kezdeményezni (mert a többi funkció látszólag jól működik). Megírom a xiaomi.eu fórumon, + infóként ezt a wifi-s dolgot, hátha segít megoldani a problémát.
Adamsky:
- Idáig kétszer vettem észre, de kitudja hányszor nem vettem észre...
- T- Mobile-nál vagyok
- SIM-et nemrég cseréltem, tök új, mert eddig microSIM volt benne kerettel, most pedig normal SIM
- Telóm simán csak Mi2s nincs C -
zdanee
őstag
válasz
<Adamsky> #11971 üzenetére
Most néztem, 2.5 óra alatt 45%-ot merültem. Képernyő: 37 perc (28%-a a fogyasztásnak), telefonhívás: 14 perc (20%), GPS, WiFi off, BT on, képernyő automata, 50% fényerőn. Proci elvileg "kiegyensúlyozott" profilon, gyakorlatilag tojást lehetne sütni rajta. A "média" rendszeralkalmazás 14%-ért felelős, 27 perc futással. Megpróbáltam kilőni, de rendszer app, újraindul. Nem lehet médiaindexelés, mert azon már túl vagyok, és minden thumbnailt legenerált tegnap. És igen, a 4.7.18 óta csinálja. Lehet persze, hogy a hiba korábban is megvolt, csak az energiatakarékos profil miatt nem tudott sokat ártani.
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #11952 üzenetére
Én pénteken du. próbáltam feltenni a MIUI 4.8.29 ROM-ot mihelyst elérhetővé vált a download link, de nem lehetett telepíteni mert "installation failed" lett az eredmény. Elolvastam a fórumon a hozzászólásokat és láttam, hogy mindenki így járt az aries ROM-al. Azután másnap újból letöltöttem a ROM-ot és akkor már simán feltelepült. Valószínű karcsúsítottak rajta utólag kicsit...
-
Rawulf
őstag
válasz
<Adamsky> #11937 üzenetére
Sajnos nem kompatibilisek a különböző OTG kábelek.
Például a Xiaomi-hoz és a NEO-hoz teljesen más OTG kábelre volt szükség, míg egy harmadik fajta telefonhoz megint csak más gyártmányra volt szükség.Egész kiforrott lett ez a Xiaomi Mi2 széria az új MIUI KitKat-ekkel.
Mely másik gyártónak van ilyen jó szoftveres támogatása még? -
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #11942 üzenetére
valahol mintha azt olvastam volna, hogy bekapcsolható opcióként bekerül a CM11-e a call recording, sőt, már most is előcsalogatható
nem teszteltem -
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #11931 üzenetére
"Én meg a gondolathoz, hogy ennek így CM lesz a vége."
Most elég jól ketyeg a CM11, főleg mióta rájöttem, hogy mi okozza a hang funkciókkal kapcsolatos problémákat, mint pl. Viber hívások, Voice input különböző alkalmazásoknál (pl. Google Translate), Hangfelvétel, Videofelvétel hangja…stb. Sok CM11 user szenved(ett) ezektől a hibáktól már elég rég óta, többek közt M1cha is. Szóval akinek hasonló gondjai adódnak az kapcsolja ki a Google Search app-ban az „OK Google” detection-re vonatkozó beállításokat (from Any Screen, from Lockscreen…) vagy kapcsolja ki teljesen az „OK Google” detectiont, mert ez hazavágja a többi app hangfunkcióit. Ezt persze megírtam a CM11 fórumon is, M1cha azóta imába foglalta a nevem
-
kzrca
tag
válasz
<Adamsky> #11931 üzenetére
A Xiaomi Hong Kong hivatalos webshopból. Kint élő barátom megrendelte, két nap múlva átvette, aztán egy hónap múlva hazahozta. Volt ez tavaly kora nyáron. Még megérdeklődöm majd nála azt, hogy mennyi a garancia, de szerintem csak 1 év. Illetve gondolkodok azon, hogy elküldöm neki, hogy vigye el hivatalos szervízbe (mert hogy az is van HK-ban).
-
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #11921 üzenetére
Ahogy mondtam korábban, a hiba előzményét figyelembe véve az én véleményem is az, hogy valamelyik memória hardveresen sérült. A MiFlash elég jó kis program, igazad van, ha csak valami félre partícionálás lenne a gond, azt rendbe tunná tenni.
Nekem speciel az nem világos ebből az "ezt összekötöm ezzel, azt rövidre zárom amazzal", hogy ez most mire is jó?
Tudomásom szerint ez inkább akkor kell, ha abba a hibába fut bele az ember amikor tökre lemerül a telefon és nem lehet bekapcsolni. Meg lehet máskor is hasznos lehet. Még nem kellett alkalmaznom. -
tom81042
tag
válasz
<Adamsky> #11903 üzenetére
En is ugy hasznalom hogy abba a zsebbe semmi nincs, csak a telo. Nincs rajta semmi folia, de neha megis elofordul pl reszegen, hogy a zseb folotti kis fem gombhoz hozzaer kicsit, vagy valami porszemhez a zsebembe, mert olyan micro karcok vannak rajta amiket csak napfenyben vesz eszre az ember.
Sot, egy olyan is van amit már ha megtalált az ember napfényben, akkor a körmével érzi is.
De amugy lofasz karcok, ha nem keresi az ember direkt akkor nem talalja meg! -
Devily
tag
válasz
<Adamsky> #11883 üzenetére
Multilang 4.8.22-ről kipróbáltam az OTG-t
Először az OTG kábelt dugtam a telefonba, majd egy pendrive-ot a kábelbe. Ekkor a pendrive ugyan kapott áramot, de a telefon nem ismerte föl. Amikor viszont úgy csináltam, hogy előbb összedugtam a kábelt és a pendrive-ot, majd ezt a telefonba, akkor minden gond nélkül fölismerte. Azóta bárhogyan párosítom, működik.
Más: ha a pendrive rá van dugva OTG-n a telefonra és belépnék a Beállítások/A telefonról menübe, akkor leáll a Beállítások alkalmazás és kidob hibaüzenettel.
-
Disque
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11883 üzenetére
4.8.22 igaz wiui, de gondolom wajk nem piszkált bele, működik az OTG pendrive.
NTFS is működik csak Paragon exFAT, NTFS & HFS+ program kell hozzá. -
válasz
<Adamsky> #11855 üzenetére
Én is kezdek kiábrándulni nyugi.. Amúgy tényleg frankó a kinézet, de egy-két dologgal már nálam is kiverték a biztosítékot.
De biztos vagyok benne, hogy ez nem fog így maradni. A menü gomb hiánya mondjuk lehet(ha rászoksz, akkor nem is lesz talán gond), de nagyon sok minden vagy később fog belekerülni, vagy csak a beta alatt nincs benne. Pl. 4k-t tud a kamera, most 720p-ben vesz, és ha megveszek se tudom átállítani. Vagy rohadtul eldugták, de akkor meg na.. Meg 720p-ben tud lassított felvételt, itt azt se tudom beállítani. Szóval részemről sanszos, hogy vagy direkt, vagy félkész állapot miatt maradt ki sok minden.
Ja, a zenevezérlő kontra play music kapcsán meg azért írtam így, mert most pl megint megy, az előző hsz előtt kipróbáltam, akkor nem ment. Szóval szerintem fog menni, csak ez se jó most..Pénteken elvileg jön Mi4/Mi3-ra a dev ROM-ban a v6, kiderül.
Holnap meg akkor lehet írok logoutra egy összefoglalót arról, ami eddig van.
Egyébként ma egy hívást nem tudtam fogadni, mert bedobta felülre a hívást kezelő gombokat(alul a helyük), "felvettem", amire az volt a reakció, hogy minden gomb eltűnt, de csörgött tovább.
Nagyon beta még, vagy csak a kiadott, vagy nagyon sokat kell még ezen dolgozniuk, úgyhogy lehet nem vesztetek sokat, hogy Mi2-re csak jövőre lesz. Magam részéről lehet jobb lett volna, ha azt mondják tavasszal, hogy most v6 projekt, v5-re nem lesz frissítés, aztán szeptemberre összekalapálták volna, és kapta volna mindenki. Így most eléggé necces..
Amúgy még egyszer mondom, szerintem rohadt jó, csak nagyon hiányos még sajnos
Ha meg így marad, az öntökönszúrás részükről..
(#11856) Karavik: Mi3-4-en már 4.4.4 a v5 is.
-
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #11808 üzenetére
az nem a hivatalos, azt erre keresd, persze ez sem ér sokkal többet, csak szólok
néha az utolsó béta changelog után még történnek változtatások
(#11807) DrKapocs: én törölném a bill app adatait és úgy tesztelném.
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #11776 üzenetére
Kipróbáltam mindent semmi nem segít, csak egy másik telefon... Ezt a játékot buktam, de legalább nem volt drága...
Még az Ok Google from any screen detection sem működik, most ezzel szenvedek CM11 alól. Átállítottam a system nyelvet English US-re + mindent ahogy kell, de csak Google Search app-ból működik az Ok Google.
-
kzrca
tag
válasz
<Adamsky> #11776 üzenetére
Tegnap éjszaka megpróbáltam a vakon flashelést. Telefont rákötöttem a gépre, részéről semmi reakció. MiFlash lát valami eszközt, én meg arra ráküldtem egy flasht. Többszöri próbálkozásra hibaüzenet nélkül végigment, és előjött az Mi logó a telefonon, de nem ment tovább. Itt rá bírtam venni a telefont hogy tényleg kapcsoljon fastboot módba, majd újra Flash jött, ezúttal már rendesen kiírta a MiFlash, hogy mi történik. Ezután be bírtam bootolni a telóval, nyelvválasztás, egy két képernyőnyit még engedett tovább, aztán előjött egy bezárhatatlan FC. Irány a recovery menü, gondoltam wipeolok mindent, aztán meglátjuk mi lesz. Na azóta megint se kép se hang, onnan kilépve még volt egy kis Mi logó, majd a következő bekapcsolási kísérletkor már az sem. Ekkor volt kb hajnali 1, ma munka, szóval hagytam.
Majd ma este próbálkozok újra, de eléggé kétségbeesett vagyok. Mi lehet a baj oka? Akksi? Kétlem. További tippek? Leginkább az itteni lelkes és hozzáértő csapatban tudok már csak bízni...
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #11768 üzenetére
és Peanar:
Nem működik CM11 alól sem! Annyi a különbség csak, hogy itt nincs FC csak egyszerűen megragad a játék betöltése "loading" közben és nincs tovább. MIUI esetén pedig loading közben FC. A játék fejlesztője pedig nem ír vissza! Konklúzió, ne vegye meg senki ezt a játékot mi2/s-hez, mert nem fog tudni vele játszani!
-
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #11759 üzenetére
Köszi, hogy kipróbáltad! Mindkét helyre írtam, de Acid szokás szerint elintézte annyival, hogy ez "application issue", de ott fórumon is többen jelezték, hogy nem megy nekik se. A Google Playen pedig elolvastam minden kapcsolódó hozzászólást, de ott mindenki elégedett rajtam kívül, szóval csak nekünk Mi2/S tulajoknak vagy MIUI felhasználóknak nem megy. Jó lenne tudni mi a helyzet CM11 ROM-al...
-
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #11752 üzenetére
nem látszik, a hsz-emben a kép amit linkeltem?
(amúgy a v5-ös lockscreen lett kicsit átdolgozva, finomítva) -
Wajk
addikt
válasz
<Adamsky> #11705 üzenetére
a Lockscreen-t látva engem sem fogott el a "most azonnal akarom" érzés, amikor pár hete megjelent a kissé flat-esebb designal megáldott v5 lockscreen MI3/Mi4-re, na azt azon nyomban elkezdtem átportolni a Mi2-nkre.
az nekem sokkal jobban bejön...
(bár lehet adok majd esélyt annak az újnak is, de speciel én sokszor használom a többi gyorsikont is nem csak feloldok) -
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #11743 üzenetére
Hát, én csak nem bírtam megállni, hogy hozzá ne szóljak a küldött topikhoz. :-)))
""Same hardware, but the improvement is amazing."
Are you crazy???Antutu 23900 points - probably conserve mode in case of MI3.
Antutu 34700 points - probably normal or performance mode.Not comparable!"
-
-
válasz
<Adamsky> #11728 üzenetére
A csávónak a videón ugyanis nagyon nem akart összejönni (2:15-től). Simogatta, dörzsölgette a kijelzőt, de csak unlock-olni tudta a telefont
Igen, én is néztem, de azt tegyük azért hozzá, hogy nem a végleges verziót tesztelte, ha jól néztem.Azt kell mondjam nagyszerű példát hoztál (az én elméletem erősítésére
).
Igen, tudom, de még mindig azt mondom, hogy én meg spec a számot szoktam nézni. De akkor lehet egyedül vagyok vele. Tudod, a sebességhatár is számmal van jelezve, nem 60%-os gyűrű van a körönA zenelejátszó része jogos. Én Play-t szoktam még használni, az előfizetésem miatt. Ki fog derülni, használható-e. Ha igen, akkor viszont szerintem jobb így.
A témákat a miuiandroid.hu írta. Mármint, hogy ennyi van már. Kiderül.
Az alján elvileg világítanak a gombok, egy videóban mintha láttam volna, de fél óra múlva itt van, akkor megmondom
(#11729) Karavik:
Igen, tudom, majd szeptembertől lesz. Annyira nekem nem hiányzik. Egyrészt, a Vodafone-nak nincs is ha jól tudom, másrészt nekem tök elég 42 Mbps telefonon. Itthon nincs ilyen netem. Én annak örülök, hogy a 900MHz-es HSPA-t tudja végre Mi2 után.(#11727) Wajk: Lesz, szerdától itthon vagyok úgy is jövő hétig, lesz rá időm
-
válasz
<Adamsky> #11720 üzenetére
Elég baj az. Utasítottam már el (vagy éppen feloldottam a telefont) úgy hívást, hogy nyáron a vékony rövidnadrág zsebéből húztam ki a telefonom
Erre van a zseb mód, többek közt. Aláírom, a hivatkozások hiányozhatnak valakinek, nekem mondjuk pont nem. De mint írtam, igazából a videóból nem derül ki, erre van-e lehetőség. A kis köröcskére meg nézd, mit találtam: [link]Bár tévednék, de nagyon úgy néz ki, hogy nem.
Erre meg akkor a fenti link választ ad. Ebből meg akkor még jobb is lehet, mint előzőleg, mert ahogy nézem, nem csak hívás/sms lehet ott.Ezzel nehéz lenne vitába szállni. Szerintem nem véletlenül találták fel a grafikonokat, diagramokat. Ha, csak úgy behozom a task-manager-t, már a szemem sarkából látom, hogy mi a helyzet. A számokat explicite ritkán nézem.
Ez meg szerintem szokás dolga. Igaz, nem véletlen vannak grafikonok, ahogy a KRESZ-ben se feliratok, hanem táblák vannak, de szerintem itt hogy egy kördiagram, vagy egy szám amit meg kell nézni, teljesen mindegy. De kinek mi.Megmagyarázom
Arra próbáltam itt virágnyelven rávilágítani, hogy az X-nek így egyedül semmi értelme. A v5-ben legalább ott volt körülötte egy kör, ami vizuálisan mutatta, hogy mi a helyzet a memóriával. Itt meg alapból nincs kör, csak a memória felszabadításánál fut úgy látom ugyanaz az anim, mint v5-ben.
Értettem, jogos, de ez lenne a legnagyobb baj. Mondjuk teszem hozzá, akár diagram, akár szám, akár bármi, tudtommal egy másik droid rendszer sem jelzi sehogy sem a RAM-ot itt.1:0 oda. Ezzel az érveléssel nem tudok vitatkozni
Őszintén, most a jót nem tudom agyon ragozni, de legyen. Nekem tetszik a szimpla felület, hogy nincs semmi, csak ami lényeges, és ott kell legyen. Ez ilyen. Emellett, alulra került a X, azaz egy kézzel is lazán ki lehet takarítani az összes értesítést, nem kell a felső sarokba kotorászni. Beállítások ikon dettó. Fix helyet kapott a zenevezérlés, és nem az értesítések között foglalja a helyet. Nálam ez is plusz pont. Még ha 3rd lejátszókkal is megy, az csak hab a tortán. Plusz görgethető a kapcsolók panel fel-le, így gyakorlatilag minden odafér.Ja és állítólag már van ~5000 téma v6-ra is, szóval szerintem megoldható lesz a v5 kinézet is
-----------------------
Ja, és elvileg "on the way" a Mi4-em, bár tracking-et még nem kaptam, se választ arra, mikor adják végre fel, de az oldal szerint már feladták
Ha megjön, és eljő a szeptember, választ adhatok minden kérdésre. Már készül a cikk logoutra
Ja hogy ibuygou-n ott a DHL tracking is, és ma fél 8kor már kicsekkolták PestenAzt hiszem írnom kell egy újabb mail-t Linzea-nek, hogy sorry for my question
-
válasz
<Adamsky> #11705 üzenetére
Nem értek veled egyet, de azok alapján amit leírsz, gondolom neked a Wp/Win8 felülete sem tetszik. Nekem az is.
Lockscreen:
Ízlések és pofonok, de a feloldáson kívül én sosem használtam egyik másik irányt sem. Azt a kis köröcskét szerintem sehova sem lehet húzni jelen esetben, ahogy mondja is, talán a notificationök számát jelöli a benne lévő szám. Az, hogy mondjuk egy sms/nem fogadott hívás esetén oda lehet-e egyből ugrani, azt meg ugye ennyiből nem láttuk.
De ha már CM. Ott pl mi jelzi, hogy jobbról húzva kamera van, vagy honnan tudom, hogy jobbra/balra mi van? Az se jobb ilyen szempontból
Azt meg szintén nem tudtuk meg a videóból, hogy a beállításokban lehet-e valamit állítgatni.Task manager:
hogy néz már ki az a task killer "X", és az x/y available szöveg alatta - Szerintem pont jól. Eddig sem nagyon érdekelt, hogy egyik másik témánál milyen kör/négyzet/rombusz/háromszög/anyámnyila milyen színnel köröz körbe, mikor világosan ott áll, hogy mennyi a szabad. Mellesleg ahogy láttam, takarításkor itt is ott a köröcske.
Meg ha a bazi nagy X a helyet foglalja, akkor az a kör nem? Nem értelek..
Seprű vs X csatában meg nálam az X nyer. Windows alatt se egy seprűvel zárom be az appokat. Azzal a ház előtt seprem a járdát.Notification / quick settings:
Rohadt jó lett. Részemről ennyi.De lehet, hogy én is csak egy fizetett MIUI szurkoló vagyok, mert tetszik az új felület. No offens, nem akarok senkivel vitatkozni, pláne nem ízlésen, csak nem értem, miért olyan elképzelhetetlen, hogy valakinek ez tetszik.
Nekem pl a CM kinézete nem jön be egyáltalán az össze vissza ikon/embléma/piktogram marhasággal. De MI2(S) esetén ott a lehetőség, hogy akinek az tetszik, használja azt. -
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #11699 üzenetére
Persze, én ide írtam:
http://en.miui.com/thread-34895-1-1.htmlJelenleg 57 oldalnál jár a kommentek özöne. De tucatnyi fórumot nyitottak neki. Ezen kívül jópár helyen lehet szavazni is, azt is megtettem. Nem is a trollkodás volt a célom, nem is olyan stílusban írtam, csupán leírtam a véleményem (semmi újat nem látok). De akad azért néhány hasonlóan kérdő felvetés.
-
-
muchacoado
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11626 üzenetére
Kipróbáltam, de nálam produkált néha fagyásokat, én pedig töretlenül keresem a tökéletes romot (lassan egy éve
)
és ezzel?
"Can Download and install paid themes for free, even without an account Xiaomi"Ez úgy van ahogy írja, a fizetős témákat ingyé' le tudod szedni account nélkül (magyar ember erre harap rá legjobban (énis oda voltam érte, csak miután kitárgyaltuk hogy előfordulnak bugok a témázástól elment a kedvem és az alapra visszaálltam
-
muchacoado
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11617 üzenetére
Igen a 4pda a hivatalos oldala a romnak. Hogy miben más illetve mit tud, részletesen le van írva oroszul.
Google translate nem pontos sajnos a szakzsargonnál.
-
jilian
addikt
válasz
<Adamsky> #11606 üzenetére
Hát ez az, a fájlkezelő felajánlja és onnét indítva jó is.
De a galériában sehogy sem tudom rábírni.
Töröltem már mindenhol az alapértelmezést, beleértve a galériát is. Most frissítettem a rendszert.
De semmi....Nem is értem (#11605) kzrca -nak hogyan lehet jó !?!
Melyik ROM van fent neked kzrca?
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #11552 üzenetére
Feltettem a kérdést, képet az en.miui.com-ra is, ahol egy moderátor válaszolt. A fordítás:
"Disclaimer and Terms
You will use mi company's security center services, in order to ensure the normal use and functions an associated virus database can be updated occasionally which needs network, do you agree?"A rejtelmes alkalmazásra viszont nem kaptam meg a választ, hogy az mi lehet. Addig pedig nem nagyon buherálnám.
-
buca84
őstag
válasz
<Adamsky> #11497 üzenetére
Csináltam pár screenshot-ot, ahogy kérted.
Én sajna ehhez nem értek, nekem nem jön le ebből, hogy mi eszi az akkut.
-
válasz
<Adamsky> #11510 üzenetére
Tudom, hogy én tudom megadni, meg is van adva ami kell, azért kérdezem, hogy az "ehavi" alatt azt kellene értse, vagy ott a naptári hónap van mindenképp? Mert ha előbbi, akkor nem értem, nálam miért 31.-től van.. Vagy akkor lehet akkor piszkáltam bele manuálisan az adatmennyiségbe és azért.
-
válasz
<Adamsky> #11504 üzenetére
Nem szoktad kézzel korrigálni az adatforgalmat? Én azt vettem észre, hogy akkor nullázódik. Most ránéztem, és szerintem a legutóbbi módosítás óta nálam minden ok.
Viszont nem értem, a havi forgalom alatt a naptár szerinti hónapokat veszi? Mert nekem 20-19. a számlázási ciklusom, de most a havi forgalom a 31-5.-t jelzi.
-
buca84
őstag
válasz
<Adamsky> #11456 üzenetére
Neked nem merül jobbna a teló az új CWM miatt?
Mióta felraktam az új CWM-et és visszaraktam újra Wajk 4.1.1 EX-t alig bír ki egy napot a teló. Este feltöltöm már reggelre lemegy 70%-ra. Melóból hazajövök már csak 50%. Felraktam a Watchdogot, de abban én csak normális fogyasztást látok.
Az lehet baj, hogy nyomtam egy Dalvick Cash törlést is és ez tartalmazta az akku adatait és most újra be kell állnia? Bár első használatkor is simént ment annó a 2 nap a telóval...
Esetleg próbáljak meg másik Wajk ROM-ot? WIUI_JB_Mi2_4_8_1?
-
janakbacsi
őstag
válasz
<Adamsky> #11456 üzenetére
úgy érted, hogy cwm alól? azt már megcsináltam, hogy advanced restoreból csak a data-t tettem vissza, de nem indult el a készülék. tele vagyok direct dial-os ikonokkal és csoportokkal a kezdőképernyőn és nem szeretnék újra pöcsölni órákig míg beállítom őket. de lehet, hogy mégis meg kell tennem? nincs arra semmilyen megoldás, hogy ha feltettem az új kk-t, akkor egy régebbi cwm mentésből csak az adatot visszaállítsam? ez szomorú.
-
fo_di
őstag
válasz
<Adamsky> #11419 üzenetére
1-10 kattintásig lehet beállítani hozzá parancsokat, én jelenleg 1-3-ig használom.
most úgy állítottam be, hogy 1 kattintás feldob egy menüt néhány gyakori programomról, 2 kattintás néma/hangos módba kapcsolja, 3 kattintás pedig megnyitja a kamerát.
az időzítés alatt azt értem, hogy milyen ütemben kell pontosan nyomogatni a gombot a több kattintásos parancsokhoz
a mikey-appot nézegesd, megmutatja, hogy mit tudsz beállítani hozzá -
Karavik
veterán
válasz
<Adamsky> #11304 üzenetére
"He? Az új CWM miatt lassabb a telefon?
Maga a CWM talán itt-ott az, de működés közben a rendszer nem kéne, hogy lassabb legyen attól, hogy milyen recovery van fenn, nem? Én legalábbis nem tapasztaltam ilyet."
CWM miatt nem lehet lassabb a teló semmi kép, csak recovery-ben történő viselkedést befolyásolja. Szerintem itt arra gondol Peanar, hogy pl. amikor wipe cache-t nyomsz utána van kb. 1sec várakozási idő mielőtt beadja ezt a menüt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest