- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muchacoado
aktív tag
válasz
DrKapocs #9450 üzenetére
Rom ügyben annyit mondanék neked hogy 2 rendszerpartícíód van system 1 és system 2. Ha felteszel majd cwm-et és aktiválod a TDB (true dual boot) -ot akkor próbálgathatsz romokat úgy hogy az egyiken belaksz egyet a másikon pedig kísérletezel. (minden telepítéskor sms-el kell aktiválni a xiaomi fiókot, ezt ne tedd meg csak ha már biztos a maradás (1-2 hónap). a system 1-re a legstabilabb és legfrisebb rom jelenleg a vagyula féle jlb 29.
-
peanar
senior tag
válasz
DrKapocs #9444 üzenetére
Üdv a klubban
Bökj a képernyő üres területére,és tartsd ott a kezed. Majd Widget hozzáadás, Kapcsoló kiválasztás, és itt lesz Képernyőzár ikon, amit ki tudsz tenni az asztalra.
(#9435) Milestone2
Én is csak annyit tudok mondani, mint az előttem lévők, hogy remélem azért, mert a V6-on tüsténkednek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest